Obavijest o zaštiti privatnosti Philips Sonicare

Ova je obavijest o zaštiti privatnosti zadnji put izmijenjena 23. siječnja 2017.

Philips Sonicare koristi se osobnim podatcima koje prikupe ili obrade uređaji Philips Sonicare („Uređaj(i)”), i mobilna aplikacija Philips Sonicare („Aplikacija”).
Ova se Obavijest o zaštiti privatnosti primjenjuje na osobne podatke koje prikupi(e) Uređaj(i) i Aplikacija, a koje nadzire ili su pod nadzorom poduzeća  Philips Consumer Lifestyle B.V. ili bilo koje od njegovih podružnica („Philips”). Ovo je obavijest o našim Praksama zaštite privatnosti, ovo nije ugovor ili sporazum.

Podatci koji se prikupljaju i kojima se koristimo

account data

Podatci o računu

Ovi podatci obuhvaćaju korisničko ime, ime, adresu e-pošte, spol, dob, zemlju, regiju, jezik i lozinku.

 

Prikupljeni se podatci rabe u svrhu stvaranja i upravljanja vašim računom. Vaš račun će se rabiti da bismo vam poslali poruku dobrodošlice radi potvrde vašeg korisničkog imena i lozinke, da bismo s vama komunicirali odgovarajući na vaše upite te da bismo vam slali objave strogo povezane s uslugom, na primjer, ako je naša usluga privremeno prekinuta radi održavanja. Informacije koje nam ustupite prilikom registracije upotrebljavat ćemo u svrhu stvaranja i uređivanja vašeg računa ili bilježenja vaše kupnje..

Više tekstaManje teksta
Data filled in by you

Podatci koje vi ustupite

Ovi podatci obuhvaćaju ciljeve koje postavite glede kvalitete pranja zuba i daha, odgovore koje date u početnom upitniku upoznavanja, kontekstualna pitanja glede vaših navika i aktivnosti u zdravlju usne šupljine..

 

Prikupljeni se podatci rabe da bismo vam pomogli unaprijediti navike pranja zuba i oralne higijene te napraviti trajne promjene u oralnoj higijeni. To radimo mjerenjem vašeg napretka prema cilju i pružanjem preporuka za oralnu higijenu da biste ostvarili ciljeve..

Više tekstaManje teksta
Devices data

Podatci o Uređaju(ima)

Ako upotrebljavate Uređaj povezana četkica za zube Philips Sonicare, Uređaj bilježi sljedeće podatke vaša uporaba Uređaja, kao npr. vrijeme uporabe, razina baterije i podatci osjetnika kao što su lokacija, pokreti te pritisak četkice, kao i vrsta glave četkice i način koji rabite prilikom pranja zuba te ih usmjerava na Aplikaciju. Ovi podatci obuhvaćaju i jedinstveni korisnički broj uređaja, adresu IP vašeg(ih) Uređaja, vrstu mobilnog mrežnog preglednika ili operativnog sustava kojim se koristite, podatke o sesiji i uporabi, a što su informacije o vašoj uporabi Uređaja.

 

 • Prikupljeni podatci rabe se radi praćenja vašeg pranja zuba i sinkronizacije s osobnom trodimenzionalnom kartom vaših usta u aplikaciji Sonicare, da biste dobili prilagođeni program pomoću kojega se odmah možete usredotočiti na propuštena mjesta, i koji prati učinkovitost glave četkice i upozorava vas kada trebate zamijeniti glavu četkice.
 • Ako rabite Uređaj za analizu daha Philips Sonicare Uređaj bilježi sljedeće podatke: vaša uporaba Uređaja, kao npr. vrijeme uporabe, razina baterije i podatci osjetnika koji uključuju plinove koje proizvode bakterije kao nusproizvode (VCS), te ih usmjerava na Aplikaciju. Ovi podatci obuhvaćaju i jedinstveni korisnički broj uređaja, adresu IP vašeg(ih) Uređaja, vrstu mobilnog mrežnog preglednika ili operativnog sustava kojim se koristite, podatke o sesiji i uporabi, a što su informacije o vašoj uporabi Uređaja.
 • Prikupljeni podatci rabe se da bismo vam pružili rezultate o kakvoći daha u stvarnom vremenu, pratili obrasce ponašanja i na temelju toga pružili prilagođenu obuku i podučavanje da biste unaprijedili kakvoću daha i navike brige o zdravlju usne šupljine..
 • Pomoću prikupljenih podataka pružaju se informacije o vašoj uporabi Uređaja.
Više tekstaManje teksta
Cookies

Kolačići

Aplikacija se koristi kolačićima ili sličnim tehnikama. Ovi podatci obuhvaćaju jedinstveni korisnički broj uređaja, adresu IP vašeg(ih) mobilnog(ih) Uređaja, vrstu mobilnog mrežnog preglednika ili operativnog sustava kojim se koristite, podatke o sesiji i uporabi, a što su informacije o vašoj uporabi Aplikacije.

 

Vrste kolačića koje upotrebljavamo su:

 

Obavezni kolačići

Zadaća je ovih kolačića osigurati uredan rad mrežne stranice..

 

Analitički kolačići

Pomoću ovih kolačića omogućava nam se analiza uporabe stranice tako da možemo izmjeriti i unaprijediti izvedbu naših stranica..

 

Društveni mediji

Pomoću ovih kolačića omogućava vam se povezivanje na društvene mreže i čitanje recenzija..

 

Kolačići za ciljano oglašavanje

Ovi se kolačići upotrebljavaju u svrhu boljeg prilagođavanja oglašavanja vašim interesima, bilo na Philipsovim mrežnim stranicama, bilo izvan njih..

 

 • Ovi se podatci mogu upotrijebiti da bi se utvrdilo koji vas dijelovi Aplikacije zanimaju, da bi se pratila vaša uporaba Aplikacije, unaprijedilo vaše iskustvo s Aplikacijom ili radi dijeljenja sadržaja društvenih medija. Također upotrebljavamo kolačiće čija je svrha osigurati uredan rad Aplikacije.
 • Pomoću prikupljenih podataka pružamo vam funkcije Aplikacije.
 • Pomoću prikupljenih podataka također dobivamo informacije o vašoj uporabi i posjetima Aplikaciji i Uređaju(ima).
 • Pogledajte izjavu(e) o zaštiti privatnosti koje pružaju sami društveni mediji ako želite više informacije glede kolačića koje postavljaju društveni mediji i mogućih podataka koje prikupljaju. U nastavku su navedene izjave o zaštiti privatnosti kanala društvenih medija koje poduzeće Philips najčešće rabi:

 

Facebook

Google+

Twitter

Pinterest

LinkedIn

YouTube

Instagram

Vine

Više tekstaManje teksta
Location data

Podatci o lokaciji

Kada dopustite pristup podatcima o vašoj lokaciji, možda ćemo prikupiti zemljopisnu lokaciju vašeg mobilnog uređaja.

 

 • Kada upotrijebite funkcionalnost „Pronađite Philips blizu vas” na Stranici podrške, od vas se zahtijeva da s poduzećem Philips podijelite podatke o svojoj lokaciji. Na temelju podataka o vašoj lokaciji usmjeravamo vas na trgovinu blizu vas ili na podatke za kontakt službe za korisnike za vašu zemlju.
Više tekstaManje teksta
Combined data

Kombinirani podatci

Ovi podatci uključuju podatke o računu, podatke koje vi ustupite, podatke o uređaju(ima), kolačiće, podatke o lokaciji te podatke koje poduzeće Philips prikuplja tijekom vaših interakcija s poduzećem Philips, a što uključuje:

 

 • podatke o vašim interakcijama i uporabi Philipsovih digitalnih kanala kao što su društveni mediji, mrežne stranice, e-pošta, aplikacije i povezani proizvod. Ovi podatci mogu obuhvaćati: adresu IP, kolačiće, informacije o uređaju, komunikacije na koje kliknete ili koje dodirnete na zaslonu, pojedinosti o lokaciji, mrežne stranice koje posjetite, itd.
 • Kombinirani podatci analiziraju se i rabe da bi vam se pružile usluge Philips Sonicare kao što su praćenje vašeg pranja zuba i sinkronizacija s osobnom trodimenzionalnom kartom vaših usta u aplikaciji Sonicare, da biste dobili prilagođeni program pomoću kojega se odmah možete usredotočiti na propuštena mjesta, i koji prati učinkovitost glave četkice i upozorava vas kada trebate zamijeniti glavu četkice, obrasce kakvoće daha, uvide i obuku. Možemo sjediniti te podatke – uz uklanjanje individualnih osobnih podataka – da bismo izradili objave, prezentacije, izvješća ili druge (marketinške) komunikacije koje možemo upotrijebiti i za unutarnje i vanjske svrhe.
 • Ako se odlučite primati promotivne komunikacije – na temelju vaših želja i ponašanja – o Philipsovim proizvodima, uslugama, događajima i promocijama, možemo vam se obratiti putem promotivnih komunikacija putem e-pošte, telefona ili drugih digitalnih kanala, kao što su Mobilne aplikacije ili društveni mediji. Da bismo prilagodili komunikacije vašim željama i ponašanju i pružili vam najbolje osobno iskustvo, možda ćemo analizirati i kombinirati vaše osobne podatke.
 • Rabimo te podatke da bismo unaprijedili sadržaj, funkcionalnost i iskoristivost Aplikacije, Uređaja i naših proizvoda i usluga te razvili nove proizvode i usluge.
 • Možda ćemo kombinirati informacije koje prikupimo od vas i dijeliti ih s drugim poduzećima grupacije Philips te s trećim stranama.
Data about your interactions and usage of the Philips digital channels such as social media, websites, emails, apps and connected product. This data may include: IP address, cookies, device information, communications you click on or tap, location details, websites you visit.
Više tekstaManje teksta
Third parties
Treće strane

Poduzeće Philips može se koristiti trećim stranama radi pružanja usluga za sljedeće:

 

Pružatelje IT-a

Ovi pružatelji isporučuju potrebni hardver, softver, umrežavanje, pohranu, transakcijske usluge i/ili povezanu tehnologiju potrebnu za rad Aplikacije ili pruženih usluga.

 

Pružatelji oblaka

Ovi pružatelji isporučuju usluge pohrane podataka. Poduzeće Philips predano je pohrani vaših osobnih podataka u vašoj regiji, s uslugama u oblaku u Europi, Sjedinjenim Državama, Latinskoameričkoj regiji, Tokiju ili Sydneyu ili u Kini.

 

Plaćanje

Ovi pružatelji rukuju financijskim podatcima povezanima s kupnjama u aplikaciji.

 

Poduzeće Philips zahtijeva od ovih pružatelja usluga da pruže razinu zaštite vaših osobnih podataka usporedivu s onom koju pruža poduzeće Philips, da obrađuju vaše osobne podatke samo u posebno određene gore spomenute svrhe te da imaju pristup minimalnoj količini podataka potrebnoj za isporuku određene usluge.

 

Ako poduzeće Philips dopusti trećoj strani da prenese vaše osobne podatke izvan vaše zemljopisne regije, poduzet ćemo korake da bismo zaštitili vaša prava na privatnost putem uporabe ugovornih aranžmana ili na drugi način, a koji će pružati usporedivu razinu zaštite dok naše treće strane obrađuju informacije.

 

Poduzeće Philips može otkriti osobne podatke samo prema ovoj obavijesti o zaštiti podataka i/ili kada se to zahtijeva zakonom.

 

Poduzeće Philips ponekad prodaje poslovni subjekt ili dio poslovnog subjekta drugom poduzeću. Takav prijenos vlasništva može uključivati prijenos vaših osobnih podataka izravno povezanih s tim poslovnim subjektom poduzeću koje kupuje.

Data about your interactions and usage of the Philips digital channels such as social media, websites, emails, apps and connected product. This data may include: IP address, cookies, device information, communications you click on or tap, location details, websites you visit.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europi, Sjedinjenim Državama, Latinskoameričkoj regiji, Tokiju ili Sydneyu ili u Kini..

 
Spacer
 

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such as${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to kupnjama u aplikaciji.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europi, Sjedinjenim Državama, Latinskoameričkoj regiji, Tokiju ili Sydneyu ili u Kini..

 
Spacer
 

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such as${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to kupnjama u aplikaciji.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europi, Sjedinjenim Državama, Latinskoameričkoj regiji, Tokiju ili Sydneyu ili u Kini..

 
Spacer
 

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such as${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to kupnjama u aplikaciji.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europi, Sjedinjenim Državama, Latinskoameričkoj regiji, Tokiju ili Sydneyu ili u Kini..

 
Spacer
 

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such as${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to kupnjama u aplikaciji.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europi, Sjedinjenim Državama, Latinskoameričkoj regiji, Tokiju ili Sydneyu ili u Kini..

 
Spacer
 

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such as${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to kupnjama u aplikaciji.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europi, Sjedinjenim Državama, Latinskoameričkoj regiji, Tokiju ili Sydneyu ili u Kini..

 
Spacer
 

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such as${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to kupnjama u aplikaciji.

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such as${app_service_providers_purpose}.

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such as${app_service_providers_purpose}.

Više tekstaManje teksta
Choices and rights

Izbori i prava

Pošaljite poruku e-pošte na adresu privacy@philips.com da biste iskoristili sljedeće izbore i prava:

 

 • Pristup
  U bilo kojem trenutku možete zatražiti pristup vašim osobnim podatcima.
 • Zatražite ispravak
  U bilo kojem trenutku možete zatražiti ispravak vaših osobnih podataka.
 • Prigovor
  U bilo kojem trenutku možete uložiti prigovor na obradu vaših osobnih podataka.
 • Pitanja ili pritužbe
  Možete nam se obratiti u bilo koje doba ako imate pitanja, pritužbi, briga ili prijedloga.
 • Povlačenje pristanka
  Lako možete povući pristanak (na primjer odjaviti se od naših marketinških usluga koristeći se gumbom „Odjavi se” ispod svake poruke e-pošte koju vam pošaljemo).
 • Izbrišite
  Ako je dostupno, u svakom trenutku možete zatražiti brisanje vaših osobnih podataka.
Više tekstaManje teksta
We protect your personal data
Mi štitimo vaše osobne podatke

Prepoznajemo i shvaćamo ozbiljno našu odgovornost za zaštitu podataka koje povjerite poduzeću Philips od gubitka, zloporabe ili neovlaštenog pristupa. Poduzeće Philips rabi različite sigurnosne tehnologije i organizacijske postupke u svrhu zaštite vaših podataka. Na primjer, provodimo nadzore pristupa, rabimo vatrozidove, rabimo šifriranje podataka i rabimo sigurne poslužitelje.

Više tekstaManje teksta
Special information for parents
Posebne informacije za roditelje

Iako 13 uglavnom nije namijenjen djeci mlađoj od Philips Sonicare, godina, politika je poduzeća Philips da se pridržava zakona kada se zakonom propisuje dopuštenje roditelja ili skrbnika prije prikupljanja, uporabe ili otkrivanja osobnih podataka djece.

 

Ako roditelj ili skrbnik sazna da nam je njegovo ili njezino dijete mlađe od 13 godina ustupilo svoje osobne podatke, pišite nam na adresu privacy@philips.com. Ako mi saznamo da nam je dijete mlađe od 13 godina ustupilo osobne podatke, izbrisat ćemo te podatke iz naših datoteka.

Više tekstaManje teksta
Local specific information
Lokalne specifične informacije: Vaša prava na privatnost prema zakonima Kalifornije

Odjeljkom 1798.83 Građanskog zakona Kalifornije našim korisnicima, koji žive u Kaliforniji, dopušta se da zatraže i dobiju od nas jednom godišnje, besplatno, informacije o osobnim informacijama (ako ih ima) koje smo prethodne kalendarske godine otkrili trećim stranama u svrhe izravnog marketinga. Ako je primjenjivo, te informacije uključivale bi popis kategorija osobnih informacija koje smo podijelili te ime i adrese svih trećih strana s kojima smo prethodne kalendarske godine podijelili informacije. Ako živite u Kaliforniji i htjeli biste napraviti takav zahtjev, pošaljite poruku e-pošte na adresu privacy@philips.com

Više tekstaManje teksta
Changes to the privacy notice
Izmjene ove Obavijesti o zaštiti podataka

Usluge koje poduzeće Philips pruža mogu se povremeno mijenjati bez prethodne obavijesti vama. Iz toga razloga pridržavamo pravo povremenih izmjena ili dopuna ove Obavijesti o zaštiti podataka.

 

Napominjemo vam da često provjeravate ovaj odjeljak da biste pregledali najnoviju verziju.

 

Nova Obavijest o zaštiti podataka stupa na snagu nakon objave, ako se ne slažete s prerađenom obavijesti, možete promijenite vaše preference, ili razmislite o prestanku korištenja Aplikacijom. Ako nastavite pristupati ili koristiti se našim uslugama nakon što ove usluge stupe na snagu, potvrđujete da ste se upoznali s prerađenom Obavijesti o zaštiti podataka.

Više tekstaManje teksta
Contact

Obratite nam se

Možete nam se obratiti na adresu: privacy@philips.com.