Lumea

  IPL sustav za uklanjanje dlačica

  Spriječite ponovni rast dlačica

  IPL sustav za uklanjanje dlačica Philips Lumea izuzetno djelotvorno sprječava ponovno pojavljivanje dlačica na cijelom tijelu. Nježni svjetlosni impulsi uz redovitu primjenu održavaju vašu kožu svilenkasto glatkom svaki dan. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Lumea IPL sustav za uklanjanje dlačica

Za uporabu samo na tijelu, 15 minuta za tretman potkoljenica, Vijek trajanja >100.000 impulsa, Bežični dizajn SC2001/01 Pronađi slične proizvode

Bezbolno i dugotrajno uklanjanje dlačica!

Lumea IPL sustav izabralo je više od 1 milijun žena.

Spriječite ponovni rast dlačica

IPL uklanjanje dlačica: uživajte u glatkoj koži svaki dan

 • Uživajte u glatkoj koži svaki dan

  Uživajte u glatkoj koži svaki dan

  Philips Lumea primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice. To uzrokuje prirodno otpadanje dlačice i sprječava njezin rast. Uz redovite tretmane uživat ćete u glatkoj koži svaki dan.

 • Učinkovitost bez napora

  Učinkovitost bez napora

  Naše kliničke studije dokazale su znatno smanjenje dlačica nakon samo dva tretmana svaka dva tjedna, a optimalni su rezultati bez dlačica postignuti nakon četiri do pet tretmana svaka dva tjedna. Za održavanje tih rezultata jednostavno ponovite tretman svaka četiri do šest tjedana. Vrijeme između tretmana može se razlikovati ovisno o individualnom ponovnom rastu dlačica.

 • Prilagođena za sigurnu uporabu u udobnosti vlastitog doma

  Prilagođena za sigurnu uporabu u udobnosti vlastitog doma

  Philips Lumea upotrebljava inovativnu tehnologiju zasnovanu na svjetlu koja se zove IPL (Intense Pulsed Light - pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta), a temelji se na tehnologiji koja se upotrebljava u profesionalnim kozmetičkim salonima. Tvrtka Philips ovu je tehnologiju prilagodila za sigurnu i učinkovitu uporabu u udobnosti vašeg doma. Tvrtka Philips usko je surađivala s vodećim dermatolozima na razvoju našeg revolucionarnog sustava za uklanjanje dlačica. Više od 1500 dobrovoljaca sudjelovalo je u opsežnom istraživanju potrošačkih navika koje smo provodili više od 10 godina.

 • Pet prilagodljivih razina jačine svjetlosti

  Pet prilagodljivih razina jačine svjetlosti

  Philips Lumea ima pet prilagodljivih razina jačine svjetlosti kako bi se osigurao nježan, ali učinkovit tretman. Ako se upotrebljava na odgovarajući način, IPL tretman aparatom Philips Lumea siguran je i nježan čak i na osjetljivoj koži i osjetljivim dijelovima tijela.

 • Bežična praktičnost

  Bežična praktičnost

  Jedinstven bežični dizajn aparata Lumea savršen je za tretman željenih područja kada god to poželite.

 • Nisu potrebni zamjenski dijelovi

  Nisu potrebni zamjenski dijelovi

  Philips Lumea cjelovito je rješenje koje je spremno za uporabu čim ga raspakirate. Još važnije, ne zahtijeva zamjenske žarulje niti upotrebu gelova za brijanje.

 • Područja primjene

  Područja primjene

  S povjerenjem ga upotrebljavajte za uklanjanje dlačica s dijelova tijela ispod linije vrata: s nogu, pazuha, bikini područja, ruku i trbuha.

 • Odgovarajući tip dlačica i kože

  Odgovarajući tip dlačica i kože

  Philips Lumea učinkovito djeluje na (prirodne) tamnije plave, smeđe i crne dlačice. Philips Lumea NE djeluje učinkovito na crvene, svjetlije plave niti sijede dlačice. Philips Lumea NIJE pogodan za uporabu na vrlo tamnoj koži.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: