Idealni blagdanski pokloni

Ho Ho Ho, pripremili smo za svakoga ponešto… 


Počelo je najljepše vrijeme u godini. U to blagdansko vrijeme zaboravljamo na sve probleme, trudimo se biti opušteniji, radosniji, spremni smo drugima pomoći, biti podrška u svakom trenutku. 

 

Nismo previše glasni, puno više slušamo, ne opterećujemo se onime što ne možemo promijeniti i ono najvažnije od svega na što često zaboravljamo, baš svaki dan u mjesecu prosincu naše lice krasi široki osmijeh… 

 

Eh, da je barem tako cijele godine. No upravo zbog toga i jest ovo vrijeme pred Božić toliko magično. Također, u nadolazeće vrijeme darivanja svojim najmilijima još više želimo pokazati koliko nam uistinu znače te ih razveseliti točno onako kako oni uspijevaju usrećiti nas kroz čitavu godinu. Mi vam predlažemo s kojim kvalitetnim i povoljnim Philips proizvodima razveseliti svoje najmilije.  

 

 Za pripadnice nježnijeg spola idealan je poklon Philips Moisture Protect Curler koji će se pobrinuti da tijekom adventa, ali i cijelu sljedeću godinu imate uvijek postojanu frizuru i elegantne kovrče. Ovaj pametni sustav za kovrčanje pruža oblikovanje bez napora, dolazi s okomitom drškom za jednostavnu uporabu, tehnologija MoistureProtect čuva prirodnu vlagu kose i omogućava 2x puta više kose u jednom potezu. 

 

Bez obzira jeste li raspoloženi za opuštenije ili čvršće kovrče, uz 3 postavke temperature i vremena imat ćete frizuru kakvu poželite. 

Žensko se smiješi

Mislimo i na sve macho muškarce kojima je brada jedan od glavnih aduta. Jači spol razveselit možete Philips One Blade brijaćim aparatom tako da ovih blagdana više nema izlike za neurednu bradu. 

 

Riječ je o novom načinu podrezivanja, oblikovanja i brijanja bilo koje duljine brade. 

 

Njegovi glavni benefiti su: zamjenjive oštrice traju do 4 mjeseca, vodootporna drška za mokru ili suhu uporabu, 3 češlja za podrezivanje i dugotrajna baterija od čak 45 minuta korištenja. 

OneBlade

I šećer na kraju, ako želite svojim voljenima izmamiti osmijeh na lice Philips Sonicare četkicom tako da kroz čitavu 2020. godinu s ponosom pokazuju svoje blistave i snježno bijele zube. 

 

Osim što dolazi u raznim bojama, Sonicare četkica brzo i jednostavno čisti i najosjetljivije zube, uklanja 7x više naslaga i na teško dostupnim mjestima, izbjeljuje zube u tjedan dana, nježno masira desni te ima 62.000 pokreta u minuti. 

Za nju

Žensko se smiješi

Za njega 

Žensko se smiješi

Lijepe i ugodne božićne praznike provedene u krugu svojih najmilijih želi vam vaš Philips!

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.