Znanost opuštenosti; kako opuštenost pomaže u izdajanju veće količine mlijeka


Izdajalice i njega dojki

Odat ćemo vam tajnu. Izdajanje mlijeka ne mora zahtijevati ogroman trud. Zapravo, istraživanja pokazuju da što ste opušteniji, to više mlijeka možete izdojiti.

Proces u pozadini

Počnimo s procesom u pozadini izdajanja. Baš poput bebinog sisanja, izdajalica potiče otpuštanje oksitocina (hormon za osjećaj ugode) u tijelu. Oksitocin signalizira tijelu da počne otpuštati mlijeko. To znači da što su razine oksitocina više, to će biti lakše potaknuti protok mlijeka i izdojiti ga.

 

Veća udobnost, više mlijeka

To nas dovodi do čimbenika udobnosti. Stres, osim što je jednostavno neugodan, zapravo sprječava proizvodnju oksitocina – pa je izdajanje otežano. Zaključak je da udobnost nije samo značajka izdajalice koju je lijepo imati nego je neizostavna za lakše izdajanje.

 

Naše izdajalice dizajnirane su za udobnost

Što nova majka treba učiniti? Tiha prostorija za izdajanje i slušanje opuštajuće glazbe mogu vam pomoći da se osjećate udobnije. Osim toga, pomaže i ako imate izdajalicu pri čijem se dizajniranju vodilo računa o udobnosti.

 

Kako bismo vam pomogli da se osjećate opuštenije, svoje izdajalice dizajnirali smo tako da vam omogućuju da uspravno sjedite tijekom izdajanja. To znači da možete biti sigurni da će mlijeko teći čak i ako se ne naginjete naprijed. Osim toga, školjke za dojke dizajnirali smo od materijala koji je topao i mekan na koži kako ne bi bilo početnog osjećaja hladnoće. Smatramo da je udobnost najvažnija.

 

Želite saznati više o našim izdajalicama? Kliknite ovdje kako biste istražili ukupnu ponudu.

Pročitajte više o ovoj temi

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.