Bežični Hi-Fi sustav za Android™

  Streamium

  Bežični Hi-Fi sustav za Android™

  Iskusite glazbu vrlo vjernog zvuka u svakom prostoriji

  Uz Multiroom Music u svakoj prostoriji uživat ćete u vrlo vjernom zvuku. Zvuk vjeran originalnom dolazi iz ClariSound zvučnika, a zahvaljujući kodeku FLAC Digital Lossless. Rezultat je izuzetno široka prostorna slika zvuka i CD kvaliteta komprimirane digitalne glazbe.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Streamium Bežični Hi-Fi sustav za Android™

Iskusite glazbu vrlo vjernog zvuka u svakom prostoriji

Opsesija zvukom

 • 2 x 50 W RMS Hi-Fi zvuk uz digitalno pojačalo klase "D"

  2 x 50 W RMS Hi-Fi zvuk uz digitalno pojačalo klase "D"

  Ispunite prostoriju omiljenom glazbom uz izlaznu glazbenu snagu od 2 x 50 W RMS i digitalno pojačalo klase "D". Pojačalo analogni signal pretvara u digitalni i zatim ga pojačava. Zatim signal prolazi kroz filtar za demodulaciju i dobiva se krajnji rezultat. Pojačani digitalni izlazni signal pruža sve prednosti digitalnog zvuka, uključujući poboljšanu kvalitetu zvuka. Pojačalo ima i učinkovitost veću od 90% u usporedbi s tradicionalnim AB pojačalom. Ta velika učinkovitost zaslužna je za snažno pojačalo koje zauzima malo mjesta.

 • Tvrdi disk od 160 GB za pohranu do 2000 glazbenih albuma

  Tvrdi disk od 160 GB za pohranu do 2000 glazbenih albuma

  Tvrdi disk od 160 GB ovog zvučnog sustava tvrtke Philips pruža vrlo veliki kapacitet za pohranu digitalnih glazbenih datoteka s PC/MAC računala, lako pohranjujući do 2000 glazbenih albuma. Pametna ušteda prostora, pametno upravljanje glazbenom kolekcijom i lak pristup – sve na jednom mjestu.

 • Multiroom Music reproducira pjesme u vašem cijelom domu

  Multiroom Music reproducira pjesme u vašem cijelom domu

  Slušajte svoje omiljene pjesme i ispunite dom raskošno bogatim i jasnim zvukom. Značajka Multiroom Music omogućava bežično usmjeravanje glazbe u audiosustav Philips Multiroom. Kako biste je aktivirali, jednostavno tijekom reprodukcije svoje omiljene pjesme pritisnite ikonu Multiroom Music i, ako su sve stanice povezane, pjesma će postati dijelom vašeg zajedničkog uživanja u glazbi - bez bilo kakvog kompliciranog postavljanja. Podijelite svoju najbolju glazbu s obitelji i prijateljima.

 • Pretvorite svoj pametni telefon u daljinski upravljač za AV proizvode tvrtke Philips

  Pretvorite svoj pametni telefon u daljinski upravljač za AV proizvode tvrtke Philips

  Aplikacija MyRemote tvrtke Philips omogućava korištenje uređaja iPhone, iPod Touch ili Android Smartphone kao daljinskog upravljača za upravljanje umreženim AV proizvodima tvrtke Philips. Aplikacija automatski prepoznaje Blu-ray reproduktor, kućno kino ili Streamium audio sustav tvrtke Philips povezan s kućnom Wi-Fi mrežom i omogućava trenutno upravljanje uređajima s bilo kojeg mjesta u kući. Ako imate više umreženih AV proizvoda tvrtke Philips, aplikacija vam omogućava da ih mijenjate i svakim zasebno upravljate. Ovu besplatnu aplikaciju ekskluzivno je izradila tvrtka Philips.

 • Zaslon u boji osjetljiv na dodir za jednostavnu navigaciju

  Zaslon u boji osjetljiv na dodir za jednostavnu navigaciju

  Zaslon osjetljiv na dodir omogućava upravljanje uređajem jednostavnim pritiskom na zaslon umjesto korištenja tipaka. Jednostavno uključite uređaj na čijem će se LCD zaslonu prikazati korisničko sučelje sa svim mogućim opcijama za upravljanje. Zaslon osjetljiv na dodir radi po načelu senzora osjetljivih na dodir pomoću snažnog mikroprocesora u kombinaciji s LCD tehnologijom. Dodirom prsta na određenom području zaslona stvara se signal koji se šalje procesoru, a naredba se odmah izvršava.

 • Dodatna priključna stanica za iPod/iPhone omogućava praktičnu reprodukciju glazbe

  Dodatna priključna stanica za iPod/iPhone omogućava praktičnu reprodukciju glazbe

  Vaše mogućnosti izbora upravo su se proširile. Osim reprodukcije glazbe s CD medija, putem značajke MP3 Link, AUX ulaza i bežičnog usmjeravanja na osobno/MAC računalo, sada je možete reproducirati i pomoću svojeg iPod ili iPhone uređaja. Jednostavno smjestite svoj iPod ili iPhone u priključnu stanicu, prijeđite u način rada s priključnom stanicom i pomoću daljinskog upravljača odaberite pjesme koje želite slušati. Matična stanica, dostupna kao dodatna prema, omogućava prebacivanje vaše glazbene zbirke na superioran sustav zvuka.

 • Bežično usmjeravajte glazbu i fotografije sa svojeg PC/MAC računala

  Bežično usmjeravajte glazbu i fotografije sa svojeg PC/MAC računala

  Vaše PC/MAC računalo puno je glazbe koju sada na praktičan način možete usmjeriti na svoj audio uređaj Philips, i to bez neurednih kabela. Podijelite svoje omiljene pjesme s drugima na zabavi ili jednostavno uživajte u njima u udobnosti vlastitog doma. Isto možete učiniti i sa zbirkama fotografija te ih pregledati kada vam to odgovara, uz istovremeno slušanje glazbe. Otključajte blaga sa svojeg PC/MAC računala uz praktičnost bežičnog usmjeravanja sadržaja.

 • Priključite se i pretražite tisuće internetskih radijskih stanica

  Priključite se i pretražite tisuće internetskih radijskih stanica

  Streamium uključuje tisuće internetskih radijskih stanica. Sada možete pratiti sve glazbene žanrove diljem svijeta. Povežite svoj Streamium s Internetom i slušajte omiljene programe na mreži bez potrebe za uključivanjem osobnog/MAC računala.

 • Reproducirajte sadržaje u formatima DVD, DivX ®, MP3, AAC bez DRM zaštite, WMA, FLAC, OGG i JPG

  Reproducirajte sadržaje u formatima DVD, DivX ®, MP3, AAC bez DRM zaštite, WMA, FLAC, OGG i JPG

  Reproducirajte sadržaje u formatima DVD, DivX ®, MP3, AAC bez DRM zaštite, WMA, FLAC, OGG i JPG.

 • FullSound obogaćuje glazbu punijim basom i čistoćom zvuka

  FullSound obogaćuje glazbu punijim basom i čistoćom zvuka

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u komprimiranoj glazbi i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu možete slušati bez ikakvih izobličenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • Ukupna izlazna snaga od 10 W RMS

  Ukupna izlazna snaga od 10 W RMS

  Ukupna izlazna snaga ovog glazbenog sustava tvrtke Philips iznosi 10 W RMS. RMS označava srednju kvadratnu vrijednost, koja predstavlja uobičajenu mjeru snage zvuka, odnosno električnu energiju koja se prenosi od pojačala do zvučnika, a mjeri se u wattima. Količina električne energije koja se dovodi do zvučnika i osjetljivost zvučnika određuju snagu zvuka koja će se generirati. Što je vrijednost u wattima viša, veća je i snaga zvuka koju zvučnik emitira.

Prikaz svih specifikacija
 • Usluga Napster dostupna je samo u Njemačkoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: