LCD monitor, LED pozadinsko osvjetljenje

  LCD monitor, LED pozadinsko osvjetljenje

  Inovativni zaslon PowerSensor štedi energiju

  Ekološki LED zaslon Business Line 221B3 tvrtke Philips s certifikatom EPEAT Gold ima inteligentni PowerSensor koji prepoznaje je li korisnik nazočan te sukladno tome prilagođava potrošnju energije, štedeći tako do 80 % na računima za struju! Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Brilliance LCD monitor, LED pozadinsko osvjetljenje

B Line, 21, 5 inča (54, 6 cm) 221B3LPCB/02 Pronađi slične proizvode

Inovativni zaslon PowerSensor štedi energiju

 • PowerSensor smanjuje troškove rada uz uštedu energije

  PowerSensor smanjuje troškove rada uz uštedu energije

  PowerSensor je ugrađeni senzor za prepoznavanje korisnika koji odašilje i prima infracrvene signale koji nisu štetni radi određivanja nalazi li se korisnik ispred monitora te omogućava automatsko smanjenje svjetline monitora kada se korisnik udalji od stola, čime se troškovi za energiju smanjuju za do 80 posto i produžuje vijek trajanja monitora.

 • SmartImage: optimizirane, korisniku prilagođene značajke zaslonskog prikaza

  SmartImage: optimizirane, korisniku prilagođene značajke zaslonskog prikaza

  SmartImage je ekskluzivna vrhunska tehnologija tvrtke Philips koja omogućava analizu sadržaja prikazanog na zaslonu i pruža optimizirane radne značajke zaslona. Korisniku prilagođeno sučelje omogućava odabir raznih načina rada kao što su Office (ured), Image (slika), Entertainment (zabava), Economy (ekonomičnost) i slično, u skladu s primjenom. Na temelju odabira, SmartImage dinamično optimizira kontrast, zasićenost boje te oštrinu slike i videozapisa radi postizanja najboljih radnih značajki zaslona. Način rada Economy omogućava značajnu uštedu. Sve u stvarnom vremenu pritiskom jedne tipke!

 • Moderne SmartTouch kontrole

  Moderne SmartTouch kontrole

  Inteligentne kontrole SmartTouch ikone su koje reagiraju na dodir te zamjenjuju isturene gumbe. Reagirajući na vaš najlaganiji dodir, SmartTouch kontrole, na primjer, uključuju vaš monitor ili posvjetljuju ili pooštravaju vaš zaslon s funkcijom SmartImage Lite. Kad su uključene, ikone SmartTouch svijetle kako bi označile da su naredbe implementirane.

 • LED tehnologija osigurava prirodne boje

  Bijele LED diode uređaji su čvrstog stanja koji brže postižu punu, dosljednu svjetlinu, čime se štedi vrijeme pokretanja. LED diode ne sadrže živu pa se mogu ekološki reciklirati i odložiti. LED diode omogućavaju bolju kontrolu prigušivanja LCD pozadinskog osvjetljenja, što rezultira izuzetno visokim omjerom kontrasta. Osim toga, omogućavaju vrhunsku reprodukciju boja zahvaljujući dosljednoj svjetlini cijelim zaslonom.

 • Ekološki prihvatljiv zaslon koji ne sadrži živu

  Monitori tvrtke Philips s LED pozadinskim osvjetljenjem ne sadrže živu, jednu od najotrovnijih prirodnih tvari koja šteti ljudima i životinjama. Time se smanjuje negativan utjecaj na okoliš tijekom cijelog životnog vijeka monitora, od proizvodnje do odlaganja.

 • Prekidač za potpuno isključivanje za 100% uštedu energije

  Odražavajući slogan tvrtke Philips "Sense and Simplicity", omogućavamo vam da budete odgovorni i u potpunosti isključite monitor kada ga ne koristite. Dodirom gumba za uključivanje/isključivanje koji smo smjestili na poleđinu monitora, potrošnja energije monitora smanjuje se na nulu. Kada je isključen, monitor je u potpunosti odvojen od izvora napajanja, zahvaljujući čemu dodatno smanjujete emisiju stakleničkih plinova.

 • EPEAT Gold osigurava najmanji utjecaj na okoliš

  Monitori tvrtke Philips s EPEAT GOLD certifikatom zajamčeno su sigurni po ljudsko zdravlje i okoliš i izuzetno su energetski učinkoviti te osiguravaju nisku emisiju stakleničkih plinova koji utječu na promjenu klime. Program EPEAT kupcima pomaže u procjeni, usporedbi i odabiru monitora na temelju 51 ekološkog kriterija koje podržava Agencija za zaštitu okoliša (EPA) u SAD-u. GOLD certifikat jamči da barem 30% upotrijebljene plastike dolazi iz reciklaže, čime se smanjuje upotreba otrovnih i opasnih tvari. EPEAT Gold vrijedi samo tamo gdje Philips registrira proizvod. Status registracije za svoju državu provjerite na web-stranici www.epeat.net.

 • USB čvorište s 2 ulaza za jednostavno povezivanje*

  USB čvorište korisniku omogućava praktično povezivanje Plug and Play multimedijskih uređaja kao što su USB memorije, fotoaparati, prijenosni diskovi, web-kamere, PDA uređaji, pisači i mnogi drugi uređaji s USB priključcima. Praktično postavljeno USB 2.0 čvorište na monitoru omogućava provođenje USB 2.0 signala prema računalu. Napominjemo kako ćete mnogim uređajima poput fotoaparata i diskova morati osigurati zasebno napajanje jer su im zahtjevi za napajanjem veći od onih koje USB čvorište monitora može isporučiti.

 • Ugrađeni audio zvučnici bez nereda na stolu

  U monitor je ugrađen par stereo zvučnika. Moguće je primjetno usmjeravanje zvuka prema naprijed, neprimjetno usmjeravanje zvuka prema dolje, usmjeravanje prema gore, prema natrag itd., ovisno o modelu i dizajnu.

 • Prilagodba visine od 110 mm osigurava idealan položaj prilikom sjedenja

  Super Ergo baza monitora tvrtke Philips jednostavna je za korištenje, omogućava nagib i zakretanje zaslona te podešavanje visine i okretanje do 90 stupnjeva, čime korisniku omogućava podešavanje monitora u skladu s osobnim željama, za maksimalnu ugodnost i učinkovitost.

Prikaz svih specifikacija
 • EPEAT Gold vrijedi samo tamo gdje Philips registrira proizvod. Status registracije za svoju državu provjerite na web-stranici www.epeat.net.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: