Sve-u-jednom

  Sterilizacija, izdajanje i hranjenje

  Početni sveobuhvatni komplet Natural idealan je za mame koje žele početi izdajati i hraniti bebu na čist i jednostavan način. Komplet sadrži sve proizvode potrebne za sterilizaciju, izdajanje mlijeka i hranjenje bebe. Saznajte više

  Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.: Kn 999

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Sterilizacija, izdajanje i hranjenje

Dojenje je olakšano

 • Prirodno zahvaćanje zahvaljujući širokoj dudi oblika dojke

  Prirodno zahvaćanje zahvaljujući širokoj dudi oblika dojke

  Široka duda oblika dojke potiče prirodno zahvaćanje poput zahvaćanja dojke i olakšava kombiniranje dojenja i hranjenja na bočicu.

 • Udobniji položaj prilikom pumpanja zahvaljujući jedinstvenom dizajnu

  Udobniji položaj prilikom pumpanja zahvaljujući jedinstvenom dizajnu

  Pumpa za izdajanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mlijeka izravno iz dojke u bočicu, čak i kada sjedite uspravno. To znači da prilikom pumpanja možete udobnije sjediti: ne morate se naginjati naprijed kako bi mlijeko završilo u bočici. Kada udobno sjedite i kada ste opušteni tijekom pumpanja, mlijeko lakše protječe.

 • Mekani jastučić za masažu koji pruža osjećaj topline

  Mekani jastučić za masažu koji pruža osjećaj topline

  Naš masažni jastučić ima novu meku baršunastu teksturu koja pruža osjećaj topline na koži radi nježne stimulacije protoka mlijeka. Tijekom pumpanja nježno oponaša bebino sisanje kako bi se potaknulo prirodno otpuštanje mlijeka, a učinkovitost je klinički dokazana. Meki masažni jastučić dizajniran je za udobno pristajanje većini majki. Ako vam bude potreban, veći masažni jastučić može se kupiti zasebno (dostupnost se razlikuje ovisno o državi).

 • Pogodno za bočice sa širokim i uskim grlom

  Pogodno za bočice sa širokim i uskim grlom

  Sterilizator je dizajniran tako da u njega mogu stati i bočice sa širokim i one s uskim grlom, kao i razne pumpe za izdajanje i dodaci. To vam pruža slobodu u odabiru bočica i dodataka koji najbolje odgovaraju vama i vašoj bebi. Puni kapacitet sterilizatora je šest Philips AVENT bočica od 11 oz / 330 ml.

 • Prilagodljiva veličina

  Prilagodljiva veličina

  Zahvaljujući prilagodljivoj veličini, u ovaj sterilizator 3-u-1 tvrtke Philips Avent mogu stati predmeti koje želite sterilizirati, a uvijek zauzima najmanji mogući prostor u kuhinji. Funkcionalnost 3-u-1 pruža sljedeće: 1) Malu konfiguraciju za sterilizaciju duda varalica 2) Konfiguraciju srednje veličine za sterilizaciju pumpi za izdajanje te tanjura, noževa i vilica za malu djecu 3) Velika konfiguracija za sterilizaciju 6 bočica za bebe

 • Prirodna sterilizacija parom ubija 99,9% štetnih bacila

  Prirodna sterilizacija parom ubija 99,9% štetnih bacila

  Sterilizacija štiti vašu bebu od naročito štetnih bakterija dok njezin imunološki sustav dovoljno ne ojača. Philips AVENT sterilizatori koriste bolničku metodu sterilizacije parom koja je brza, laka i učinkovita, bez ikakvih kemikalija. Sadržaj ostaje sterilan 24 sata ako se poklopac ne otvori.

 • Jedinstvene latice za meku, elastičnu dudu koja se ne savija

  Jedinstvene latice za meku, elastičnu dudu koja se ne savija

  Latice unutar dude povećavaju mekoću i elastičnost bez savijanja dude. Vaša beba uživat će u ugodnijem i zadovoljnijem hranjenju.

Prikaz svih specifikacija
 • 0 % BPA – sukladno EU regulativi 10/2011

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: