Avent

  Philips Avent

  DECT monitor za bebe

  Najpouzdanija veza s vašom bebom

  Naš monitor za bebe SCD580/00 tvrtke Philips AVENT nudi potpunu udobnost i sigurnost za vas i vašu bebu. Pruža najpouzdaniju vezu u kombinaciji s raznim značajkama za umirivanje. Vaša će beba uživati u projektoru noćnog svjetla! Saznajte više

  Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.: Kn 1.279

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Avent DECT monitor za bebe

100 % privatna veza, Projektor zvjezdanog neba, Mogućnost odgovora i MP3 uspavanke, Upozorenje vibracijom SCD580/00 Pronađi slične proizvode

Najpouzdanija veza s vašom bebom

Sigurnost i dobrobit za vas i vašu bebu

 • Automatski način rada Smart ECO za štednju energije

  Automatski način rada Smart ECO za štednju energije

  Jedinstveni način rada Smart ECO automatski smanjuje snagu prijenosa i povećava trajanje baterije. Što ste bliže bebi, to je manje snage potrebno za savršenu vezu (nije dostupno u SAD-u i Kanadi).

 • Indikatori razine zvuka naznačuju da se beba oglasila

  Indikatori razine zvuka naznačuju da se beba oglasila

  Indikatori se aktiviraju kako bi naznačili razinu zvuka u sobi vaše bebe, čak i kad je isključen zvuk roditeljske jedinice.

 • Uvijek ćete znati kada je monitor u dometu i povezan

  Uvijek ćete znati kada je monitor u dometu i povezan

  Roditeljska jedinica upozorit će vas kada je monitor izvan dometa ili kada je razina napajanja niska, što vam pomaže da uvijek budete povezani s bebom.

 • Domet do 330 metara*

  Domet do 330 metara*

  Domet u zatvorenom do 50 metara*. Domet na otvorenom do 330 metara*.

 • Ostanite povezani uz mogućnost razgovora

  Ostanite povezani uz mogućnost razgovora

  Ponekad je vašoj bebi potrebno da čuje vaš umirujući glas. Pritiskom jednog gumba možete se povezati sa svojom bebom iz bilo koje prostorije svog doma.

 • Umirite bebu pomoću projektora zvjezdanog neba

  Beba i dalje može biti nemirna neposredno nakon što je stavite na spavanje. Umirite i uspavajte bebu projekcijom zvjezdanog noćnog svjetla koja se može aktivirati s roditeljske jedinice ili jedinice za bebu. (Daljinska aktivacija nije dostupna u SAD-u i Kanadi).

 • Noćno svjetlo + MP3 plug and play

  Nježno umirite bebu vlastitom odabranom pjesmom i toplim umirujućim sjajem noćnog svjetla. MP3 "plug and play" omogućava vam reprodukciju vlastitih odabranih pjesama. Vaša glazba u bebinoj sobi pomoći će bebi da utone u san u tren oka. (Daljinska aktivacija nije dostupna u SAD-u i Kanadi).

 • DECT tehnologija jamči vezu bez smetnji i potpunu privatnost

  DECT tehnologija jamči nulti stupanj smetnji od bilo kojeg drugog proizvoda koji odašilje signale, poput drugih monitora za bebe, bežičnih i mobilnih telefona. Šifriranje podataka omogućuje sigurnu i privatnu vezu te možete biti sigurni da nitko drugi ne čuje vašu bebu.

 • Savršeno čist zvuk zahvaljujući tehnologiji DECT

  Kristalno jasno ćete čuti i najmanji hihot, gugutanje ili štucanje. Tehnologija DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) jamči vrlo kvalitetan, kristalno čist zvuk kako biste uvijek mogli čuti svoju bebu.

 • Pratite vlagu i temperaturu u bebinoj sobi

  Kombinirani senzor za vlagu i temperaturu omogućuje vam da nadzirete uvjete u bebinoj sobi. Vaša beba ne može regulirati svoju tjelesnu temperaturu jednako dobro kao vi te je i najmanja promjena temperature, previsoka ili preniska vlaga može uznemiriti. Posebni kombinirani senzor za vlagu i temperaturu odmah će vas preko digitalnog prikaza na roditeljskoj jedinici upozoriti kada uvjeti u sobi vaše bebe promijene. Imajte potpunu kontrolu nad uvjetima u bebinoj sobi.

 • Velikodušno vrijeme rada do 18 sati

  Malu, punjivu roditeljsku jedinicu možete bežično koristiti do 18 sati prije ponovnog punjenja.

 • Upozorenje vibracijom

  Prilagodite postavke upozorenja i dobivajte obavijesti tihom i suptilnom vibracijom roditeljske jedinice.

 • Način rada trenutnog prigušivanja svjetla za mirnu noć

  Pritisnite gumb za prigušivanje svjetla kako biste trenutačno aktivirali mirni noćni način rada. U tom načinu rada intenzitet svjetla indikatora, zaslona, kao i glasnoća upozorenja smanjuju se. Lako ponovo pritisnite gumb za prigušivanje svjetla kako biste vratili normalni način rada.

Prikaz svih specifikacija
 • Radni domet monitora za bebe razlikuje se ovisno o okruženju i čimbenicima koji uzrokuju smetnje.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: