2.1-kanalni multimedijski zvučnici

  2.1-kanalni multimedijski zvučnici

  Odličan zvuk

  Uz izlaznu snagu od 10 W i dinamičku reprodukciju basova, ovi su zvučnici savršeni za reprodukciju glazbe, igara, filmova i internetskih videozapisa s MAC i PC računala. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

2.1-kanalni multimedijski zvučnici

Maksimalna snaga od 20 W SPA1330/12 Pronađi slične proizvode

Odličan zvuk

 • Audio ulaz za jednostavnu reprodukciju glazbe s prijenosnih uređaja

  Audio ulaz za jednostavnu reprodukciju glazbe s prijenosnih uređaja

  Uspostavite jednu jednostavnu vezu i uživajte u cijeloj glazbenoj kolekciji s prijenosnih uređaja i računala. Jednostavno priključite prijenosni uređaj u audio ulaz (3,5 mm) na uređaju tvrtke Philips. Kod računala, veza se obično uspostavlja putem priključnice za slušalice. Nakon povezivanja možete uživati u cijeloj glazbenoj kolekciji izravno preko superiornih zvučnika. Philips jednostavno pruža bolji zvuk.

 • Pogonska jedinica s dobrim prigušenjem smanjuje vibracije i iskrivljenja zvuka

  Kod pojedinačnih pogonskih jedinica obično u blizini ruba dijafragme dolazi do specifičnih vibracija uslijed dijeljenja frekvencija, što često rezultira iskrivljenjima zvuka. Ovdje se s ciljem prevladavanja tog problema u stošcu pogonske jedinice koristi majlar, uniformni monomer i mnogo lakši materijal od onih koji se obično koriste. Okružuje stožac u savršeno simetričnom prstenu, a efekt prigušivanja koji nastaje kao rezultat toga smanjuje asinkrone vibracije, što rezultira ujednačenijim i prirodnijim zvukom.

 • Izlazna snaga zvuka od 10 W

  Emiteri bogatog basa izlazne snage 10 W omogućavaju malim zvučnicima učinkovitiju reprodukciju frekvencija basa bez potrebe za povećanjem njihovih dimenzija. Dakle, bolji bas u manje prostora!

 • Dizajnirano sa stilom na umu – jednako dobro izgleda i zvuči

  Privlačan dizajn unosi osobnost u vaš dnevni prostor.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: