Bluetooth

  Bluetooth stereo slušalice

  Udobne i bežične

  Ove slušalice omogućavaju uživanje u stereo glazbi bežičnim putem i neprimjetno se prebacite na pozive. Doživite bogat i živahan zvuk s ugrađenim sustavom poboljšanja digitalnog zvuka FullSound. Prilagodljiv dizajn OptiFit osigurava prilagođeno, udobno nošenje Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Bluetooth stereo slušalice

OptiFit držač za uši SHB6110/10 Pronađi slične proizvode

Udobne i bežične

Bluetooth stereo i handsfree

 • Glazba poboljšana sustavom FullSound

  Što je glazba bez srca i duše? Tijekom snimanja i kompresije digitalne glazbe gube se detalji i dinamika koje glazba ima kada je slušamo uživo. FullSound je inteligentan algoritam koji se izvodi na snažnom čipu u slušalicama. Poboljšava kvalitetu glazbe i obnavlja izvornu dinamiku glazbe, stereo efekte, basove i visoke tonove te otkriva detalje koji se prethodno nisu mogli čuti, i to bez iskrivljenja. Tehnologija FullSound omogućena je na uređaju prilikom kupnje, a može se isključiti i uključiti.

 • Bluetooth® Stereo (sukladno A2DP)

  Ovaj uređaj Philips ima punu podršku za Bluetooth Stereo (A2DP). Usklađenost sa značajkom A2DP (profil za naprednu distribuciju zvuka) omogućava slušalicama da primaju stereo glazbu s bilo kojeg Bluetooth uređaja koji je usklađen sa značajkom A2DP. To znači da ove slušalice možete koristiti s bilo kojim kompatibilnim mobilnim telefonom, računalom, Bluetooth adapterom, MP3 reproduktorom i drugim uređajima koji podržavaju A2DP.

 • Usklađene s tehnol. Bluetooth HSP/HFP - univerzalno

  Bluetooth je tehnologija zamjene kabelskih veza. Bluetooth je globalni standard, što znači da Bluetooth uređaji različitih proizvođača mogu raditi zajedno, pomoću zajedničkih Bluetooth profila. HSP (profil slušalice) o HFP (handsfree profil) su profili potrebni za uobičajene operacije Bluetooth slušalica. Ako je vaš mobilni telefon usklađen s profilom HSP ili HFP (kao što je slučaj s gotovo svim mobilnim telefonima koji podržavaju Bluetooth), ove slušalice možete koristiti s njim. Oznaka i logotip s riječi Bluetooth u vlasništvu su tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i tvrtka Koninklijke Philips Electronics N.V. te oznake koristi u okviru licence.

 • Vrpca za nošenje oko vrata OptiFit

  Uz vrpcu za nošenje oko vrata OptiFit slušalice tijekom nošenja možete jednostavno podesiti i pronaći udoban položaj koji vam najviše odgovara. Dolazi s fleksibilnom spojkom i podesivim mekanim držačima za uši te zvučnike smješta pod optimalan kut u odnosu na vaše uši, za najbolji mogući zvuk.

 • SwitchStream - pozivi i glazba uvijek nadohvat ruke.

  Uz SwitchStream čut ćete melodiju zvona u bežičnim slušalicama tvrtke Philips kada primite poziv na svoj telefon s podrškom za Bluetooth. Možete odgovoriti na poziv putem slušalica, a po dovršenju poziva vratiti se slušanju glazbe. Pozivi i glazba uvijek nadohvat ruke.

 • Bežično upravljanje glazbom sa slušalica

  Gumbi na slušalicama namijenjeni upravljanju glazbom omogućavaju bežičnu kontrolu glazbe na (AVRCP - profil za daljinsko upravljanje zvukom i slikom) kompatibilnom telefonu, MP3 reproduktoru ili računalu. Preskačite pjesme kako biste stigli do svoje omiljene ili privremeno zaustavite glazbu tijekom kratkog čavrljanja - sve samo jednim pritiskom na gumb nadohvat ruke.

 • Bežično upravljanje pozivima

  Upravljajte pozivima bez upotrebe mobilnog telefona. To uključuje odgovaranje na pozive, njihovo odbijanje, glasovno biranje i ponovno biranje. Glasovno biranje i ponovno biranje moraju biti podržani na mobilnom telefonu.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: