Zidna svjetiljka

  Zidna svjetiljka

  Saving in style

  Uživajte u opuštenim večerima u vrtu uz ovu elegantnu vanjsku zidnu svjetiljku tvrtke Philips u boji antracita, sa senzorom pokreta. Pruža vam dobrodošlicu toplim bijelim svjetlom dok prilazite kući. Dočarajte predivan ugođaj i izrazite arhitektonski stil. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Ecomoods Zidna svjetiljka

Bridge, antracit 163529316 Pronađi slične proizvode

Saving in style

 • Izuzetno dugotrajna žarulja

  Izuzetno dugotrajna žarulja

  U kompletu je Philipsova žarulja koja izuzetno dugo traje, do 20.000 sati.

 • Ušteda energije

  Ušteda energije

  Ova svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže u štednji na računima za struju i doprinosi zaštiti prirode.

 • Umirujuće svjetlo dobrodošlice

  Umirujuće svjetlo dobrodošlice

  Senzor pokreta automatski se uključuje kada dođete doma i obavještava vas kada se netko približi kući.

 • Topao bijeli sjaj dobrodošlice

  Topao bijeli sjaj dobrodošlice

  Asortiman vanjskih svjetiljki tvrtke Philips asortiman je svjetiljki za uporabu na otvorenom koje stvaraju prekrasnu toplu svjetlost dobrodošlice. Temperatura boje iznosi 2700 Kelvina. Pružaju i dovoljno svjetlosti za jasnu vidljivost, što znači da svoj otvoreni prostor možete upotrebljavati kako poželite i nakon što padne mrak, opušteni jer znate da ćete biti sigurni i zaštićeni cijelu noć.

 • Smisao za detalje, izrada od vrhunskih i elegantnih materijala

  Smisao za detalje, izrada od vrhunskih i elegantnih materijala

  Svaki je komad izrađen od komponenti visoke kvalitete i otpornih materijala poput lijevanog aluminija i nehrđajućeg čelika.

 • IP 44, dizajnirano za uporabu na otvorenom

  IP 44, dizajnirano za uporabu na otvorenom

  Zaštita IP44 znači da je proizvod dizajniran za uporabu na otvorenom, pa možete biti sigurni da će vanjske svjetiljke osvjetljavati vaš vrt po kiši, suncu ili snijegu.

 • Vrlo kvalitetni aluminij i vrhunska sintetika

  Ova svjetiljka tvrtke Philips napravljena je posebno za prostor na otvorenom. Teško se troši i dugo traje, pa će osvjetljavati vaš vrt iz noći u noć. Izrađena je od vrlo kvalitetnog lijevanog aluminija i vrhunske sintetike.

 • Elegantan i suvremen dizajn za vaš vrt

  Suvremeni dizajn tvrtke Philips elegantan je i nenametljiv, prekrasan danju i noću, ali bez privlačenja pozornosti u vašem vrtu ili terasi. Možete odabrati neku iz širokog raspona svjetiljki, pa ćete zasigurno pronaći onu koja najviše odgovara vašem prostoru i ukusu.

 • Velik raspon mogućih primjena

  Idealna vanjska rasvjeta za vrt, terasu, stazu ili balkon, vanjske zidne, stupne, stropne i svjetiljke na stalku tvrtke Philips stvaraju ugodno, opuštajuće ozračje kad je sunce na zalasku, te sigurnost u dobru i sigurnu osvijetljenost kad padne mrak.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: