1
Proizvodi

 

 

 

 

 

 

 

Ocjena A za učinkovitost

Rezultati kojima vjerujete

Izvanrednim radom usisavači Philips daju najbolje rezultate

i u potpunosti čiste sve površine.

 
Inovacije u asortimanu Eco usisavača

AirflowMax
tehnologija


   Tehnologija AirflowMax

 

Jedinstvena tehnologija AirflowMax za usisavače s vrećicom omogućuje veći protok zraka i ravnomjerno rasklapanje vrećice za prašinu pa ćete dobiti najbolje rezultate čišćenja čak i dok se vrećica puni!

Višenamjenske
usisne četke


   Višenamjenske usisne četke

 

TriActive+ i TriActiveMax usisne četke pružaju odlične učinke usisavanja na svim vrstama podova i posebno su dizajnirani kako bi maksimizirali učinkovitost usisavanja prašine.

PowerCyclone
tehnologija


   Tehnologija PowerCyclone

 

Jedinstvena tehnologija PowerCyclone za usisavače bez vrećice omogućuje učinkovito razdvajanje zraka i prašine za najbolje rezultate čišćenja.

Motori
visoke učinkovitosti


   Motori visoke učinkovitosti

 

Usisavači razreda energetske učinkovitosti A odlikuju se naprednom tehnologijom motora koja omogućuje veći protok zraka uz manju potrošnju energije. Zajedno s usisnom četkom daju najbolje rezultate čišćenja.

Razred energetske učinkovitosti A na djelu

 

 

Energetska oznaka naznačuje klasu energetske učinkovitosti (vrh naljepnice) i 5 dodatnih indikatora radnih značajki (donji dio naljepnice). Vrijednosti tih indikatora mjere se uz pomoć standardnih metoda testiranja koje su usvojili svi proizvođači u industriji.

1) Razred energetske učinkovitosti


Razred energetske učinkovitosti rezultat je kombinacije potrošnje energije i radnih značajki čišćenja na tvrdim podovima i tepisima. Naznačena je na ljestvici od A do G te bojama strelica. Ljestvica započinje slovom A – klasa koja pruža najbolje radne značajke.


2) Razred ponovne emisije prašine


Odnosi se na kvalitetu zraka koji se izbacuje natrag u prostoriju; ta vrijednost naznačuje čistoću ispušnog zraka, a time kvalitetu filtracije. Naznačena je na ljestvici od A do G, gdje se A odnosi na klasu najboljih radnih značajki.


3) Razred učinkovitosti čišćenja tepiha

 

Vrijednost naznačuje postotak prikupljanja prašine sa standardiziranog testnog tepiha.

4) GODIŠNJA POTROŠNJA ENERGIJE (kWh godišnje)


To je indikativna vrijednost koja se temelji na 50 čišćenja u prosječnom kućanstvu površine 87 m2. Stvarna vrijednost ovisit će o navikama uporabe aparata.

 

 


5) RAZINA SNAGE ZVUKA (dB)


Razina zvuka usisavača naznačena u decibelima (dB).

 

 

 

 


6) Razred učinkovitosti čišćenja tvrdih podova

 

Vrijednost naznačuje postotak prikupljanja prašine sa standardizirane drvene ploče s procjepom.


7) RADNE ZNAČAJKE ČIŠĆENJA

 

Naznačene su posebno za tepihe i tvrde podove, na ljestvici od A do G, gdje se A odnosi na klasu najboljih radnih značajki.