• KA

  Aparat 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe

  Hranjivi obroci za bebe bez napora

  Znamo da je hranjiva hrana od ključne važnosti za zdrav razvoj vaše bebe. Aparat tvrtke Philips Avent za pripremu zdrave hrane za bebe pomažu vam u pripremi ukusnih domaćih obroka, prilagođenih potrebama bebe, a sve to na jednostavan način. Saznajte više

  Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.: Kn 1.299,9

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Aparat 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe

Kuhanje na pari, miješ., odleđ. i podg., Zdravo kuhanje na pari, Kuhanje na pari i miješanje u 1 vrču, Savjeti i recepti za odvik. od dojenja SCF875/02 Pronađi slične proizvode

Hranjivi obroci za bebe bez napora

 • Jedinstven način zdravog kuhanja na pari

  Jedinstven način zdravog kuhanja na pari

  Kuhanje na pari je zdravo kuhanje. Naša jedinstvena tehnologija omogućava cirkuliranje pare odozdo prema gore, omogućavajući ravnomjerno kuhanje svih sastojaka bez prokuhavanja. Bogatstvo okusa, tekstura i tekućine od kuhanja zadržavaju se za miješanje.

 • Od kuhanja na pari do miješanja, sve u jednom praktičnom vrču

  Od kuhanja na pari do miješanja, sve u jednom praktičnom vrču

  Sve što je potrebno za pripremu hranjive hrane za bebe pronaći ćete u jednom vrču. Nakon obrade sastojaka parom, trebate samo podići vrč, preokrenuti ga i blokirati na mjestu te izmiješati hranu do željene gustoće.

 • Od pirea do grudaste hrane, za svaki korak

  Od pirea do grudaste hrane, za svaki korak

  Od iznimno fino izmiješanog voća i povrća do kombinacije sastojaka mesa, ribe i mahunarki te naposljetku grudastih tekstura. Naš aparat 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe bit će uz vašu bebu na svakom koraku.

 • Priprema na pari, miješanje, odleđivanje i podgrijavanje vaših domaćih obroka

  Priprema na pari, miješanje, odleđivanje i podgrijavanje vaših domaćih obroka

  Aparat 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe omogućava pripremu hranjivih domaćih obroka u jednom vrču. Hranu možete poslužiti odmah ili je pohraniti u priloženi spremnik te kasnije podgrijati pomoću jednostavnih funkcija za podgrijavanje i odleđivanje.

 • Ukusni recepti za odvikavanje od dojenja dr. Emme Williams

  Ukusni recepti za odvikavanje od dojenja dr. Emme Williams

  Uz pomoć dječje nutricionistice, dr. Emme Williams, donosimo vam savjete za odvikavanje od dojenja, zajedno s receptima za pripremu ukusne i svježe hrane te ideje za obroke kojima ćete svojoj bebi omogućiti zdrav početak života i pomoći uspostaviti dobre prehrambene navike za čitav život.

 • Pripremite do četiri obroka odjednom u posudi kapaciteta 1000 ml

  Pripremite do četiri obroka odjednom u posudi kapaciteta 1000 ml

  Aparat 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe pomaže vam da uštedite dragocjeno vrijeme i planirate unaprijed. Kapacitet posude iznosi 1000 ml, tako da istovremeno možete pripremati do četiri obroka. Jedan obrok možete poslužiti, a preostala tri spremiti u hladnjak ili zamrzivač.

 • Posudu i nož možete prati u perilici posuđa, a spremnik za vodu lako je dostupan

  Posudu i nož možete prati u perilici posuđa, a spremnik za vodu lako je dostupan

  Čak i kada završite s pripremom obroka, aparat 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe i dalje je vrlo praktičan. Posudu i nož možete prati u perilici posuđa, a zahvaljujući otvorenom dizajnu, spremnik za vodu jednostavno se čisti i puni te omogućava pripremu hrane čistom parom, svaki put.

 • Otkrijte cjelovite recepte, zabavne videozapise, savjete i trikove

  Otkrijte cjelovite recepte, zabavne videozapise, savjete i trikove

  Preuzmite aplikaciju sa savjetima za odvikavanje svog mališana od dojenja. Pronađite hranjive i jednostavne recepte koji će pratiti vašu bebu u njezinom rastu i razvoju. Pročitajte detaljne savjete za kuhanje, pogledajte zabavne i informativne videozapise i potražite mnoge korisne savjete i trikove koji će vam maksimalno olakšati odvikavanje od dojenja.

 • Obavijest zvučnim signalom

  Nema potrebe za čekanjem ili nadzorom. Karakterističan zvučni signal obavijestit će vas o tome da je hrana spremna. Trebate samo okrenuti posudu, izmiješati hranu i poslužiti je ili spremiti za kasnije.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: