Televizor tvrtke Philips – zvuk

Uvjerite se koliko prekrasan zvuk može biti

Prožimajući zvuk kod kuće

 

Kako dizajn naših televizora postaje sve više minimalistički, vodimo računa o tome da se zadrži punoća zvuka. Stoga, kada budete slušali novu pjesmu, gledali film ili igrali uzbudljivu igru, uživat ćete u dinamičnom i bogatom zvuku.

Televizor tvrtke Philips – Multi-ring Technology

Multi-ring Technology

 

Naša pametna tehnologija višestrukih prstenova omogućava zvučniku da se najslobodnije pomiče, stvarajući puniji, čišći zvuk bogat basom – to je nevjerojatno ako uzmete u obzir koliko su naši televizori tanki.

Televizor tvrtke Philips – Natural Sound

Prirodni zvuk

 

Ako su zvučnici izloženi, svaki zvučni val izravno doseže uho bez ikakvih prepreka. Na taj način možete uživati u jasnoći govora i oštrijim, prirodnijim tonovima. Kao što vidite, manje je više.

Uočljivi zvučnici

 

Izrađeni za stvaranje impresivnog zvuka iz kućišta malih dimenzija, naši zvučnici usmjereni prema naprijed generiraju nevjerojatno čiste tonove. Osim toga, privlačnog su dizajna.

Spotify Connect

 

Zvučnici vašeg pametnog televizora dizajnirani su za stvaranje odličnog zvuka. Stoga ih treba dobro iskoristiti. Spotify Connect vam omogućava da jednostavno pritisnete gumb za reprodukciju u aplikaciji Spotify i omiljene pjesme trenutačno će se reproducirati putem zvučnika televizora.

Idemo se družiti

Facebook

 

Označite da vam se sviđa naša službena Facebook stranica za televizore tvrtke Philips kako biste dobivali najnovije vijesti, savjete i ažuriranja.

YouTube

 

Odmah pogledajte naše najnovije kratke videozapise, suradnje i službene obavijesti.

Instagram

 

Podijelite svoj Ambilight doživljaj s nama (#Ambilight @philipstelevision)

*Prikazani modeli i specifikacije televizora ovise o državi i mogu se razlikovati

**Android™, Google™, Google Play™, Youtube™ i drugi znakovi zaštitni su znakovi tvrtke Google Inc.