Avent

Philips Avent

Duda Classic+

  Philips Avent

  Duda Classic+

  Klinički dokazano smanjuje kolike i nelagodu*

  Duda Classic+ tvrtke Philips AVENT omogućava bebi da kontrolira protok mlijeka, što znači da se beba neće prejesti i pljuckati hranu. Jedinstveni ventil savija se kako bi zrak ušao u bočicu, čime se potiče zdravo i aktivno hranjenje uz smanjenje nemira i kolika.* Saznajte više

  Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.: Kn 44,9

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Avent Duda Classic+

2 komada, Promjenjivi protok, 3+ mjeseci SCF635/27 Pronađi slične proizvode

Klinički dokazano smanjuje kolike i nelagodu*

Uživa povjerenje već 30 godina

 • Lako zahvaćanje osigurava jedinstveni ventil na dudi

  Lako zahvaćanje osigurava jedinstveni ventil na dudi

  Jedinstveni ventil na dudi savija se i prati bebin ritam hranjenja. Mlijeko će teći brzinom koju odabere beba, čime se smanjuju prejedanje, vraćanje hrane, podrigivanje i plinovi.

 • Klinički dokazano znatno umiruje bebu

  Klinički dokazano znatno umiruje bebu

  San i prehrana ključni su za zdravlje i sreću vaše bebe. Provedena je nasumična klinička studija kako bi se provjerilo utječe li dizajn bočice za hranjenje na "ponašanje novorođenčadi". Pokazalo se da bočica Classic tvrtke Philips Avent znatno umiruje bebu za približno 28 minuta dnevno u usporedbi s bočicom s kojom je uspoređivana (46 min naspram 74 min, p=0,05). To je naročito dolazilo do izražaja tijekom noći.**

 • Jedinstveni sustav protiv kolika

  Jedinstveni sustav protiv kolika

  Dok se beba hrani, jedinstveni ventil na dudi savija se radi propuštanja zraka u bočicu, a ne u bebin trbuh.

 • Duda koja ne sadrži BPA

  Duda koja ne sadrži BPA

  Ova duda napravljena je od silikona – materijala koji ne sadrži BPA (sukladno EU direktivi 2011/8/EU)

 • Dostupne su dude s različitim jačinama protoka

  Dostupne su dude s različitim jačinama protoka

  Bočica Classic tvrtke Philips AVENT nudi različite brzine protoka sukladno razvoju bebe. Imajte na umu da su naznake dobi djeteta približne vrijednosti jer se bebe razvijaju različitim brzinama. Sve dude dostupne su u pakiranju s dva komada.

 • Prilagodite brzinu protoka kako bi odgovarala bebi

  Prilagodite brzinu protoka kako bi odgovarala bebi

  Duda s promjenjivim protokom omogućava savršenu prilagodbu brzine protoka u skladu s gustoćom tekućine i ritmom hranjenja bebe. Savjetujemo vam da ovu dudu upotrebljavate za gušće tekućine kao što su prilagođena mliječna formula, mlijeko pomiješano s rižom za bebu, mlijeko pomiješano s hranom za bebu, juha… Kada beba bude spremna za još gušću hranu, savjetujemo da počnete upotrebljavati dudu za gustu hranu tvrtke Philips Avent.

 • Kompatibilne s bočicom Classic

  Savjetujemo vam da dudu Classic koristite samo s bočicama iz linije Classic.

Prikaz svih specifikacija
 • * Klinička studija je pokazala kako su bebe stare dva tjedna bile mirnije nego bebe hranjenje drugom bočicom (studiju je proveo Institute of Child Health, London. 2008.).
 • Bebe starosti dva tjedna, hranjene pomoću bočice Philips Avent imale su manje kolika od beba hranjenih standardnom bočicom. Bebe starosti dva tjedna, hranjene pomoću bočice Philips Avent bile su manje nemirne od beba hranjenih drugim vodećim modelom bočice.
 • ** Kliničko ispitivanje pokazalo je da su kod beba u dobi od 2 tjedna hranjenih pomoću bočice Avent kolike manje učestale nego kod beba hranjenih na bočicu drugog vodećeg proizvođača, naročito tijekom noći.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: