1

Savršen izbor: pronađite monitor koji vam najbolje odgovara


Monitori i toplomjeri

Pokušavate saznati koji vam monitor najbolje odgovara? Donosimo vam pregled dostupnih modela monitora i objašnjavamo kome najbolje odgovaraju.

Tri modela monitora

Ako tražite monitor koji vam najbolje odgovara, trebate razmotriti tri osnovne opcije.

 

  • Pametni monitor – slušajte i odgovarajte na bilo kojem mjestu ili pomoću bilo kojeg pametnog uređaja
  • Video monitor – slušajte i vizualno provjeravajte na zaslonu visoke rezolucije, danju ili noću
  • Audio monitor – slušajte i odgovarajte putem privatne i zaštićene veze

 

Pronađite monitor koji odgovara vašem stilu života

Pronalaženje najboljeg monitora svodi se na vaše jedinstvene potrebe, tako da nema dobre ili loše opcije. U nastavku možete pronaći više detalja o tome kako se svaki od monitora može uklopiti u vaš stil života.

 

Pametni monitor 

Jeste li majka ili otac koji se razumije u tehniku? Ili samo želite znati da možete baciti pogled bez obzira na to gdje se nalazite? Pametni monitor pruža vam spokoj bilo da ste kod kuće ili izvan nje jer vam omogućuje da gledate i slušate na bilo kojem pametnom uređaju. Ovo je ujedno opcija s najvećim mogućnostima prilagodbe i višenamjenske uporabe: odaberite učestalost primanja obavijesti, omogućite nadzor i većem broju osoba na drugim pametnim uređajima, snimajte fotografije te pratite temperaturu i vlažnost u sobi.

 

Najbolji monitor za: roditelje koji se osjećaju sigurnije uz više informacija i koji se žele osjećati povezano s bebom bez obzira na to gdje se nalaze.

 

Video monitor

Video monitor za bebe drugi je način da vizualno pratite i slušate bez ometanja bebe. Koristeći kameru (jedinica za bebu) i video zaslon (roditeljska jedinica), putem privatne i zaštićene veze možete provjeriti je li doista vrijeme za sljedeće hranjenje ili se radi samo o lažnoj uzbuni. Kao i pametni monitor, i ovaj monitor može pratiti temperaturu i vlažnost u prostoriji, omogućuje slušanje i odgovaranje te reprodukciju uspavanki.

 

Najbolji monitor za: roditelje koji ne mogu odoljeti da ne bace pogled

 

Audio monitor

Audio monitor za bebe, kao što ste vjerojatno i pretpostavili, opcija je koja nudi samo zvuk. Budite spokojni slušajući bebino gugutanje i meškoljenje putem odašiljača, reproducirajte uspavanke i odgovarajte. Naš audio monitor omogućuje prilagođavanje osjetljivosti mikrofona, tako da se mogu čuti samo određene razine buke. Možete isključiti zvuk uspavanki i biti mirni znajući da ćete čuti ako vas beba zatreba.

 

Najbolji monitor za: roditelje koji smatraju da je manje više ili koji preferiraju zvuk umjesto slike.

 

Bez obzira na to koji monitor odaberete, dodatni par očiju ili ušiju koji prati vaše maleno uz privatnost i zaštitu pružit će vam spokoj i mogućnost da se opustite dok dijete spava.

 

Želite saznati više o našim monitorima za bebe? Kliknite ovdje kako biste istražili asortiman.

Pročitajte više o ovoj temi

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.