Višedodirni zaslon

  Višedodirni zaslon

  Upoznajte novu razinu interakcije

  Približite se svojoj publici više nego ikad prije. Osim brzine, preciznosti i izuzetne izdržljivosti, njegove odlične radne značajke idu ruku pod ruku s pouzdanošću i funkcionalnošću. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Signage Solutions Višedodirni zaslon

55 inča, Sa sustavom Android, Višestruki dodir 55BDL4051T/00 Pronađi slične proizvode

Upoznajte novu razinu interakcije

koristeći snagu sustava Android

 • Iskusite nevjerojatnu interaktivnost uz istinski višedodirni zaslon

  Iskusite nevjerojatnu interaktivnost uz istinski višedodirni zaslon

  Sada je dostupna nova razina interaktivnosti zahvaljujući integriranoj tehnologiji za dodir. Veća prilagodljivost i optimalan rad za istovremeno višestruko dodirivanje u kombinaciji s odličnim mogućnostima rukovanja pružaju vrhunsku korisničku interakciju. Višedodirni zasloni imaju automatsko prepoznavanje dodira. USB priključak podržava HID, što omogućava istinsku plug-and-play uporabu.

 • FailOver osigurava neprekinut sadržaj

  FailOver osigurava neprekinut sadržaj

  Kad su u pitanju zahtjevne komercijalne primjene, od ključne je važnosti da ne dođe do prekida sadržaja. Iako je malo vjerojatno da će se sa sadržajem dogoditi nešto strašno, FailOver pruža zaštitu zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja omogućava reprodukciju rezervnog sadržaja na zaslonu u slučaju da dođe do prekida rada multimedijskog reproduktora. FailOver se automatski aktivira u slučaju prekida signala iz primarnog ulaza. Jednostavno odaberite primarni ulaz i FailOver ulaz i bit ćete zaštićeni.

 • Spremajte i reproducirajte sadržaj uz internu memoriju

  Spremajte i reproducirajte sadržaj uz internu memoriju

  Spremajte i reproducirajte sadržaj uz internu memoriju. Prenesite multimedijske sadržaje na zaslon i odmah ih reproducirajte. Radeći u sprezi s internim preglednikom, zaslon služi i kao predmemorija prilikom usmjeravanja mrežnog sadržaja. Ako se ikada dogodi da mreža zakaže, interna memorija omogućit će nastavak reprodukcije sadržaja tako da reproducira verziju sadržaja iz predmemorije, što znači da će se vaši multimedijski sadržaji nastaviti reproducirati čak i ako se prekine veza s mrežom.

 • CMND: preuzmite kontrolu nad svojim zaslonima

  CMND: preuzmite kontrolu nad svojim zaslonima

  Robusna platforma za upravljanje zaslonima, CMND vraća kontrolu u vaše ruke. Ažurirajte sadržaj uz CMND & Create i upravljajte njime ili kontrolirajte postavke uz CMND & Control. Sve je moguće uz CMND.

 • Staklo koje sprječava odbljesak s malom optičkom paralaksom

  Kod ovog integriranog dodirnog zaslona staklo koje sprječava odbljesak s malom optičkom paralaksom omogućava najuzbudljiviji doživljaj dodira zaslona. Uz malo do nimalo odsjaja na zaslonu koji ne zrcali okolinu slika je kristalno čista s izraženim bojama i odličnom jasnoćom.

 • Android: pokrenite vlastitu aplikaciju ili odaberite omiljenu aplikaciju za pokretanje

  Android OS integriran u zaslon omogućava vam rad s najrazvijenijim operacijskim sustavom na svijetu, a možete i spremiti vlastitu aplikaciju izravno na zaslon. Osim toga, možete odabrati sadržaj iz velike biblioteke Android aplikacija i reproducirati ga iz nje. Ugrađeni modul za raspored omogućava vam da aplikacije i sadržaj rasporedite prema kupcima i dijelu dana, dok je uz značajku automatske orijentacije prikazivanje sadržaja u okomitom ili vodoravnom položaju postiže jednostavnim okretanjem zaslona.

 • Unaprijedite mogućnosti povezivanja uz integrirani mPCIe utor.

  Integrirani PCI utor omogućava vam povezivanje WiFi/Bluetooth ili 4G LTE modula, što jamči još bolju komunikaciju sa zaslonom. Unaprijeđena je i komunikacija između uređaja, uz brojne konfiguracije koje su klijentima dostupne za uporabu, primjerice mogućnost proširenja značajki proizvoda ili rukovanja signalom.

 • Uvjerite se da se sadržaj reproducira uz automatske snimke zaslona

  Sadržaj je najvažniji, a uz značajku automatske snimke zaslona bit ćete sigurni da se sadržaj cijelo vrijeme reproducira. Snimke zaslona snimaju se tijekom cijelog dana, a zatim se pohranjuju na FTP poslužitelj. S poslužitelja ih možete pregledati bilo kada i bilo gdje.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: