Višedodirni zaslon

  Upoznajte novu razinu interakcije

  Približite se svojoj publici više nego ikad prije. Osim brzine, preciznosti i izuzetne izdržljivosti, njegove odlične radne značajke idu ruku pod ruku s pouzdanošću i funkcionalnošću. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Signage Solutions Višedodirni zaslon

65 inča, Full HD (1920 x 1080) 65BDL3010T/00 Pronađi slične proizvode

Upoznajte novu razinu interakcije

uz ovaj LED zaslon osjetljiv na više dodira

 • Iskusite nevjerojatnu interaktivnost uz istinski višedodirni zaslon

  Iskusite nevjerojatnu interaktivnost uz istinski višedodirni zaslon

  Sada je dostupna nova razina interaktivnosti zahvaljujući integriranoj tehnologiji za dodir. Veća prilagodljivost i optimalan rad za istovremeno višestruko dodirivanje u kombinaciji s odličnim mogućnostima rukovanja pružaju vrhunsku korisničku interakciju. Višedodirni zasloni imaju automatsko prepoznavanje dodira. USB priključak podržava HID, što omogućava istinsku plug-and-play uporabu.

 • CMND: preuzmite kontrolu nad svojim zaslonima

  CMND: preuzmite kontrolu nad svojim zaslonima

  Robusna platforma za upravljanje zaslonima, CMND vraća kontrolu u vaše ruke. Ažurirajte sadržaj uz CMND & Create i upravljajte njime ili kontrolirajte postavke uz CMND & Control. Sve je moguće uz CMND.

 • FailOver osigurava neprekinut sadržaj

  FailOver osigurava neprekinut sadržaj

  Kad su u pitanju zahtjevne komercijalne primjene, od ključne je važnosti da ne dođe do prekida sadržaja. Iako je malo vjerojatno da će se sa sadržajem dogoditi nešto strašno, FailOver pruža zaštitu zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja omogućava reprodukciju rezervnog sadržaja na zaslonu u slučaju da dođe do prekida rada multimedijskog reproduktora. FailOver se automatski aktivira u slučaju prekida signala iz primarnog ulaza. Jednostavno odaberite primarni ulaz i FailOver ulaz i bit ćete zaštićeni.

 • SmartPower za uštedu energije

  SmartPower za uštedu energije

  Intenzitet pozadinskog osvjetljenja moguće je kontrolirati i prethodno postaviti putem sustava kako bi smanjila potrošnja energije do 50%, što značajno smanjuje troškove energije.

 • Uspostavite vezu i upravljajte sadržajem pomoću oblaka uz HTML5

  Uspostavite vezu i upravljajte sadržajem pomoću oblaka uz HTML5

  Sa sadržajem se možete povezati i upravljati njime iz oblaka, putem integriranog HML5 preglednika. Sadržaj za prikaz u javnim prostorima možete dizajnirati na mreži te uspostaviti vezu s jednim zaslonom ili cijelom mrežom. Jednostavno priključite RJ45 internetski kabel za vezu s mrežom, povežite zaslon na namjensku URL adresu i možete reproducirati sadržaj iz oblaka.

 • Staklo koje sprječava odbljesak s malom optičkom paralaksom

  Kod ovog integriranog dodirnog zaslona staklo koje sprječava odbljesak s malom optičkom paralaksom omogućava najuzbudljiviji doživljaj dodira zaslona. Uz malo do nimalo odsjaja na zaslonu koji ne zrcali okolinu slika je kristalno čista s izraženim bojama i odličnom jasnoćom.

 • AMVA za širokokutni prikaz živopisnih slika u izuzetno visokom omjeru kontrasta

  AMVA LED zaslon tvrtke Philips koristi naprednu tehnologiju okomitog poravnanja u više domena zahvaljujući kojoj postiže izuzetno visoke omjere statičkog kontrasta, što rezultira iznimno živopisnim slikama jarkih boja. Standardne aplikacije prikazuju se bez poteškoća, a naročito je pogodan za zahtjevnu grafičku obradu. Zahvaljujući optimiziranoj tehnologiji za upravljanje pikselima osiguravaju izuzetno širok kut gledanja od 178/178 stupnjeva, što rezultira čistom slikom čak i u okomitom načinu rada.

 • Full HD LED za savršenu sliku nevjerojatnog kontrasta

  Kvaliteta slike je važna. Obični zasloni pružaju kvalitetu, ali očekujete više. Zamislite oštre detalje u kombinaciji s velikom svjetlinom, nevjerojatnim kontrastom i realističnom bojom koji daju vjernu sliku.

 • Pojednostavite sastanke uz FailOver za konferencije

  Koristeći FailOver, pojednostavite prezentacije i videokonferencije. Kada se soba za sastanke ili konferencije ne koristi, sadržaj u pozadini može se reproducirati iz bilo kojeg izvora. Kada sastanak započne i trebate podijeliti prezentaciju na zaslonu, jednostavno povežite računalo i zaslon će automatski odabrati odgovarajući ulaz i prikazati ono što je na zaslonu računala, bez potrebe za ručnom promjenom ulaza.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: