Dobro došli. Očekivali smo vas.

Philips TV

Saznajte kako mijenjamo značenje televizije svojim dizajnom, Smart TV uslugama i pametnom interakcijom

Upotrijebite kotačić za pomicanje i saznajte

Upoznajte naš nagrađivani
Ultra HD TV

Smart TV

Zašto biste samo gledali televiziju kad možete i uživati u svijetu zabave, informacija i društvenog umrežavanja na internetu u udobnosti vlastitog dnevnog boravka?

Smart TV tvrtke Philips omogućava uživanje u internetskim sadržajima i bogatstvu internetskih aplikacija, pretraživanju interneta, posuđivanju filmova, povezivanju putem društvenih mreža Facebook i Twitter…i još mnogo toga.

Pročitajte više Zatvori Prikaz Smart TV modela Reproduciraj videozapis

Preporuke videozapisa i traka za pretraživanje

Više nikada nećete reći "danas na televiziji nema ništa što mi se sviđa".

Područje s preporukama sadrži posebne prijedloge utemeljene na vašim preferencama gledanja, a traka za pretraživanje omogućava vam jednostavno traženje omiljenih videosadržaja i Smart TV aplikacija, tako da ćete uvijek imati na raspolaganju nove sadržaje kojima se možete veseliti.

Aplikacije

Jednostavno birajte i organizirajte aplikacije te uživajte u njima onako kako želite. Od svakodnevnih aplikacija kao što su Skype, Twitter, Facebook i YouTube do videozapisa na zahtjev, televizije na mreži, igara te aplikacija za vijesti i vremensku prognozu – nikada nije bilo lakše pristupati svijetu interneta s televizora.

Skype

Unesite novu dimenziju u svoje pozive i dijelite iskustva s osobama do kojih vam je stalo, bez obzira na to gdje se nalaze. Aplikacija Skype na televizoru omogućava vam uspostavljanje glasovnih poziva i videopoziva na velikom zaslonu. Jednostavno provjerite ima li vaš televizor ugrađenu kameru ili je potrebna dodatna.

Smart TV Cloud

Putem aplikacije Cloud TV na Smart TV upravljačkoj ploči možete pristupiti stotinama televizijskih kanala koristeći samo internetsku vezu. Možete spremati omiljene videozapise, fotografije, glazbu i ostale sadržaje u Cloud TV aplikaciju i ondje im pristupati, uz slobodu prilagođavanja iskustva definiranjem svojih vlastitih televizijskih kanala.

Kao da posjedujete vlastitu TV postaju.

Aplikacija Cloud TV

Za pristup stotinama kanala u oblaku, besplatnih ili onih uz plaćanje, potrebni su vam samo aplikacija Cloud TV i Wi-Fi veza*. Nakon što odaberete kanale koji vam se najviše sviđaju, moći ćete prilagoditi svoj račun izradom odjeljka Moj kanal u aplikaciji.

*Dostupnost televizijskih kanala ovisi o državi

Aplikacija Cloud Explorer

Putem aplikacije Cloud Explorer na svom ili nekom drugom televizoru možete pregledavati fotografije i videozapise te slušati glazbu. Jednostavno otvorite Cloud TV, pristupite aplikaciji Cloud Explorer, prijavite se na svoj račun za pohranu sadržaja u oblak i uživajte u sadržaju koji ste ondje pohranili. Tako je jednostavno.

Pametna interakcija

Vaš televizor. Vaš dom. Vaš doživljaj.

Uspostavite interakciju s televizorom u cijeloj kući.

Dijelite sadržaj s pametnog uređaja na televizoru, s jednog televizora na drugom televizoru u kući pa čak i s televizora na pametnom uređaju. Uvijek imate kontrolu.

Pročitajte više Zatvori Prikaz Smart TV modela
iphone, ipod, ipad, tv
 • Dizajn

  Dobro došli u novi svijet dizajna televizora.

  Televizori tvrtke Philips prelaze granice standardnih televizora, mijenjajući definiciju načina na koji gledamo televiziju i izgleda televizora, i to zauvijek.

  Od zamisli do razvoja, pronalazimo ljepotu i u najmanjim detaljima. Spajamo strast, kreativnost i autentične materijale kako bismo osmislili dizajn, okvire i postolja koja uljepšavaju vaš interijer i stil života.

  Pročitajte više Zatvori Prikaz svih televizora Reproduciraj videozapis
 • Okviri – manje je više

  Što su okviri naših televizora tanji, to se bolje uklapaju u vaš interijer. Ponekad ono što ne vidite ostavlja najupečatljiviji dojam.

  Pročitajte više Zatvori Prikaz svih televizora
 • Postolja

  Postolja smo dizajnirali tako da televizori na njima izgledaju laganiji i ostavljaju dojam kao da lebde u zraku. Rezultat? Televizori elegantni i predivni do u najmanje detalje.

  Pročitajte više Zatvori Prikaz svih televizora
 • Materijali i završna obrada

  Od autentičnih materijala do neutralnih i klasičnih kombinacija boja – kvalitetni materijali i završne obrade koje upotrebljavamo posebno su odabrani kako bi se predivno uklopili u vaš interijer.

  Pročitajte više Zatvori
  Prikaz svih televizora
 • Tehnologija
  Ultra HD

  Nagrada EISA

  Nastavljajući nagrađivanu kvalitetu slike tvrtke Philips, otišli smo 4 puta dalje kako bismo vam pružili svoju najnoviju nagrađivanu inovaciju: Ultra HD TV tvrtke Philips s rezolucijom 4 puta većom od one konvencionalnih Full HD televizora.

  Zahvaljujući preko 8 milijuna piksela i našoj jedinstvenoj tehnologiji poboljšanja na Ultra rezoluciju, moći ćete uživati u poboljšanom prikazu slika bez obzira na originalni sadržaj. Uživajte u poboljšanoj oštrini, većoj percepciji dubine, vrhunskom kontrastu, mekim, prirodnim pokretima i besprijekornim pojedinostima. Prozor u novi svijet.

  Nismo jedini koji smatraju da je odličan; proglašen je najboljim europskim Ultra HD televizorom 2013. Saznajte koju razliku čini iskustvo.

  Pročitajte više Zatvori Upoznajte Ultra rezoluciju Prikaz svih televizora
  Naša najnovija inovacija, tehnologija Ultra Pixel HD za poboljšanje kvalitete slike, podiže kvalitetu slike na sasvim novu razinu.
  Algoritmi obrade kvalitete slike bilo koje ulazne signale slike pretvaraju u najbolju Ultra HD rezoluciju na zaslonu. Rezultat? Bilo da gledate videozapis s interneta ili izvorni Ultra HD sadržaj, doživjet ćete vrhunsku Ultra HD oštrinu.
 • Pioniri u kvaliteti slike

  Velike su šanse da je prvi televizor koji ste vidjeli bio televizor tvrtke Philips. Zapravo, to je vjerojatno bio prvi televizor koji su vaši djed i baka vidjeli. Pioniri smo u industriji televizora od 1940-ih godina, a svoje naslijeđe gradili smo na izvanrednim inovacijama i vrhunskoj kvaliteti slike.

  Od vremena kada se naš prvi televizor pojavio na tržištu, cilj nam je pružati vam najsmislenije moguće inovacije. Stoga, bilo da gledate emitirani televizijski sadržaj, internet ili igrate igre, iskusite našu najjasniju, najoštriju i najglađu sliku do sada koja će vas uvući u akciju. Još danas upoznajte naslijeđe iza nagrađivane kvalitete slike tvrtke Philips.

  Pročitajte više Zatvori Prikaz svih televizora Reproduciraj videozapis
  Aktiviraj povećavanje
  povećalo
 • robot leti udesno robot leti ulijevo
  televizor robot ulazi u televizor

  PMR – uočite svaki detalj

  Ne bi li bilo odlično kada bi akcijske scene na televizoru bile realističnije? One to sada jesu – zahvaljujući tehnologiji Perfect Motion Rate tvrtke Philips.

  Perfect Motion Rate predstavlja zajednički rezultat naše jedinstvene obrade videosignala, broja sličica u sekundi i brzine osvježavanja svake sličice, savršenstva mogućnosti postupnog zatamnjenja i tehnologije pozadinskog osvjetljenja. Veći PMR broj za vas znači vrhunsku sliku.

  Pročitajte više Zatvori Reproduciraj videozapis
 • Pokret
  Kontrast
  Boja
  Oštrina
  Ultra 900 Hz PMR
  Snaga obrade od 4 milijarde piksela
  Izuzetno oštar prikaz pokreta i savršeno glatki pokreti
  Savršen kontrast: 2 000 000 : 1
  Dinamički kontrast u 6400 zona
  Najdublje crne nijanse i najsvjetlije bijele poboljšavaju prikaz detalja u svijetlim i tamnim scenama
  Savršena boja: 2,250 bilijuna boja
  Živopisne boje s vrhunskim nijansama boja te prirodnim nijansama kože i bijelim nijansama
  Vrhunska jasnoća i prirodni detalji
  Savršeno kretanje: 1400 Hz PMR
  Snaga obrade od 2 milijarde piksela
  Izuzetno oštar prikaz pokreta i savršeno glatki pokreti
  Savršen kontrast: 2 000 000 : 1
  Dinamički kontrast u 6400 zona
  Najdublje crne nijanse i najsvjetlije bijele poboljšavaju prikaz detalja u svijetlim i tamnim scenama
  Savršena boja: 2,250 bilijuna boja
  Živopisne boje s vrhunskim nijansama boja te prirodnim nijansama kože i bijelim nijansama
  Odlična rezolucija: izuzetno oštre konture i sitni detalji
  Izuzetni pokreti: 800 Hz PMR
  Snaga obrade od 1 milijarde piksela
  Izuzetno oštar prikaz pokreta i prirodni, glatki pokreti
  Izuzetan kontrast: 500 000 : 1
  Dinamički kontrast u 6400 zona
  Najdublje crne nijanse i najsvjetlije bijele
  Izuzetna boja: 4 bilijuna boja
  Živopisne boje s vrhunskim nijansama
  Odlična rezolucija: izuzetno oštre konture i sitni detalji
  Izvanredan prikaz pokreta: 200Hz PMR
  Izuzetna oštrina prikaza pokreta
  Izuzetan kontrast: 500 000 : 1
  Dinamički kontrast u 6400 zona
  Najdublje crne nijanse i najsvjetlije bijele
  Izvanredna boja: 69 milijardi boja
  Živopisne boje
  Napredna oštrina: izuzetno oštre konture
  Napredan prikaz pokreta: 100Hz PMR
  Bolja oštrina prikaza pokreta
  Izvanredan kontrast: dinamički kontrast 500 000 : 1
  Najdublje crne nijanse
  Izvanredna boja: 69 milijardi boja
  Živopisne boje
  Napredna oštrina: izuzetno oštre konture

  Tehnologije za kvalitetu slike

  Uživajte u izuzetno oštroj slici iz bilo kojeg izvora.

  Naše napredne tehnologije za obradu slike usredotočuju se na četiri elementa koja oko može vidjeti: pokret, kontrast, boju i oštrinu.

  Tehnologije za kvalitetu slike digitalno prilagođavaju i optimiziraju kvalitetu slike kako bi se postigla izuzetno oštra slika s nevjerojatnim bojama, detaljima i dubinom – svaki put i iz bilo kojeg izvora. Dakle, bilo da gledate videozapis na mreži ili vrlo kvalitetni film na Blu-ray mediju, uživat ćete.

  Pročitajte više Zatvori Prikaz svih televizora

  Ultra Pixel HD

  Naša najnovija inovacija, tehnologija Ultra Pixel HD za poboljšanje kvalitete slike, podiže kvalitetu slike na sasvim novu razinu. Algoritmi obrade kvalitete slike bilo koje ulazne signale slike pretvaraju u najbolju Ultra HD rezoluciju na zaslonu. Rezultat? Bilo da gledate videozapis s interneta ili izvorni Ultra HD sadržaj, doživjet ćete vrhunsku Ultra HD oštrinu.

  Prikaz svih televizora Pročitajte više Zatvori

  Perfect Pixel HD

  Cilj je pružanje najnaprednije slike bez titranja uz nenadmašnu oštrinu i jasnoću. Svaki piksel koji čini sliku unaprijeđen je kako bi bio bolje usklađen s okolnim pikselima. Rezultat je jedinstvena kombinacija oštrine, prirodnih detalja, živopisnih boja, vrhunskog kontrasta i glatkih prirodnih pokreta.

  Prikaz svih televizora Pročitajte više Zatvori

  Pixel Precise HD

  Gradeći na temeljima naše uspješne tehnologije Pixel Plus, kvalitetu slike visoke rezolucije podigli smo na novu razinu. Koristeći tehnologiju Super Resolution, sljedeći korak u oštrini prikaza pokreta i sitnih detalja, pružamo najbolju kvalitetu Full HD televizijske slike bez obzira na sadržaj. Dakle, bilo da gledate videozapis na mreži ili vrlo kvalitetni Blu-ray film, uživat ćete.

  Prikaz svih televizora Pročitajte više Zatvori

  Pixel Plus HD

  Naša napredna tehnologija digitalne obrade slike povećava oštrinu slike i pruža nevjerojatan kontrast. Prednosti za vas? Izuzetno oštra slika s nevjerojatnim detaljima i dubinom, svaki put i iz bilo kojeg izvora.

  Prikaz svih televizora Pročitajte više Zatvori

  Digital Crystal Clear

  Uživajte u izuzetno čistoj slici iz bilo kojeg izvora. Ovaj paket inovacija za sliku digitalno prilagođava i optimizira kvalitetu slike radi postizanja optimalnih razina kontrasta, boje i oštrine.

  Prikaz svih televizora Pročitajte više Zatvori
 • 3D Max

  Vrhunski 3D doživljaj

  Tehnologija 3D Max tvrtke Philips pruža zapanjujuću, realističnu 3D sliku Full HD rezolucije naprednim usklađivanjem signala koji se prenose između 3D Max naočala s baterijskim napajanjem i Smart 3D Full HD televizora…sve to u tren oka. U kombinaciji s tehnologijom Ambilight, dobit ćete vrhunski doživljaj gledanja kod kuće koji je poput onoga u kinu.

  Easy 3D

  Najudobniji 3D doživljaj

  Easy 3D tvrtke Philips omogućava uživanje u satima udobnog gledanja zahvaljujući tehnologiji pasivnog 3D prikaza i Easy 3D naočalama koje pružaju dubinu, besprijekornu kvalitetu slike i maksimalnu udobnost bez treperenja. Doživljaj postaje još bolji u kombinaciji s tehnologijom Ambilight.

  Konverzija 2D u 3D

  Pretvorite 2D sadržaj u 3D doživljaj koji oduzima dah

  Gledajte cijelu filmsku kolekciju uz živopisni i besprijekorni 3D prikaz, čak i kada su u pitanju crno-bijeli klasici. Vrlo kvalitetna konverzija bilo kojeg 2D sadržaja u 3D osigurava prikaz detalja kao što su titlovi uz konstantnu dubinu. Osim toga, budući da se konverzija izvršava u stvarnom vremenu, nikada nećete morati čekati!

  Prilagodba 3D dubine

  3D prikaz kakav volite

  Svatko drukčije vidi 3D. Stoga, Philips pruža mogućnost prilagodbe dubine 3D prikaza sukladno želji. Jedinstvena prilagodba omogućava odabir razine 3D efekta koja vam najbolje odgovara, čime gledanje postaje udobnije za vaše oči.

  3D TV

  U nekim stvarima najbolje je uživati u udobnosti vlastitog dnevnog boravka.

  Naći se usred brze automobilske jurnjave možda nije nešto što će svi smatrati dobrom zabavom, ali hoće ako to dožive u živopisnom 3D prikazu. Osjetite valove na licu i vjetar u kosi – sve to u udobnosti svog doma.

  Zatvori Pročitajte više Prikaz televizora koji imaju 3D

Ambilight

Oživite doživljaj gledanja

Za razliku od standardnih televizora, televizor s tehnologijom Ambilight stvara meko ambijentalno osvjetljenje oko zaslona koje precizno prati akciju na zaslonu, omogućavajući doživljaj gledanja koji će vas uvući u akciju.

Možete čak i prilagoditi intenzitet efekta prikaza i programirati Ambilight da radi savršeno bez obzira na boju zida iza zaslona, tako da se uklapa u svaki interijer.

Pročitajte više Zatvori Prikaz televizora s tehnologijom Ambilight Reproduciraj videozapis
Pritisnite ovdje kako biste isprobali
Uključivanje funkcije Ambilight: UKLJUČENO (s 3 strane) / UKLJUČENO (s 4 strane) / ISKLJUČENO

Asortiman televizora

Odabir televizora je osoban. Bilo da želite gledati film ili pretraživati internet,
imamo savršen Smart TV za vaše potrebe...i vaš interijer.
*Specifikacije ovise o državi i modelu televizora.

 • 9000

  • Ultra HD rezolucija
  • Ambilight s 3 strane
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • Ultra 900 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi certifikat
 • DesignLine

  • Ambilight s 3 strane
  • Smart TV
  • 3D Max
  • 1400 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi certifikat
 • Elevation

  • Ambilight s 4 strane
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 900 Hz PMR
  • Izuzetno tanki
  • Wi-Fi certifikat
 • 8000

  • Ambilight s 3 strane
  • Smart TV
  • 3D Max
  • 1400 Hz PMR
  • Integrirana kamera
  • Wi-Fi certifikat
 • 7000

  • Ambilight s 3 strane
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 700 Hz PMR
  • Integrirana kamera
  • Wi-Fi certifikat
 • 6000

  • Ambilight s 2 strane
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 500 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi certifikat
 • 5000

  • Ambilight s 2 strane
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 300 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi certifikat
 • 4000

  • Smart TV*
  • 3D Max*
  • 200 Hz PMR
  • Skype*
  • Wi-Fi certifikat*
 • 3000

  • Smart TV*
  • 100 Hz PMR
  • ClearSound
  • Full HD LED
 • Mali zasloni

  • 200 Hz PMR*
  • ClearSound
  • LED
  • 3D Smart LED TV serije DesignLine

   Vidno drukčiji
   46", 55"
  • 3D Smart LED TV serije DesignLine

   Izvan granica standardnih televizora – inovativni dizajn

   Revolucionarni stakleni dizajn televizora serije DesignLine koji ostavljaju dojam kao da lebde u zraku teško je opisati. Ili možda i nije? Na pamet padaju izrazi kao što su "privlačan", "inovativan" i "vrhunskih radnih značajki", kao i "oduzima dah"…

  • Izuzetno tanki Ultra HD Smart LED TV serije 9000

   Nagrađivane radne značajke
   65"
  • Izuzetno tanki Ultra HD Smart LED TV serije 9000

   Nova definicija rezolucije
   84"
  • Izuzetno tanki Ultra HD Smart LED TV serije 9000

   Ultra HD LED TV s tehnologijom Ambilight

   Doživite vrhunske radne značajke i jasnoću koju pruža Ultra HD televizor serije 9000 tvrtke Philips. Naša tehnologija Ultra HD Pixel koristi šesterojezgrenu obradu za savršeno oštru sliku na sadržajima izvorne 4K i konvertiranim sadržajima FHD rezolucije.

  • Izuzetno tanki Ultra HD Smart LED TV serije 9000

   Ultra HD LED TV s tehnologijom Ambilight

   Doživite vrhunske radne značajke i jasnoću koju pruža Ultra HD televizor serije 9000 tvrtke Philips. Naša tehnologija Ultra HD Pixel koristi šesterojezgrenu obradu za savršeno oštru sliku na sadržajima izvorne 4K i konvertiranim sadržajima FHD rezolucije.

  • Elevation izuzetno tanki LED TV

   Odlična zamisao upravo je postala još bolja
   60"
  • Elevation izuzetno tanki LED TV

   Izuzetno tanki LED TV s tehnologijom Ambilight XL s 4 strane

   Uživajte u najuzbudljivijem doživljaju gledanja dosad uz Full HD LED TV Elevation. Ambilight XL s 4 strane stvara dojam da televizor lebdi u krugu svjetlosti. Bilo da se odlučite montirati televizor na zid ili upotrijebiti naše inovativno prozirno postolje, kombinacija izuzetno tankog dizajna i autentičnih materijala čini ga dizajniranim da impresionira.

  • 3D Smart LED TV serije 8000

   Uzbudljiva zabava
   40", 46", 55"
  • 3D Smart LED TV serije 8000

   LED TV odličnih radnih značajki s tehnologijom Ambilight

   Nenadmašne radne značajke vide se u detaljima: televizori odličnih radnih značajki serije 8000 tvrtke Philips zadovoljit će vaše potrebe i želje potpunom integracijom vrhunske tehnologije u elegantan uređaj. Vaš televizor.

  • 3D Smart LED TV serije 7100

   Nova definicija stila i inovacije
   42", 47", 55"
  • 3D Smart LED TV serije 7000

   Nova definicija stila i inovacije
   42", 47", 55"
  • 3D Smart LED TV serije 7100

   Izuzetno tanki LED TV s tehnologijom Ambilight

   Unesite novu dimenziju u svoj život na predivan način uz 3D Smart LED TV serije 7100 tvrtke Philips. Jednostavno ostanite u kontaktu zahvaljujući integriranoj kameri i aplikaciji Skype™ ili se prepustite i uronite u Easy 3D i Ambilight s 3 strane. Vaš televizor – vaš izbor.

  • 3D Smart LED TV serije 7000

   Izuzetno tanki LED TV s tehnologijom Ambilight

   Unesite novu dimenziju u svoj život na predivan način uz 3D Smart LED TV serije 7000 tvrtke Philips. Jednostavno ostanite u kontaktu zahvaljujući integriranoj kameri i aplikaciji Skype™ ili se prepustite i uronite u Easy 3D i Ambilight s 3 strane. Vaš televizor – vaš izbor.

  • 3D Smart LED TV serije 6000

   Ljepota i pamet
   42", 47", 55", 60"
  • 3D Smart LED TV serije 6000

   Izuzetno tanki LED TV s tehnologijom Ambilight

   Unesite novu dimenziju u doživljaj gledanja uz 3D Smart LED TV serije 6000 tvrtke Philips. Ne dopustite da vas zavara tanki dizajn – potpuno je opremljen značajkama kao što su Skype™, Easy 3D, Ambilight s 2 strane i mnogim drugim.

  • 3D Smart LED TV serije 5000

   Doživljaj koji nadilazi puko gledanje
   32", 42", 47", 50"
  • 3D Smart LED TV serije 5000

   3D Smart LED TV s tehnologijom Ambilight

   Budite dio akcije – na mreži i izvan nje – uz 3D Smart LED TV serije 5000 tvrtke Philips koji ima tehnologiju Ambilight. Uživajte u živopisnoj kvaliteti slike uz Full HD LED, neograničenim mogućnostima usluge Smart TV i našem najugodnijem 3D doživljaju do sada.

  • 3D Smart LED TV serije 4500

   Približite se
   32", 40", 46", 55"
  • 3D Smart LED TV serije 4300

   Čvrsto primite kokice
   32", 40", 46", 55"
  • Smart LED TV serije 4200

   Prijeđite granicu pukog gledanja
   32", 39", 42", 46", 50"
  • 3D Smart LED TV serije 4500

   Upoznajte 3D Smart LED TV

   Budite dio akcije – na mreži i izvan nje – uz 3D Smart LED TV serije 4500 tvrtke Philips. Tehnologija Pixel Plus HD Engine omogućava uživanje u briljantnom 3D prikazu i svijetu sadržaja na mreži uz oštre i izražene detalje. Integrirani Wi-Fi povezivanje čini jednostavnim.

  • 3D Smart LED TV serije 4300

   3D LED TV koji pruža dodatno uzbuđenje

   Iskusite zabavu uz briljantnu LED kvalitetu 3D LED televizora serije 4300 tvrtke Philips. Uz tehnologiju Pixel Plus HD engine vaš omiljeni 3D sadržaj oživljava uz živopisne detalje.

  • Smart LED TV serije 4200

   Povežite se uz Smart LED TV

   Jednostavno se povežite sa svijetom zabave na mreži uz Smart LED TV serije 4200 tvrtke Philips s integriranom funkcijom Wi-Fi. Uživajte u izuzetno oštroj, živopisnoj slici iz bilo kojeg izvora zahvaljujući tehnologiji Digital Crystal Clear. Osjetite se povezanima sa svijetom zabave.

  • Smart LED TV serije 3200

   Prijeđite granicu pukog gledanja
   32", 39", 40", 46"
  • Tanki Full HD LED TV serije 3100

   Čista zabava
   32-inčni HD, 32-inčni FHD, 39-inčni, 40-inčni, 42-inčni, 47-inčni
  • LED TV serije 3100

   Čista zabava
   50"
  • Full HD LED TV serije 3080

   Čista zabava
   32-inčni HD, 39-inčni, 40-inčni, 50-inčni
  • LED TV serije 3000

   Čista zabava
   32", 39", 40"
  • Smart LED TV serije 3200

   Povežite se uz Smart LED TV

   Istražite svijet zabave na mreži uz Smart LED TV serije 3200 tvrtke Philips s integriranom funkcijom Wi-Fi. Uživajte u izuzetno oštroj, živopisnoj slici iz bilo kojeg izvora zahvaljujući tehnologiji Digital Crystal Clear. Osjetite se povezanima sa svijetom zabave.

  • Tanki Full HD LED TV serije 3100

   Uživanje u LED televizoru

   Uživajte u jasnoj, oštroj slici uz Full HD LED TV serije 3188 tvrtke Philips koji ima tehnologiju Digital Crystal Clear. Ova serija kombinira živopisnu sliku, odličan zvuk i minimalistički dizajn televizora. Ponesite ga doma za nezaboravan doživljaj gledanja.

  • LED TV serije 3100

   Upoznajte LED TV

   Uživajte u jasnoj, oštroj slici uz LED TV serije 3100 tvrtke Philips koji ima tehnologiju Digital Crystal Clear. Ova serija kombinira živopisnu sliku, odličan zvuk i minimalistički dizajn televizora. Ponesite ga doma za nezaboravan doživljaj gledanja.

  • Full HD LED TV serije 3080

   Uživanje u LED televizoru

   Uživajte u LED televizoru serije 3088 tvrtke Philips koji ima tehnologiju Digital Crystal Clear za izuzetno živopisnu sliku u kombinaciji s minimalističkim dizajnom televizora. Ponesite ga doma za nezaboravan doživljaj gledanja u bilo kojoj prostoriji.

  • LED TV serije 3000

   Upoznajte LED TV

   Uživajte u LED televizoru serije 3000 tvrtke Philips koji ima tehnologiju Digital Crystal Clear za izuzetno živopisnu sliku, minimalistički dizajn i još mnogo toga. Ponesite ga doma za nezaboravan doživljaj gledanja u bilo kojoj prostoriji.

  • Smart LED TV malog zaslona serije 4200

   Zabava za bilo koji prostor
   22-inčni FHD, 24-inčni HD
  • Full HD LED TV malog zaslona serije 4000

   Mali zaslon – velike mogućnosti
   22-inčni FHD, 24-inčni HD
  • LED TV malog zaslona serije 3100

   Čista zabava
   20-inčni HD, 22-inčni FHD, 24-inčni HD
  • Full HD LED TV malog zaslona serije 2900

   Zabava koja odgovara vašem stilu života
   19-inčni HD, 22-inčni FHD, 24-inčni HD, 26-inčni HD
  • Smart LED TV malog zaslona serije 4200

   Smart LED TV koji odgovara vašem stilu života

   Jednostavno se povežite sa svijetom zabave na mreži uz Smart LED TV serije 4200 tvrtke Philips s integriranom funkcijom Wi-Fi. Uživajte u izuzetno oštroj, živopisnoj slici iz bilo kojeg izvora zahvaljujući tehnologiji Digital Crystal Clear. Male dimenzije čine ga idealnim za bilo koji prostor.

  • Full HD LED TV malog zaslona serije 4000

   Odlične stvari nalaze se u malim pakiranjima.

   Full HD LED TV malog zaslona serije 4000 tvrtke Philips ima tehnologiju Digital Crystal Clear za izuzetno živopisnu sliku u kombinaciji s minimalističkim dizajnom televizora koji vam omogućava uživanje u čistoj zabavi u prostoru bilo koje veličine.

  • LED TV malog zaslona serije 3100

   Uživanje u LED televizoru

   Uživajte u LED televizoru serije 3108 tvrtke Philips koji ima tehnologiju Digital Crystal Clear za izuzetno živopisnu sliku u kombinaciji s minimalističkim dizajnom televizora. Ponesite ga doma za nezaboravan doživljaj gledanja u bilo kojoj prostoriji.

  • Full HD LED TV malog zaslona serije 2900

   Uživajte u LED televizoru serije 2900 tvrtke Philips koji ima tehnologiju Digital Crystal Clear za izuzetno živopisnu sliku u kombinaciji s minimalističkim dizajnom televizora. Ponesite ga doma za nezaboravan doživljaj gledanja u bilo kojoj prostoriji.

Što se dogodi kada se vaša filozofija dizajna opire pravilima standardnih televizora?

Predstavljamo

DesignLine

Upoznajte DesignLine
dio 1

Inspiracija

suvremenim dizajnom

Predivan bilo uključen ili isključen, naš stakleni dizajn bez okvira nanovo definira koncept televizora kao nečega što nadilazi tehnologiju i uzdiže se na razinu umjetnosti. Nagnite ga uza zid u prostranom studiju, smjestite ga među dizajnerske klasike u interijeru ili ga objesite među umjetninama u galeriji – izgledat će prirodno gdje god da se smjesti.

Pročitajte više Zatvori

Upotrijebite kliznik ili strelice u nastavku.

dio 2 dio 3 dio 4

Nastavljajući uspjeh koji smo postigli u protekle dvije godine u seriji DesignLine, zaključili smo da u 2013. godinu treba zakoračiti smionije. Kao dizajnerski tim, nastojali smo osmisliti holističko rješenje uklapanja u interijer koje bi doista odgovaralo modernim domovima i konačno smo zaključili da je interijer odgovor kad je u pitanju prekid veze s tradicionalnim dizajnom televizora.

Dizajneri, zajedno s inženjerima u Brugesu, morali su pronaći odgovarajuću staklenu završnu obradu koja bi najbolje odgovarala dizajnu, istovremeno osiguravajući fantastičan vrhunski televizijski doživljaj. Glatka gradacija na donjoj strani stakla omogućava dojam da televizor lebdi u zraku koji smo nastojali postići.

Rod White, viši kreativni direktor

Rod White, viši kreativni direktor
dio 5 dio 6 dio 7 dio 8
Frank Rettenbacher, viši dizajner proizvoda

Frank Rettenbacher, viši dizajner proizvoda

Kod serije DesignLine nastojali smo izraditi izuzetno jednostavan televizor i odmaknuti se od dizajna koji trenutno dominira područjem dizajna televizora. Željeli smo nanovo definirati televizore novim arhetipom i izraženom osobnošću, izraditi televizor bez podnožja, bez postolja i bez vidljivog okvira. Jedan neprekinuti sloj stakla koji se naslanja na zid, to je sve.

Željeli smo postići da rubovi zaslona budu manje uočljivi dok je televizor isključen kako bi se predivno uklapao u bilo koji interijer. Meki prijelaz od crnih do prozirnih dijelova stvara čaroban dojam da televizor lebdi u zraku, a Ambilight osvjetljenje s tri strane dodatno naglašava taj efekt.

Za mene kao dizajnera ovo je jedan od najvažnijih trenutaka karijere. Bilo je vrlo uzbudljivo gledati kako se nacrt pretvara u stvarnost; tehnologija nam je napokon omogućila da ostvarimo zamisli koje nam se već dugo motaju po glavi.

dio 9 dio 10

Okružen sam sretnom vojskom inovatora. Zajedno koračamo kao jedan prema uzbudljivijem mjestu koje se zove DesignLine.

To je poput revolucije, samo što se na dlanu svake ruke nalazi precizna tehnička olovka od 0,13 mm.

Robert Phillips, kreativni direktor brenda

Robert Phillips, kreativni direktor brenda
dio 11

DesignLine – pametna montaža

Bilo da svoj novi televizor odlučite nasloniti na zid, objesiti na zid ili postaviti uz zid, na raspolaganju vam je rješenje montaže sukladno vašim potrebama. Pročitajte naše Kratke upute na mreži koje postavljanje čine jednostavnim...

Pametna interakcija

ipad

SimplyShare vam omogućava bežično dijeljenje fotografija, videozapisa i mnogih drugih sadržaja.

Dijelite sadržaj iz prostorije u prostoriju, s televizora na televizor (prikaz u više prostorija)* ili čak na pametni uređaj uz Wi-Fi smart screen i aplikaciju MyRemote tvrtke Philips.

*Dostupno od ljeta 2013., putem ažuriranja softvera, samo s jednog televizora tvrtke Philips na drugi televizor tvrtke Philips, modeli iz 2013. godine.

Pročitajte više Zatvori Upoznajte DesignLine Saznajte više

Smart TV

Integrirana funkcija Wi-Fi na Smart TV televizoru serije DesignLine tvrtke Philips povezivanje s kućnom mrežom čini brzim i jednostavnim, omogućavajući vam bežični pristup sadržajima na mreži i njihovo dijeljenje kod kuće.

DesignLine obuhvaća naš najnoviji intuitivni pametni daljinski upravljač koji je jednostavno upotrebljavati. Zamislite sve uobičajene značajke koje očekujete te tome dodajte tipkovnicu za jednostavan unos teksta na drugoj strani i jednostavnu navigaciju pomoću pokazivača.

Pročitajte više Zatvori Upoznajte DesignLine

Nevjerojatna kvaliteta slike

Upoznajte veličanstvenu kvalitetu slike koju pruža Full HD LED TV, aktivni 3D prikaz koji vas uvlači u akciju i Ambilight osvjetljenje s tri strane.

Upoznajte DesignLine
 • Neusporediva

  kvaliteta zvuka

  Predstavljamo Philips Fidelio
  SoundSphere sustav zvučnika za kućno kino

  Elegantan televizor zaslužuje neusporedivu kvalitetu zvuka. Zvuk koji zabavu podiže na novu razinu. Iz tog razloga naši inženjeri zvuka osmislili su Philips Fidelio SoundSphere sustav zvučnika za kućno kino koji upotpunjuje naš DesignLine televizor.

  Vrhunski kristalno čisti zvuk te izvanredan dizajn i završna obrada. Znamo da je u nekim slučajevima samo ručno izrađeni zvučnik dovoljno dobar.

  Pročitajte više Zatvori
 • Osjetite emocije nastupa uživo

  • SoundSphere za prirodan, dublji i širi utisak zvuka.
  • SoundCurve za vrhunski, kristalno čist zvuk
  • FullSoundTM obogaćuje glazbu punijim basom i čistoćom zvuka
  • Usmjeravajte glazbu uz Bluetooth Apt-X
  • Optički AUX ulaz za lako povezivanje

Philips Ambilight

Get Adobe Flash player

Nagrade

Neprestano nastojimo iznova definirati televizore. I to se vidi.
Upoznajte naše nagrađivane LED televizore

Ambilight

Oslobodite svjetlo

Usporedite proizvode

Usporedite proizvode

Pregledajte sve proizvode i usporedite ih prije donošenja odluke.

Kreni odmah 

Primajte naše novosti

Unesite svoju adresu e-pošte

Pretplati se
Pravila za zaštitu privatnosti

Trebate podršku?

Pristupite našoj opsežnoj internetskoj podršci ili nas kontaktirajte.

Podrška za posjete