1
Proizvodi

Rješenja za oralno zdravlje

Philips Sonicare pruža vam sve potrebno za održavanje oralne higijene. Oslanja se na stoljetnu stručnost u dentalnoj medicini, a razvijen je u suradnji sa stomatolozima koji mu vjeruju, tako da ćete uvijek znati da radite pravu stvar za svoje oralno zdravlje.

  Za potpunu čistoću koju možete osjetiti

  Lakše je započeti dan sa osjećajem svježine i čistoće u vašim ustima. Philips Sonicare električne sonične četkice za zube nježno pulsiraju vodu između vaših zubi kako bi uklonile naslage na teško dostupnim mjestima. Razvijene u suradnji sa zubarima, pružaju vam nježnu i stručnu njegu.
  Philips Sonicare Electric toothbrushes

  Kako radi

  Nježni sonični pokreti tjeraju vodu između vaših zubi kako bi uklonili zubne naslage čak i na teško dostupnim mjestima

  Prilagodite svojim potrebama

  Odaberite iz širokog asortimana glava četkica koje će zadovoljiti vaše specifične potrebe, od izbjeljivanja do naprednog čišćenja između zuba i izuzetno mekih vlakana za nježan doživljaj četkanja.

  Jednostavniji način čišćenja prostora između zubi

  Dosljedna upotreba zubnog konca može predstavljati problem. AirFloss vam omogućava brz način čišćenja prostora između zubi. Riješite se 99% plaka u 60 sekundi nježnim mlazom zraka i tekućine.
  Philips Sonicare Airfloss

  Kako radi

  Nježan mlaz zraka i tekućine pomaže u uklanjanju zubnih naslaga.

  Za trenutke u kojima se morate smijati

  Postoje trenuci u kojima ćete se uvijek smijati. Philips Zoom! izbjeljuje vaš osmijeh s profesionalnim tretmanima za izbjeljivanje kod kuće ili u ordinaciji. Propisano samo za vas od strane stomatologa, pruža vidljive rezultate:
  Do 8 nijansi svijetlije u samo 45 minuta

  Zamislite da vaša djeca vole prati zube

  Sonicare for Kids električna četkica za zube čine četkanje zubi zabavnijim. 98% roditelja smatra da njihova djeca peru zube duže i bolje.

  Što kažu stručnjaci

  Uvijek postoji način da se bolje održava oralna higijena u svrhu postizanja bolje kvalitete života.”

  Dr. Marija Roguljić, specijalist parodontologije

  Upoznajte svog osobnog trenera za oralnu zdravstvenu njegu

  Philips Sonicare aplikacija daje vam povratne informacije o pritisku četkice, savjetima za poboljšanje tehnike pranja zubi i praćenje ciljeva vaše oralne njege u stvarnom vremenu. To je pravi način da 100% vremena budete informirani i ostvarite svoje dugoročne zdravstvene ciljeve.

  Insider advice for your oral care

  Sonicare support center

  Imate pitanje?

  Tu smo da vam pomognemo

  Oral care professionals
  Jeste li zdravstveni djelatnik?