Natrag na pregled proizvoda
Philips DesignLine Tilt LED televizor 66 cm (26

Idealan za svaku prostoriju

DesignLine Tilt LED televizor 26PDL4906H/12

Pruža vjernu LED sliku

Iskusite filmove, sport ili igre uz briljantnu LED sliku koju pruža ovaj HD Ready LED televizor tvrtke Philips od 66 cm (26 inča). Uz kvalitetu slike i zvuka koju nudi Philips te profinjen dizajn, ovaj televizor savršeno će se uklopiti u bilo koju prostoriju u vašem domu.
Kn 3.499*
*Preporučena maloprodajna cijena

Istaknute značajke

Moderan dizajn koji će se uklopiti u vaš interijer

  • Izuzetno tanak i elegantan televizor koji će se savršeno uklopiti u bilo koju prostoriju

Čista, živopisna LCD slika uvijek

  • Briljantna LED slika uz malu potrošnju energije
  • Dinamički kontrast od 150 000:1 za nevjerojatno bogate detalje u crnoj boji
  • HD Ready s Digital Crystal Clear tehnologijom za dubinu i jasnoću

Doživljaj čistog i vjernog zvuka

  • Uz Clear Sound čut ćete svaku riječ

Potpuna i jednostavna digitalna povezivost

  • Neprimjetno povezivanje uz 2 HDMI ulaza i Easylink
  • PC ulaz omogućava korištenje televizora kao računalnog monitora
  • Ugrađeni MPEG-4 prijemnik za HD prijem bez set top box uređaja

Svaki dan mislimo na prirodu

  • LED televizori su 40% energetski učinkovitiji od uobičajenih LCD televizora

Mašite zastavom uz aplikaciju Ambilight TV
Aplikacija Ambilight TV tvrtke Philips omogućava vam da odaberete zastavu svoje države ili njezine boje kako biste televizor okružili bojama do kojih vam je stalo.

Značajke

Briljantna LED slika uz malu potrošnju energije

Najnaprednija tehnologija LED osvjetljenja kod ovog televizora kombinira privlačan minimalistički dizajn sa zapanjujućom kvalitetom slike, kao i najnižom potrošnjom energije u svojoj kategoriji. Povrh svega, tehnologija LED osvjetljenja ne uključuje nikakve opasne materijale. Dakle, LED pozadinsko osvjetljenje vam pruža uživanje u niskoj potrošnji energije, visokoj svjetlini, nevjerojatnom kontrastu, oštrini i živopisnim bojama.

LED
Dinamički kontrast 150 000:1

Dinamički kontrast od 150 000:1 za nevjerojatno bogate detalje u crnoj boji

Želite ravni LCD zaslon s najvišim kontrastom i najživotnije slike. Napredna tehnologija slike iz tvrtke Philips u kombinaciji s jedinstvenom tehnologijom ekstremnog zatamnjenja i pojačavanja pozadinskog osvjetljenja rezultira živim slikama. Dinamički kontrast povećava kontrast, uz iznimnu razinu crne boje i precizno prikazivanje tamnih nijansi i boja. Stvara jasnu, životnu sliku visokog kontrasta i živih boja.

Uz Clear Sound čut ćete svaku riječ

Clear Sound je inovativna audio tehnologija koja znatno poboljšava razumljivost glasa, bilo da se radi o govoru ili pjesmi. Čut ćete svaku riječ i moći u potpunosti uživati u onome što gledate.

Clear Sound
2 HDMI ulaza uz EasyLink

Neprimjetno povezivanje uz 2 HDMI ulaza i Easylink

HDMI je jedan kabel koji prenosi signale i slike i zvuka s uređaja na televizor, što znači da ćete izbjeći gomilu neurednih kabela. Prenosi nekomprimirane signale, osiguravajući najveću kvalitetu od izvora do zaslona. Uz Philips Easylink trebat će vam samo jedan daljinski upravljač za većinu naredbi za TV, DVD, BluRay, set top box uređaj ili sustav kućnog kina.

PC ulaz omogućava korištenje televizora kao računalnog monitora

Uz računalni ulaz televizor možete koristiti kao računalni monitor pritom koristeći HDMI-DVI kabel/pretvarač (za digitalne signale) ili VGA kabel (za analogne signale).

PC ulaz (HDMI i VGA)
Ugrađeni DVB MPEG-4 prijemnik

Ugrađeni MPEG-4 prijemnik za HD prijem bez set top box uređaja

Ugrađeni digitalni prijemnik omogućava prijem digitalnih kabelskih i zemaljskih televizijskih signala bez dodatnog set top box uređaja. Uživajte u kvalitetnim televizijskim sadržajima bez neurednih kabela.

LED televizori su 40% energetski učinkovitiji od uobičajenih LCD televizora

S obzirom na to da koriste najnoviju tehnologiju LED pozadinskog osvjetljenja, televizori s LED pozadinskim osvjetljenjem ekološki su prihvatljiviji izbor jer duže traju i troše mnogo manje energije od plazma televizora i konvencionalnih LCD televizora. Za razliku od televizora s CCFL pozadinskim osvjetljenjem, LED televizori ne koriste živu. Osim toga, dizajn televizora tvrtke Philips konstantno se usavršava, što rezultira povećanom učinkovitošću materijala i smanjenjem potrošnje energije bez kompromisa po pitanju sigurnosti i dobrobiti.

Energetski učinkovita LED tehnologija
Digital Crystal Clear

HD Ready s Digital Crystal Clear tehnologijom za dubinu i jasnoću

Digital Crystal Clear je paket inovacija za sliku koji digitalno podešava i optimizira kvalitetu slike radi postizanja optimalnih razina kontrasta, boje i oštrine. Rezultat je izuzetno čista slika iz bilo kojeg izvora.

* Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.

* Elektronički vodič kroz programe za 8 dana, usluga nije dostupna u svim državama

* Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.

* Ovaj televizor sadrži olovo samo u određenim dijelovima ili komponentama za koje nisu dostupne tehnološke alternative u skladu s postojećim klauzulama izuzeća navedenima u RoHS direktivi.

Primajte naše novosti

Unesite svoju adresu e-pošte

Pretplati se
Pravila za zaštitu privatnosti

Registracija

Imate li ovaj proizvod?

Registrirajte svoj proizvod

26PDL4906H/12