Aparat 2-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe

  Aparat 2-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe

  Jednostavna priprema hranjivih obroka za bebu

  Lako pripremajte hranjive domaće obroke za bebu uz Philips Avent aparat 2-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe. Najprije na pari skuhajte voće, povrće, ribu ili meso, a zatim jednostavno podignite i preokrenite vrč za miješanje, bez potrebe za premještanjem hrane! Saznajte više

  Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.: Kn 1.159
 • Jednostavna priprema hranjivih obroka za bebu

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Aparat 2-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe

Zdravo kuhanje na pari, Kuhanje na pari i miješanje u 1 vrču, Savjeti i recepti za odvik. od dojenja SCF870/22 Pronađi slične proizvode

Jednostavna priprema hranjivih obroka za bebu

 • Jedinstven način zdravog kuhanja na pari

  Jedinstven način zdravog kuhanja na pari

  Kuhanje na pari je zdravo kuhanje. Naša jedinstvena tehnologija omogućava cirkuliranje pare odozdo prema gore, omogućavajući ravnomjerno kuhanje svih sastojaka bez prokuhavanja. Bogatstvo okusa, tekstura i tekućine od kuhanja zadržavaju se za miješanje.

 • Od kuhanja na pari do miješanja, sve u jednom praktičnom vrču

  Od kuhanja na pari do miješanja, sve u jednom praktičnom vrču

  Sve što je potrebno za pripremu hranjive hrane za bebe pronaći ćete u jednom vrču. Nakon obrade sastojaka parom, trebate samo podići vrč, preokrenuti ga i blokirati na mjestu te izmiješati hranu do željene gustoće.

 • Od pirea do grudaste hrane, za svaki korak

  Od pirea do grudaste hrane, za svaki korak

  Od iznimno fino izmiješanog voća i povrća do kombinacije sastojaka mesa, ribe i mahunarki te naposljetku grudastih tekstura. Naš aparat 2-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe pomaže vam na svakom koraku u razdoblju odvikavanja od dojenja i hranjenja bebe.

 • 12 recepata u skladu s dobi bebe koji će pomoći u odvikavanju od dojenja

  12 recepata u skladu s dobi bebe koji će pomoći u odvikavanju od dojenja

  Zajedno s našim pedijatrom nutricionistom i dječjim psihologom, osmislili smo 12 recepata u skladu s dobi bebe, kao i savjete za odvikavanje od dojenja koji će vam pomoći da svojoj bebi pružite zdrav početak u životu i stvorite dobre prehrambene navike za cijeli život.

 • Otkrijte cjelovite recepte, zabavne videozapise, savjete i trikove

  Otkrijte cjelovite recepte, zabavne videozapise, savjete i trikove

  Preuzmite aplikaciju sa savjetima za odvikavanje svog mališana od dojenja. Pronađite hranjive i jednostavne recepte koji će pratiti vašu bebu u njezinom rastu i razvoju. Pročitajte detaljne savjete za kuhanje, pogledajte zabavne i informativne videozapise i potražite mnoge korisne savjete i trikove koji će vam maksimalno olakšati odvikavanje od dojenja.

 • Lako ulijevanje vode, intuitivne postavke i manje dijelova za čišćenje

  Lako ulijevanje vode, intuitivne postavke i manje dijelova za čišćenje

  Naš 2-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe dizajniran je imajući na umu lakoću uporabe i praktičnost. Postavke su intuitivne, lako se puni vodom i sastoji se od samo nekoliko dijelova, što ga čini jednostavnim za čišćenje i spremanje.

 • Male dimenzije zahtijevaju minimalan prostor u kuhinji

  Male dimenzije zahtijevaju minimalan prostor u kuhinji

  Ovaj aparat za pripremu hrane za bebe zauzima vrlo malo prostora u kuhinji, na radnoj površini ili spremljen u ormariću.

 • Obavijest zvučnim signalom

  Nema potrebe za čekanjem ili nadzorom. Karakterističan zvučni signal obavijestit će vas o tome da je hrana spremna. Trebate samo okrenuti posudu, izmiješati hranu i poslužiti je ili spremiti za kasnije.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: