Zidna svjetiljka

  Zidna svjetiljka

  Saving in style

  Ova moderna vanjska zidna svjetiljka tvrtke Philips u boji antracita pretvara vaš vrt u privlačno mjesto. Pruža toplo bijelo svjetlo koje štedi energiju i predivan ukrasni svjetlosni efekt. Čak i noću vaš vrt će pružati osjećaj ugode i dobrodošlice. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

myGarden Zidna svjetiljka

Acres, antracit 169369316 Pronađi slične proizvode

Saving in style

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Linija vanjskih svjetiljki tvrtke Philips prva je linija cijenom povoljnih proizvoda za uporabu u vrtu koja ujedinjuje suvremeni dizajn s najnovijom tehnologijom energetske učinkovitosti. Štedi do 80 % energije u usporedbi sa standardnim izvorima svjetlosti. Rezultati su povoljni kako za očuvanje planeta, tako i za vaš džep, budući da iz godine u godinu novac ostaje u vašem džepu, gdje i pripada.

 • Smisao za detalje, izrada od vrhunskih i elegantnih materijala

  Smisao za detalje, izrada od vrhunskih i elegantnih materijala

  Svaki je komad izrađen od komponenti visoke kvalitete i otpornih materijala poput lijevanog aluminija i nehrđajućeg čelika.

 • Izrađeni od robusnih i pouzdanih materijala visoke kvalitete

  Izrađeni od robusnih i pouzdanih materijala visoke kvalitete

  Napravljeno da traje. Svaki komad iz kolekcije vanjskih rasvjetnih tijela tvrtke Philips sastoji se od materijala i komponenti visoke kvalitete, otpornih na vanjske uvjete.

 • IP 44, dizajnirano za uporabu na otvorenom

  IP 44, dizajnirano za uporabu na otvorenom

  Zaštita IP44 znači da je proizvod dizajniran za uporabu na otvorenom, pa možete biti sigurni da će vanjske svjetiljke osvjetljavati vaš vrt po kiši, suncu ili snijegu.

 • Izuzetno dugotrajna žarulja

  Izuzetno dugotrajna žarulja

  U kompletu je Philipsova žarulja koja izuzetno dugo traje, do 20.000 sati.

 • Topao bijeli sjaj dobrodošlice

  Topao bijeli sjaj dobrodošlice

  Asortiman vanjskih svjetiljki tvrtke Philips asortiman je svjetiljki za uporabu na otvorenom koje stvaraju prekrasnu toplu svjetlost dobrodošlice. Temperatura boje iznosi 2700 Kelvina. Pružaju i dovoljno svjetlosti za jasnu vidljivost, što znači da svoj otvoreni prostor možete upotrebljavati kako poželite i nakon što padne mrak, opušteni jer znate da ćete biti sigurni i zaštićeni cijelu noć.

 • Izravno osvjetljenje s neizravnim ukrasnim svjetlosnim efektom

  Ova svjetiljka za korištenje na otvorenom pruža mnogo vrlo kvalitetnog svjetla za opće osvjetljenje, kao i neizravne ukrasne svjetlosne efekte.

 • Velik raspon mogućih primjena

  Idealna vanjska rasvjeta za vrt, terasu, stazu ili balkon, vanjske zidne, stupne, stropne i svjetiljke na stalku tvrtke Philips stvaraju ugodno, opuštajuće ozračje kad je sunce na zalasku, te sigurnost u dobru i sigurnu osvijetljenost kad padne mrak.

 • Elegantan i suvremen dizajn za vaš vrt

  Suvremeni dizajn tvrtke Philips elegantan je i nenametljiv, prekrasan danju i noću, ali bez privlačenja pozornosti u vašem vrtu ili terasi. Možete odabrati neku iz širokog raspona svjetiljki, pa ćete zasigurno pronaći onu koja najviše odgovara vašem prostoru i ukusu.

 • Mogućnost dvostrane montaže

  Usmjerite svjetlost gore ili dolje jednostavnim okretanjem pokrova.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: