Inovativne značajke

Tehnologija ProMix  

Jedinstvena tehnologija miješanja ProMix za štapne miksere tvrtke Philips koristi trokutasti oblik za stvaranje optimalnog protoka i osiguravanje najboljih radnih značajki prilikom miješanja kremastih juha i napitaka.

Zaštita protiv prskanja  

Zahvaljujući posebnom valovitom obliku donjeg dijela štapa štapnog miksera možete biti sigurni da tijekom miješanja neće biti prskanja ili nereda.

Metlica

Nastavak za štapni mikser tvrtke Philips za tučenje šlaga, majoneze, smjese za kolače i drugih sastojaka čini vaš štapni mikser višenamjenskim i pruža razne mogućnosti.

XL sjeckalica

XL dodatak za sjeckanje (1000 ml) za Philips štapni mikser omogućava sjeckanje velikih količina mesa, začinskog bilja, orašastih plodova, sira, čokolade i luka u roku od nekoliko sekundi.

SpeedTouch sa Turbo funkcijom

SpeedTouch s promjenjivim postavkama i funkcija Turbo aktivira se jednim gumbom -  što više stišćete, to je snaga veća. Promjenjive postavke brzine i funkcija Turbo pružaju čitav spektar brzina za sve vrste sastojaka, omogućavajući postizanje željene gustoće ili glatkoće prilikom miješanja.

Vrč od 600 ml do 1200 ml 

Sa štapnim mikserom dobivate i vrč za miješanje kapaciteta. Uz vrč za štapni mikser dobit ćete i praktičan žlijeb, dršku te mjerice.

Aktiviranje jednim gumbom  

Philips štapni mikser sa SpeedTouch postavkama i funkcijom Turbo aktivira se jednim gumbom - možete upravljati vrhovima prstiju: što više stišćete, to je snaga veća. Na taj ćete način moći ćete započeti polakše, bez prskanja, lagano ubrzavajući sve dok ne postignete željenu brzinu.  

Snažan motor

Philips štapni mikser sa snažnim i pouzdanim motorom snage 800 W omogućava odlično miješanje gotovo svih sastojaka za dobivanje finih kremastih pripravaka.

Pogledajte sva videa