Časice za malu djecu

Uspjeli ste: naučiti dijete piti iz čašice lakše je nego što mislite 

Ako zamišljate malu poplavu kada bebi date čašicu za samostalno pijenje, razmislite ponovo. Ovo su neke od stvari koje zabrinjavaju sve roditelje kada je u pitanju navikavanje na čašicu za samostalno pijenje i mjere koje smo osmislili kako bi sve proteklo glatko.

Vjerojatno se kajete što niste kupili tamniji kauč kako biste lakše sakrili sve tekućine koje je vaše dijete prolilo.

Naše rješenje: No dobro, dijete može proliti tekućinu, ali o tome ne morate brinuti uz naše čašice za samostalno pijenje. Svaka čašica ima ventil za sprječavanje curenja koji je dizajniran da spasi vaš kauč čak i od najneurednijeg dijeteta.

 

Možda ste i u nedoumici kako napraviti veliki skok s bočice na čašicu.

Naše rješenje: Usvajanje novih vještina isprva može biti naporno, pa smo taj proces podijelili na četiri jednostavna koraka za vaše maleno. Najprije bebu naučite da pije s ručkama koristeći čašicu za pomoć pri prelasku s bočice. Zatim postepeno dođite do faze samostalnog pijenja uz čašice s usnikom, slamkom te na kraju čašice bez usnika.

 

Možda vas čudi i to da djeca doista imaju mnogo stvari.

Naše rješenje: Prinova u obitelji može život učiniti, ljepšim, punijim. Kako biste onda mogli živjeti jednostavniji život i biti sigurni da vaše dijete ima sve potrebno? Philips Avent čašice za samostalno pijenje dizajnirane su s izmjenjivim dijelovima. Tako jedan poklopac možete koristiti na više bočica i čašica te ga uvijek brzo pronaći.

 

Možda vas čudi i to da bebe doista imaju mnogo stvari.

Naše rješenje: Prinova u obitelji može život učiniti, ehm, punijim. Kako biste onda mogli živjeti jednostavnijim životom i biti sigurni da beba ima sve potrebno? Philips Avent čašice za samostalno pijenje dizajnirane su s izmjenjivim dijelovima. Tako jedan poklopac možete koristiti na više bočica i čašica te ga uvijek brzo pronaći.

 

Dakle, jeste li spremni pomoći djetetu da pije poput odraslih? Uvjeravamo vas da ćete uspjeti.

 

Želite saznati više o čašicama za samostalno pijenje za malu djecu? Kliknite ovdje kako biste istražili asortiman.

Pročitajte više o ovoj temi

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.