Izuzetno tanki LED televizor

  CI Plus

  Izuzetno tanki LED televizor

  Čista zabava

  Uživajte u LED televizoru serije 2908 tvrtke Philips koji ima tehnologiju Digital Crystal Clear za izuzetno živopisnu sliku u kombinaciji s minimalističkim dizajnom televizora. Ponesite ga doma za nezaboravan doživljaj gledanja u bilo kojoj prostoriji. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

2900 series Izuzetno tanki LED televizor

61 cm (24"), HDTV, DVB-T/C 24PFL2908H/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Čista zabava

Izuzetno tanki LED TV

 • Pause TV i USB snimanje – pauziranje i snimanje programa

  Pause TV i USB snimanje – pauziranje i snimanje programa

  Želite napraviti pauzu i nastaviti gledati televiziju poslije? Funkcija pauziranja znači da nikada više nećete morati čekati da reklama prođe niti je gledati. Želite snimiti emitiranje uživo digitalne televizije i pogledati ga kada vam to bude odgovaralo? Upotrijebite elektronički vodič kroz programe kako biste pronašli omiljene programe i jednostavno zakazali snimanje. Jednostavnim povezivanjem USB tvrdog diska s televizorom, emitirani sadržaj praktično će se spremiti kako biste ga mogli pogledati poslije.

 • LED TV za sliku nevjerojatnog kontrasta

  LED TV za sliku nevjerojatnog kontrasta

  Uz LED pozadinsko osvjetljenje možete uživati u niskoj potrošnji energije i predivnim linijama u kombinaciji s velikom svjetlinom, nevjerojatnim kontrastom i živopisnim bojama. Povrh toga, tehnologija LED osvjetljenja ne sadrži nikakve opasne materijale, što je čini i ekološkim izborom.

 • 100Hz Perfect Motion Rate (PMR) za oštrinu prikaza pokreta

  100Hz Perfect Motion Rate (PMR) za oštrinu prikaza pokreta

  Za pokrete koji izgledaju precizno, glatko i prirodno, tvrtka Philips osmislila je PMR – naš standard za mjerenje oštrine pokretne slike. Perfect Motion Rate predstavlja zajednički rezultat naše jedinstvene obrade videozapisa, broja kadrova u sekundi i brzine osvježavanja svakog kadra, usavršavanja mogućnosti postupnog zatamnjenja i tehnologije pozadinskog osvjetljenja. Viši PMR broj znači veći kontrast i bolju jasnoću pokreta, što znači bolju sliku.

 • Jedan HDMI ulaz za integriranu povezivost

  Jedan HDMI ulaz za integriranu povezivost

  Izbjegnite neuredne kabele uz samo jedan kabel koji prenosi signale i slike i zvuka s uređaja na televizor. HDMI upotrebljava nekomprimirane signale, osiguravajući najveću kvalitetu od izvora do zaslona.

 • USB za reprodukciju multimedijskih sadržaja

  USB za reprodukciju multimedijskih sadržaja

  Povežite USB memoriju, digitalni fotoaparat, mp3 reproduktor ili drugi multimedijski uređaj na USB priključnicu na bočnoj strani televizora kako biste uživali u fotografijama, videozapisima i glazbi uz pomoć jednostavnog pretraživača sadržaja na zaslonu.

 • Uz Clear Sound čut ćete svaku riječ

  Uz Clear Sound čut ćete svaku riječ

  Ova inovativna audio tehnologija znatno poboljšava razumljivost glasa, bilo da se radi o govoru ili pjesmi. Čut ćete svaku riječ i moći u potpunosti uživati u onome što gledate.

 • PC ulaz omogućava vam upotrebu televizora kao računalnog monitora

  Koristite televizor kao monitor. Jednostavno uspostavite vezu pomoću HDMI-DVI kabela/pretvarača i bit ćete spremni.

 • Digital Crystal Clear poboljšava kvalitetu slike

  Uživajte u izuzetno čistoj slici iz bilo kojeg izvora. Ovaj paket inovacija za sliku digitalno prilagođava i optimizira kvalitetu slike radi postizanja optimalnih razina kontrasta, boje i oštrine.

Prikaz svih specifikacija

Eco passport

Tvrtka Philips brine o okolišu i društvu u cjelini te pruža veliku podršku ekološkom dizajnu proizvoda.

 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: