2.1-kanalni multimedijski zvučnici

  Izuzetno vjeran zvuk

  Povežite ove multimedijske zvučnike s bilo kojim računalom, MP3 ili CD reproduktorom i u trenutku stvorite vlastiti kućni stereo sustav. Superioran bas jednostavno se podešava, a kako biste dobili savršen zvuk, zvučnike možete postaviti na stol ili na zid.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Izuzetno vjeran zvuk

 • Sustav zvučnika Bass Reflex odlikuje se snažnim, dubljim basovima

  Sustav zvučnika Bass Reflex odlikuje se snažnim, dubljim basovima

  Sustav Bass Reflex zvučnika stvara dublje basove u kompaktnom sustavu zvučne kutije koji se razlikuje od tradicionalnog sustava s bas kanalom koji je akustički usklađen s wooferom radi poboljšanja reprodukcije niskih frekvencija. Rezultat su dublji basovi uz manja izobličenja. Sustav radi na principu rezonancije zračne mase u bas kanalu i vibracije kao kod tradicionalnog woofera. Uz woofer, ovaj sustav produžuje zvuk niskih frekvencija i stvara novu dimenziju dubine basova.

 • Tehnologija pojačanja basova s kontrolom razine

  Jedinstveni dizajn subwoofera proizvodi mnogo dublje i bogatije basove. Tu je i mogućnost postavljanja razine basa prema vlastitom izboru.

 • Savršen za MP3, računalo, televizor, CD i drugo

  Povežite svoje zvučnike sa svom svojom opremom. Odličan način slušanja sadržaja s MP3 reproduktora, računala, televizora, CD i DVD medija te svih drugih multimedijskih sadržaja.

 • Privlačna završna obrada visokog sjaja

  Završna "klavirsko crna" obrada visokog sjaja izgleda jednostavno superiorno, kako u klasičnim, tako i u suvremenim interijerima.

 • Priključivanje dodatnih slušalica za osobno slušanje

  Ovaj sustav zvučnika dolazi s dodatnim priključkom za slušalice. Priključite vlastite slušalice kada god poželite osobnije iskustvo slušanja.

 • Magnetska zaštita sprečava iskrivljenje slike na zaslonu računala

  Budući da su snažni magneti u zvučniku magnetski zaštićeni, nema opasnosti od iskrivljenja slike ili oštećenja kad ih stavite blizu monitora.

 • Daljinska kontrola jačine zvuka za praktično podešavanje zvuka

  Praktični daljinski upravljač na kabelu donosi postavljanje jačine zvuka dodirom prsta.

 • Jedinstveni izravni MP3 ulaz putem računala

  Zahvaljujući jedinstvenom izravnom MP3 ulazu na daljinskom upravljaču možete jednostavno slušati svoj MP3 uređaj. Jednostavno povežite izlaz zvuka na MP3 uređaju s priključkom od 3,5 mm na daljinskom upravljaču i uživajte u glazbi.

 • Plug & Play za jednostavnije postavljanje

  Plug & Play daje vam mogućnost instaliranja ili dodavanja novih komponenti koje će raditi bez potrebe za složenim procedurama instalacije ili tehničke analize.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: