Avent

  Philips Avent

  Digitalni sterilizator na paru

  Spreman je kad i vi

  Digitalni sterilizator na paru Philips AVENT radi brzo i kontinuirano, održavajući sadržaj sterilnim dok vam ne zatreba i pruža vam više slobodnog vremena. Saznajte više

 • Spreman je kad i vi

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Spreman je kad i vi

Napredna tehnologija za sterilizaciju s 24-satnim učinkom

 • Napredni digitalni zaslon i zvučni alarmi

  Napredni digitalni zaslon i zvučni alarmi

  Zaslon i zvučni alarmi obavijestit će vas o završetku sterilizacije i vremenu tijekom kojeg će predmeti biti sterilni. Zaslon će vas obavijestiti i kada dodate premalo ili previše vode, tako da uvijek možete biti sigurni da je sterilizacija precizno i pouzdano završena.

 • Sadržaj je sterilan i spreman za korištenje za približno 6 minuta

  Sadržaj je sterilan i spreman za korištenje za približno 6 minuta

  Prednost sterilizacije parom je u tome što je mnogo brža (i sigurnija) od tradicionalne metode prokuhavanja bočica u loncu na štednjaku. Digitalnom sterilizatoru treba samo 6 minuta za sterilizaciju 6 bočica, duda i kapica za dude.

 • Može primiti do šest bočica Philips Avent

  Može primiti do šest bočica Philips Avent

  Sterilizator ima pametni dizajn koji zahtijeva malo mjesta u vašoj kuhinji, a u njega može stati čak šest Philips AVENT bočica ili dvije Philips AVENT pumpe za izdajanje. Dvije košare unutar aparata mogu se spojiti u oblik košare u stroju za pranje posuđa, što uvelike olakšava prethodno čišćenje manjih predmeta kao što su dude varalice i dude s bočica.

 • Jednostavno dodajte vodu, napunite i odaberite način rada

  Jednostavno dodajte vodu, napunite i odaberite način rada

  Osim naprednih funkcija, digitalni sterilizator lako je i jednostavno koristiti. Samo dodajte vodu, u sterilizator stavite bočice, pumpu za izdajanje ili dodatke i odaberite način rada. Način rada 1 podrazumijeva jedan ciklus sterilizacije, što je korisno kada sve predmete želite izvaditi odjednom. Način rada 2 služi za 24-satnu sterilizaciju koja je vrlo praktična kada predmete želite ostaviti preko noći u sterilizatoru ili kada želite vaditi samo po jednu bočicu za svako hranjenje. Bez obzira na način rada koji ćete koristiti, ovaj sterilizator olakšat će svakodnevnu sterilizaciju.

 • Sadržaj ostaje sterilan danju i noću

  Sadržaj ostaje sterilan danju i noću

  Ovaj napredni sterilizator pobrinut će se da vam sterilna bočica uvijek bude pri ruci održavajući sadržaj sterilnim 24 sata. Automatski će ponovo sterilizirati sadržaj svakih 6 sati. Zahvaljujući praktičnom gumbu za pauziranje možete i dodavati i uklanjati predmete u bilo koje vrijeme, a digitalni sterilizator će automatski ponovo sterilizirati sadržaj.

 • Prirodna sterilizacija parom pruža dodatnu zaštitu

  Svrha sterilizacije je zaštita bebe od posebno štetnih bakterija u mlijeku dok njezin imunološki sustav dovoljno ne ojača. Philips AVENT sterilizator koristi bolničku metodu sterilizacije parom koja je brza, laka i učinkovita, bez ikakvih kemikalija.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.
 • Bočica se ne isporučuje u kompletu s ovim proizvodom

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: