Različiti sustavi za mlijeko
Različiti sustavi za mlijeko

Različiti sustavi za mlijeko
 

Na potpuno automatskim aparatima za espresso tvrtke Philips dostupni su različiti sustavi za mlijeko:

s klasičnim nastavkom za mliječnu pjenu (panarello) ručno pjenite mlijeko držanjem mlaznice za pjenjenje u mlijeku. Automatski nastavak za mliječnu pjenu povlači mlijeko kroz crijevo izravno iz spremnika za mlijeko (npr. tetrapaka s mlijekom ili isporučenog spremnika za mlijeko) i pjeni ga automatski.


Ugrađena posuda za mlijeko automatski pjeni mlijeko i dopušta higijensko spremanje u hladnjak. Sustav za mlijeko LatteGo osigurava najveću praktičnost. Sastoji se samo od dva dijela, bez crijeva, što omogućava temeljito čišćenje u nekoliko sekundi. Uživanje u kavi nikada nije bilo lakše.

Pročitajte višeZatvori

Svijet kave, samo za vas…
Razni okusi kave

Razni okusi kave, baš prema vašem ukusu

 

Potpuno automatskim aparatima za kavu tvrtke Phillips u bilo kojem trenutku možete pripremiti kavu koju želite. Ovisno o modelu, jednostavno pojedinačno možete podešavati jačinu, količinu, duljinu mlijeka, temperaturu i stupanj mljevenja kave. U bilo kojem trenutku uživajte u kavi kakvu volite – pripremljenoj od svježe mljevenih zrna i svježeg mlijeka.

Filtar za vodu AquaClean
Filtar za vodu AquaClean

Filter za vodu AquaClean

 

Patentirani filter za vodu AquaClean osigurava higijensku, čistu vodu za pripremu kave. Zahvaljujući njemu možete pripremiti 5000 šalica* kave prije nego što budete trebali očistiti aparat od kamenca. S druge strane, filtrirana voda također osigurava najvišu kvalitetu kave.


* S 8 zamjena filtara. Interval zamjene ovisi o odabiru napitka i broju postupaka ispiranja i čišćenja.

Potpuno keramički noževi mlinca
Potpuno keramički noževi mlinca

Keramički mlinac

 

Svi Philipsovi potpuno automatski aparati za kavu imaju izdržljive 100% keramičke mlince s diskom, čiji je stupanj mljevenja moguće individualno prilagoditi kako bi se dobila maksimalna aroma.


Oni omogućuju uživanje u 20.000 šačica kave nepromjenjivog ukusa te su posebno nježni prema zrnju vaše najdraže kave. Sitna kava u prahu omogućuje pripravljanje jakog espressa, dok je grublja kava u prahu pogodna za aromatičniju kavu. Ovisno o modelu, dostupno je do 12 različitih mljevenja.

Pročitajte višeZatvori

Higijensko zahvaljujući odvojivoj…
Odvojiva jedinica za kuhanje

Vidljiva higijena zahvaljujući odvojivom sklopu za kuhanje

 

Sklop za kuhanje u srcu je svakog potpuno automatskog aparata za kavu i trebali biste ga redovito čistiti. Potpuno odvojivi sklop za kuhanje daje pristup unutrašnjosti aparata i olakšava čišćenje ispiranjem pod tekućom vodom.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.