Bluetooth slušalica

  Kristalno čist razgovor uz 2 mikrofona s funkc. blokiranja buke

  Razgovor i glazba uz glasovno upozorenje, glasovne naredbe i podršku za više uređaja Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Bluetooth slušalica

Slušalice koje se umeću u uho, Crna SHB1700/10 Pronađi slične proizvode

Kristalno čist razgovor uz 2 mikrofona s funkc. blokiranja buke

 • Usklađene s tehnol. Bluetooth HSP/HFP - univerzalno

  Bluetooth je tehnologija zamjene kabelskih veza. Bluetooth je globalni standard, što znači da Bluetooth uređaji različitih proizvođača mogu raditi zajedno, pomoću zajedničkih Bluetooth profila. HSP (profil slušalice) o HFP (handsfree profil) su profili potrebni za uobičajene operacije Bluetooth slušalica. Ako je vaš mobilni telefon usklađen s profilom HSP ili HFP (kao što je slučaj s gotovo svim mobilnim telefonima koji podržavaju Bluetooth), ove slušalice možete koristiti s njim. Oznaka i logotip s riječi Bluetooth u vlasništvu su tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i tvrtka Koninklijke Philips Electronics N.V. te oznake koristi u okviru licence.

 • Bežično upravljanje pozivima

  Upravljajte pozivima bez upotrebe mobilnog telefona. To uključuje odgovaranje na pozive, njihovo odbijanje, glasovno biranje i ponovno biranje. Glasovno biranje i ponovno biranje moraju biti podržani na mobilnom telefonu.

 • Bluetooth® Stereo (sukladno A2DP)

  Ovaj uređaj Philips ima punu podršku za Bluetooth Stereo (A2DP). Usklađenost sa značajkom A2DP (profil za naprednu distribuciju zvuka) omogućava slušalicama da primaju stereo glazbu s bilo kojeg Bluetooth uređaja koji je usklađen sa značajkom A2DP. To znači da ove slušalice možete koristiti s bilo kojim kompatibilnim mobilnim telefonom, računalom, Bluetooth adapterom, MP3 reproduktorom i drugim uređajima koji podržavaju A2DP.

 • Čisti pozivi bez odjeka

  Uživajte u čistim pozivima bez odjeka zahvaljujući izuzetno osjetljivom mikrofonu slušalice i pametnom akustičkom dizajnu.

 • Ergonomski držači za uho

  Veličina ergonomskih držača za uho može se prilagoditi u više koraka kako bi odgovarali vašim ušima, čime ne samo da se povećava osjećaj ugode prilikom nošenja nego se i osigurava dobro prianjanje. Osim toga, držač za uho može se prilagoditi za nošenje i na lijevom i na desnom uhu.

 • Bežični handsfree razgovori uz podršku za Bluetooth

  Korištenje mobilnog telefona bez slušalice može biti nepraktično i nesigurno. Na mnogim mjestima je i protivno zakonu tijekom vožnje. Handsfree kompleti sa žicama sa sobom donose zapetljane kabele. Bluetooth slušalice s bežičnom Bluetooth vezom na maloj udaljenosti predstavljaju zamjenu za kabel, pa će vaše ruke biti slobodne za kretanje te neće biti sputane kabelima. Budući da je količina izračene energije u blizini glave mnogo manja od one kod mobilnog telefona, Bluetooth smanjuje i potencijalne rizike povezane sa zračenjem mobilnih telefona.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: