Bluetooth

  Bluetooth stereo slušalice

  Čist bežični zvuk

  Doživite zvuk "bolji od zvuka preko kabela" zahvaljujući akustički podešenom kućištu zvučnika slušalica, njihovom poboljšanju zvuka FullSound i ugrađenom sustavu smanjenja jeke i buke. Odličan zvuk i udobnost nikada se prije nisu tako dobro nadopunili. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Bluetooth stereo slušalice

Udobna prilagodljiva traka za glavu SHB9000/00 Pronađi slične proizvode

Čist bežični zvuk

Bluetooth stereo i handsfree

 • Usklađene s tehnol. Bluetooth HSP/HFP - univerzalno

  Bluetooth je tehnologija zamjene kabelskih veza. Bluetooth je globalni standard, što znači da Bluetooth uređaji različitih proizvođača mogu raditi zajedno, pomoću zajedničkih Bluetooth profila. HSP (profil slušalice) o HFP (handsfree profil) su profili potrebni za uobičajene operacije Bluetooth slušalica. Ako je vaš mobilni telefon usklađen s profilom HSP ili HFP (kao što je slučaj s gotovo svim mobilnim telefonima koji podržavaju Bluetooth), ove slušalice možete koristiti s njim. Oznaka i logotip s riječi Bluetooth u vlasništvu su tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i tvrtka Koninklijke Philips Electronics N.V. te oznake koristi u okviru licence.

 • Bluetooth® Stereo (sukladno A2DP)

  Ovaj uređaj Philips ima punu podršku za Bluetooth Stereo (A2DP). Usklađenost sa značajkom A2DP (profil za naprednu distribuciju zvuka) omogućava slušalicama da primaju stereo glazbu s bilo kojeg Bluetooth uređaja koji je usklađen sa značajkom A2DP. To znači da ove slušalice možete koristiti s bilo kojim kompatibilnim mobilnim telefonom, računalom, Bluetooth adapterom, MP3 reproduktorom i drugim uređajima koji podržavaju A2DP.

 • Glazba poboljšana sustavom FullSound

  Što je glazba bez srca i duše? Tijekom snimanja i kompresije digitalne glazbe gube se detalji i dinamika koje glazba ima kada je slušamo uživo. FullSound je inteligentan algoritam koji se izvodi na snažnom čipu u slušalicama. Poboljšava kvalitetu glazbe i obnavlja izvornu dinamiku glazbe, stereo efekte, basove i visoke tonove te otkriva detalje koji se prethodno nisu mogli čuti, i to bez iskrivljenja. Tehnologija FullSound omogućena je na uređaju prilikom kupnje, a može se isključiti i uključiti.

 • Bežično upravljanje pozivima

  Upravljajte pozivima bez upotrebe mobilnog telefona. To uključuje odgovaranje na pozive, njihovo odbijanje, glasovno biranje i ponovno biranje. Glasovno biranje i ponovno biranje moraju biti podržani na mobilnom telefonu.

 • Tehnologija EverClear za jasne pozive

  Telefonske razgovore često vodimo u bučnim okruženjima, što dovodi do poteškoća u razumijevanju sugovornika. Tehnologija EverClear u ovim slušalicama uklanja buku, što dovodi do slanja i primanja čistog signala glasa i kristalno jasnih poziva. Također, prepoznaje ulazak u područje s mnogo buke i sukladno tome prilagođava glasnoću slušalica.

 • Mogućnost korištenja slušalica s kabelom

  Vaše Bluetooth stereo slušalice Philips zvuče odlično - zašto ih onda koristiti samo s bežičnim Bluetooth uređajima? Priključite jedan kraj priloženog linijskog kabela od 3,5 mm u slušalice, a drugi kraj u utičnicu za slušalice od 3,5 mm na reproduktoru glazbe i dobit ćete odlične slušalice sjajnih radnih značajki za svoj reproduktor glazbe koji ne podržava Bluetooth!

 • SwitchStream - pozivi i glazba uvijek nadohvat ruke.

  Uz SwitchStream čut ćete melodiju zvona u bežičnim slušalicama tvrtke Philips kada primite poziv na svoj telefon s podrškom za Bluetooth. Možete odgovoriti na poziv putem slušalica, a po dovršenju poziva vratiti se slušanju glazbe. Pozivi i glazba uvijek nadohvat ruke.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: