Dodatna glava za VisaPure Advanced

  Osvježava umorne oči

  Glava Fresh Eyes osvježava umorne oči ujutro. Vrhunski hladni materijal i prilagođeni program DualMotion pružaju nježnu, ugodnu masažu. Uživajte u 30 sekundi svježine i bit ćete spremni za početak dana! Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Dodatna glava za VisaPure Advanced

Svježe oči, Napredna glava SC6040/00 Pronađi slične proizvode

Bezbolno i dugotrajno uklanjanje dlačica!

Lumea IPL sustav izabralo je više od 1 milijun žena.

Osvježava umorne oči

Osvježenje za umorne oči

 • Program za nježnu masažu sa 120 nano-vibracija u sekundi

  Program za nježnu masažu sa 120 nano-vibracija u sekundi

  Prilagođeni program DualMotion za glavu Fresh Eyes emitira 120 nano-vibracija u sekundi, radi postizanja nježne, ugodne i osvježavajuće masaže područja oko očiju. Posebno je osmišljen da bude nježan prema tankoj i osjetljivoj koži oko očiju. Program Fresh Eyes kratki je program od samo 30 sekundi pa ga možete uklopiti u svakodnevnu jutarnju rutinu!

 • Osvježavanje umornih očiju ujutro

  Glava Fresh Eyes napravljena je od posebnog hladnog materijala i ima vrhunski keramički premaz. Daje trenutno vidljive rezultate jer hladi kožu ispod očiju u roku od nekoliko sekundi, osvježavajući umorne oči.

 • Nježno za tanku, osjetljivu kožu oko očiju

  Zahvaljujući glatkom materijalu i nježnom programu DualMotion glava Fresh Eyes pruža doživljaj nježne masaže koja je blaga prema tankoj i osjetljivoj koži oko očiju.

 • Može se koristiti s kremama, serumima i losionima te bez njih

  Lako se uklapa u rutinu njege kože. Glavu možete koristiti s robnim markama i proizvodima za njegu kože koje imate, kao što su kreme, serumi, ulja i esencije. Možete je koristiti i bez ikakve kreme ako tako želite.

 • Glava se lako čisti toplom vodom i sapunom

  Glava se lako čisti. Jednostavno je operite u umivaoniku toplom vodom i sapunom.

 • Program koji traje 30 sekundi, 2 postavke intenziteta, dvosmjerna rotacija

  Prilagođeni program DualMotion za Fresh Eyes traje samo 30 sekundi pa omogućava brzo osvježavanje ujutro. Možete birati između 2 postavke za intenzitet. Postavka 1 pruža program masaže blagog intenziteta samo s vibracijom, a postavka 2 pruža program nešto snažnijeg intenziteta s rotacijom i vibracijom. Program Fresh Eyes koristi dvosmjernu rotaciju radi praćenja protoka limfe u koži.

 • Zaobljeni oblik i posebni premaz za vrhunsko klizenje

  Glava Fresh Eyes ima zaobljeni oblik osmišljen za nježnu masažu područja oko očiju. Posebni premaz olakšava klizenje na koži i nježan je za osjetljivu kožu. Testiralo >300 žena u Europi i Aziji.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: