Slušalice koje se umeću u uši

  Čist i precizan zvuk

  Slušalice Philips SHE9850 pružaju vrhunski doživljaj čistog zvuka. Potpomognute zvučnikom koji pruža zvuk visoke rezolucije, stručnim podešavanjem i zakrivljenim akustičnim dizajnom, proizvode zapanjujuće jasan i transparentan zvuk prepun detalja s visokim tonovima veće preciznosti. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Slušalice koje se umeću u uši

Napredna akustika SHE9850/00 Pronađi slične proizvode

Čist i precizan zvuk

Izuzetna udobnost i izolacija od buke

 • Izuzetno meka silikonska kapica udobno sjeda u uši

  Izuzetno meka silikonska kapica udobno sjeda u uši

  Ove slušalice tvrtke Philips imaju izuzetno meke silikonske kapice u 3 veličine koje udobno sjedaju u uši, bez dodatnog pritiska, i blokiraju neželjenu buku.

 • Vrhunsko metalno kućište omogućava precizan prijenos zvuka.

  Vrhunsko metalno kućište omogućava precizan prijenos zvuka.

  Zahvaljujući vrhunskom metalnom kućištu, ove su slušalice zaštićene od nepotrebnih vibracija što omogućava precizniji prijenos zvuka, bolji odaziv basova i čist raspon srednjih do visokih tonova.

 • Trajni Flexi-Grip čini čvrstu, fleksibilnu vezu

  Trajni Flexi-Grip čini čvrstu, fleksibilnu vezu

  Meki Flexi-Grip materijal kojim je obloženo tijelo slušalica poboljšava njihove radne značajke i njihovu trajnost. On priključak kabela štiti od oštećenja do kojih bi inače moglo doći uslijed neprekidnog savijanja tijela slušalice zbog čestog kontakta s prstima korisnika tijekom postavljanja i skidanja.

 • Pretvarač visoke definicije za preciznu reprodukciju zvuka

  Motor prijemnika sastoji se od zavojnice, metalne armature u obliku slova U, para trajnih magneta te pogonskog štapa i membrane. Elektromagnetska struja mijenja polaritet armature te pomiče pogonski štap i membranu kako bi se generirao izlazni zvuk. Komponente prijemnika fino su ugođene kako bi pri nižim frekvencijama generirale jači izlazni zvuk, dok se pri višim frekvencijama pojačavaju vrhovi. Rezultat je jasan i transparentan zvuk koji se odlikuje detaljima i preciznijim visokim tonovima.

 • Savršeno prianjanje izuzetno dobro blokira buku

  Zahvaljujući savršenom prianjanju ovih slušalica iznenadit ćete se izuzetnom izolacijom od buke.

 • Zakrivljeni akustični dizajn omogućava izvrsnu izolaciju od buke

  Razvijen iz temeljitog razumijevanja anatomije ljudskog uha, zakrivljeni akustični dizajn prilagođava kut cijevi zvučnika i kapicu individualnim oblicima slušnog kanala. Osim usmjeravanja zvuka izravno prema vašim ušima, stvara i savršenu izolaciju od vanjske buke, što omogućava slušanje glazbe uz manju jačinu zvuka.

 • Prirodno pristajanje uz ergonomičan dizajn zakrivljenog akustičkog kanala

  Razvijen iz temeljitog razumijevanja anatomije ljudskog uha, zakrivljeni akustični dizajn prilagođava kut cijevi zvučnika i kapicu individualnim oblicima slušnog kanala. Prirodno pristaje ušima.

 • Navlake od pjene čvrsto prianjaju, kao kod profesionalnih modela

  Napravljene od pjene koja se sporo vraća, ovaj par navlaka udobna je alternativa gumenim kapicama. Ove navlake od pjene dobro prianjaju kada se prije umetanja u ušni kanal pritisnu prstima. Nakon što slušalicu nekoliko sekunda držite pritisnutom, pjena koja se sporo vraća osigurat će čvrsto prianjanje.

 • Elegantna metalna kutija za nošenje s rješenjem za uredno spremanje kabela

  Izrađena od kvalitetnog metala luksuznog na dodir, ova kompaktna kutija za nošenje opremljena je spremnikom za kabel koji omogućava uredno namotavanje kabela i spremanje slušalica. Kutija ima čak i odjeljak za spremanje navlaka od pjene. Kruta vanjska strana dodatno štiti slušalice dok ih ne koristite.

 • Simetrični kabeli isporučuju se u jednakim duljinama kako bi se spriječilo zaplitanje

  Ove slušalice imaju simetričan kabel kako bi se spriječilo zaplitanje te su tako jednostavnije za korištenje.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: