1

Način glačanja odjeće na paru:

Mehanika samostojećih i ručnih uređaja za glačanje na paru


Uređaji za glačanje na paru pružaju novo iskustvo glačanja. U ovom ćemo članku s vama podijeliti nekoliko savjeta i trikova o tome kako jednostavno ukloniti nabore od vrha do dna. 

#1 – Uređajem za glačanje na paru trebate dodirivati odjevne predmete

 

Kako biste postigli najbolje rezultate glačanja, ploču uređaja za glačanje na paru položite na odjeću. Ako se brinete kako će zbog toga odjeća progorjeti ili kako ćete je smočiti, napominjemo kako su parne ploče uređaja tvrtke Philips nježne prema odjeći te njima možete slobodno pritisnuti odjevni predmet koji glačate.

Uređajem za glačanje na paru trebate dodirivati odjevne predmete

#2 – Odjevne predmete raširite rukom kojom ne držite uređaj za glačanje na paru

 

Za postizanje boljih rezultata, odjevne predmete tijekom glačanja raširite.

 

#3 – Osigurajte potporu za manžete i ovratnike

 

Neželjenih nabora s područja manžeta i ovratnika najlakše je riješiti se horizontalnim pokretima uz istovremeno podupiranje odjevnog predmeta. To možete postići našim prijenosnim uređajima za glačanje na paru, Style Touch Pure i Steam & Go 2-in-1.

 

Ako posjedujete neki od naših samostojećih kućnih uređaja za glačanje na paru koji se isporučuju s izuzetno dugačkim dodatkom StyleBoard, možete ga upotrijebiti kao potporu prilikom vertikalnog glačanja područja kao što su ovratnici i manžete.

 

#4 – Izravnajte crijevo uređaja za glačanje na paru

 

Uređaj za glačanje na paru radi najbolje ako crijevo nije zapetljano jer zapetljano crijevo blokira prolaz pari.

#5 – Držite se uspravno: pazite na kralježnicu i koljena

 

Znam kako je nemoguće nimalo se ne saginjati, ali prilikom glačanja parom trebate se držati uspravno, a odjeću na visini koja vam je ugodna za glačanje. Ako imate samostojeći uređaj za glačanje na paru, to podrazumijeva njegovo podešavanje na visinu na kojoj možete glačati cijele komade odjeće, a da pritom ne ozlijedite leđa.

 

Ako imate ručni uređaj za glačanje na paru, pokušajte pronaći držač za vješalicu na razumnoj visini. Ako radije glačate horizontalno i posjedujete Style Touch Pure ili Steam & Go 2-in-1, potražite površinu na prikladnoj visini kako bi vam bilo udobno.

 

Kako bismo vam pomogli da dodatno pripazite na kralježnicu i koljena tijekom glačanja na paru, neki naši samostojeći uređaji za glačanje na paru dolaze s tehnologijom FlexHead koja omogućava jednostavno dosezanje donjih dijelova odjeće.

Stojte uspravno

Način uporabe uređaja za glačanje na paru za posebne tkanine

 

1 – Na uređaj za glačanje na paru prilikom glačanja deblje tkanine stavite četku

 

Prilikom glačanja debljih odjevnih predmeta kao što su jakne i kaputi predlažemo upotrebu nastavka s četkom za učinkovitije glačanje. Četku je dobro rabiti s debljom tkaninom jer njezine čekinje otvaraju vlakna, omogućavajući bolje prodiranje pare.

 

Dodatna prednost upotrebe četke na odjevnim predmetima kao što su jakne i kaputi u tome je što lako uklanja prljavštinu i dlačice.

Na uređaj za glačanje na paru stavite četku

2 – Način glačanja osjetljivih odjevnih predmeta, plisirane odjeće, odjeće s otisnutim slikama i izvezenim detaljima

 

Želite li izglačati plisiranu odjeću, odjeću s otisnutim slikama, izvezenim detaljima, ukrasima i sl. i pitate li se kako to učiniti?

 

Ako da, jednostavno je.

 

Bez obzira planirate li rabiti neki od naših prijenosnih ili pak samostojećih uređaja za glačanje na paru, odjeću s otisnutim slikama i izvezenim detaljima, plisiranu odjeću i sl. možete glačati na isti način i drugu odjeću. Jednostavno pritisnite odjevni predmet pločom uređaja za glačanje na paru i krenite!

Način glačanja osjetljivih odjevnih predmeta

Srodni proizvodi

Prikaz uređaja za glačanje na paru

Postoji li još razloga zbog kojih su uređaji za glačanje na paru sjajni?! Podijelite svoje mišljenje s nama na društvenim mrežama.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.