četkice za električne zube

Lijepi i zdravi zubi u tren oka!

„Znam da postoje električne četkice na tržištu, ali i dalje posjedujem manualnu – ne vidim kako aparat može bolje oprati moje zube nego ja osobno.“ „Rijetko tko koristi električnu četkicu, koriste ju samo djeca kojoj je zanimljivo da četkica zuji i da se vrti.“

 

Često je ovakvo razmišljanje osoba koje nikada nisu probale naše Philips Sonicare električne četkice za zube.

 

Nakon što uđete u svijet električnih četkica i otkrijete njihove pogodnosti nikada više nećete pomisliti na stari način pranja zubi.

1. Nježna kao dah


Osobama osjetljivih zubi pomisao na prislanjanje električne četkice na zube nije nimalo ugodna, pogotovo jer električna četkica odradi  62.000 pokreta u minuti.

Naprotiv, Philips Sonicare četkice su iznimno nježne i blage te su upravo zato pogodne za osjetljive zube.

 

Senzibilna i nježna četkica masira desni. Uostalom, Philips Sonicare električna četkica za zube sadrži senzor pritiska pa ako prejako pritisnete četkicu na zube, ona će vas upozoriti. Dopustite nježnost i svojoj usnoj šupljini.

Električne četkice

2. Magičnih 7 


Philips Sonicare električna četkica ne samo da je nježna već je i obogaćena tehnološkim rješenjima koja su vam najvažnija kod upotrebe. 


Uklanja 7 puta više naslaga i to na teško dostupnim mjestima* – upravo tamo gdje se problem stvara. 


Perete zube svaki dan, 2-3 puta na dan ali i dalje s vremena na vrijeme razvijete karijes? Razlog tomu je taj što ne uspijevate manualnom četkicom doći do svih mjesta na kojima se stvara plak što kroz vrijeme dovodi do stvaranja karijesa i zubnog kamenca.

 

Još jedan razlog za upuštanje u svijet električnih četkica su i bijeli zubi iz snova. Osim što električna četkica opere zube i do 7 puta bolje, također i izbjeljuje zube i to u 7 dana.

 

Zaista – magični broj 7.

 

*funkcijske prednosti se odnose na model četkice Protective Clean, za izbor ostalih Sonicare četkica pogledajte ovdje 

3. Jednostavno održavanje


Bilo da se radi o manualnoj ili električnoj četkici morate voditi brigu o zdravlju usne šupljine tako da redovito mijenjate glavu četkice. Sonicare glave su zamjenjive, tako da se lako mogu zamijeniti kad se četkica potroši.


Philips Sonicare glave četkica odgovaraju svim Philips Sonicare električnim četkicama. Također, Sonicare električna četkica za zube će vas obavijestiti kada je vrijeme da zamijenite glavu četkice.

 

Održavanje dentalne higijene nikada nije bilo lakše.

4. Pametno pranje zubi od malih nogu

Philips Sonicare For Kids je linija električnih četkica za djecu koja odgovara djeci ne samo svojim izgledom i veličinom već i tehnološkim rješenjima kao što su dvije veličine glave četkice (za mlađu i stariju djecu), Kid Timer za postupno povećavanje vremena četkanja, te dvije vrste rada četkice - ono sporije za mlađu djecu te brže za stariju.   Nema boljeg načina kako da djeca zavole pranje zubi, da im ono ne bude teško, dosadno ni naporno.   Ovakve bitne navike dentalne higijene usvajaju se od malih nogu.


Iako pravilno ručno četkanje osigurava dobro oralno zdravlje, većina korisnika ima stomatološke probleme. Ispravno četkanje je teško, a električne četkice, standardiziranjem minimalnih zahtjeva ispravnog četkanja, uglavnom osiguravaju efikasnije čišćenje. Obično korisnik koji koristi četkicu za ručno pranje zuba napravi oko 300 poteza u minuti. U istom vremenskom periodu električne četkice izvode i desetak puta više pokreta. Neki modeli dostižu čak više od 60.000 pokreta.

Električne četkice

5. Dobra preporuka zlata vrijedi

Sonicare preporučuje hrvatsko parodontološko društvo i Doktorica Elene Štimac Vukojević iz Štimac centra dentalne medicine.

 

Elena Štimac Vukojević, dr.med.dent. rođena je u Zagrebu, gdje je diplomirala je na Stomatološkom fakultetu, a trenutno je na specijalizaciji iz protetike. Svoj profesionalni razvoj u posljednje vrijeme sve više posvećuje visokoj estetici, kako osmijeha tako i lica, specijalizirajući se za estetske tretmane. Također, veliki doprinos daje i na području oralne higijene o kojoj često piše u sklopu edukativnih članaka i blogova Štimac centra dentalne medicine. 2019. godine uvrštena je među najbolje stomatologe u Hrvatskoj prema izboru pacijenata.

 

Upravo kod Štimac centra dentalne medicine dugi niz godina prepoznaju kvalitetu te su njihove doktore posljednjih nekoliko godina uvrstili među najbolje stomatologe i oralne kirurge u Hrvatskoj.

Električne četkice

Dentalna higijena je nešto što svi mi prakticiramo svakodnevno, ali znanje o istoj imaju stomatolozi. Na tržištu na kojem se nudi mnogo sličnih proizvoda potrebna je kvalificirana osoba koja svojim znanjem može odrediti razliku između dobrih i korisnih proizvoda te onih ne toliko dobrih.

 

Philips Sonicare električne četkice prepoznate su od strane najcjenjenijih stručnjaka iz prakse kao najbolje rješenje za održavanje dentalne higijene.

 

Nakon svih znanja koje ste danas naučili i svih predrasuda koje smo skupa razbili i promjena razmišljanja koje smo izazvali - možemo vam poželjeti dobrodošlicu u svijet električnih četkica!

Moglo bi vas interesirati

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.