Lumea Comfort

  IPL sustav za uklanjanje dlačica

  Kompaktno IPL rješenje

  IPL sustav za uklanjanje dlačica Philips Lumea Comfort izuzetno djelotvorno sprječava ponovno pojavljivanje dlačica na licu i tijelu. Nježni svjetlosni impulsi uz redovitu primjenu održavaju vašu kožu svilenkasto glatkom svaki dan. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Lumea Comfort IPL sustav za uklanjanje dlačica

Za uporabu na tijelu i licu, 22 minute za tretman potkoljenica, Vijek trajanja >100.000 impulsa, Kompaktan bežični dizajn SC1981/00 Pronađi slične proizvode

Bezbolno i dugotrajno uklanjanje dlačica!

Lumea IPL sustav izabralo je više od 1 milijun žena.

Kompaktno IPL rješenje

za glatku kožu i sprječavanje ponovnog izrastanja dlačica

 • Uživajte u glatkoj koži svaki dan

  Uživajte u glatkoj koži svaki dan

  Philips Lumea primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice. To uzrokuje prirodno otpadanje dlačice i sprječava njezin rast. Uz redovite tretmane uživat ćete u glatkoj koži svaki dan.

 • Učinkovitost bez napora

  Učinkovitost bez napora

  Naše kliničke studije dokazale su znatno smanjenje dlačica nakon samo četiri tretmana svaka dva tjedna, a rezultat je glatka koža bez dlačica. Za održavanje tih rezultata jednostavno ponovite tretman po potrebi. Vrijeme između tretmana može se razlikovati ovisno o individualnom ponovnom rastu dlačica. – Kako biste povećali sliku, pritisnite sliku u galeriji slika na vrhu ove stranice

 • Prilagođena za sigurnu uporabu u udobnosti vlastitog doma

  Prilagođena za sigurnu uporabu u udobnosti vlastitog doma

  Lumea Comfort Philips upotrebljava inovativnu tehnologiju zasnovanu na svjetlu koja se zove IPL (Intense Pulsed Light – pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta), a temelji se na tehnologiji koja se upotrebljava u profesionalnim kozmetičkim salonima. Tvrtka Philips ovu je tehnologiju prilagodila za učinkovitu uporabu u sigurnosti i udobnosti vašeg doma. Razvijajući ovu tehnologiju, tvrtka Philips usko je surađivala sa stručnjacima za njegu kože. Više od 2000 žena sudjelovalo je u opsežnom istraživanju IPL tehnologije koje smo provodili više od 10 godina.

 • Prikladno za razne tipove dlačica i kože

  Prikladno za razne tipove dlačica i kože

  Lumea Comfort tvrtke Philips učinkovito djeluje na (prirodne) tamnije plave, smeđe i crne dlačice. Lumea Comfort NE djeluje učinkovito na crvene, svjetlije plave niti sijede dlačice. – Kako biste povećali sliku, pritisnite sliku u galeriji slika na vrhu ove stranice

 • Siguran i učinkovit čak i na osjetljivim područjima

  Siguran i učinkovit čak i na osjetljivim područjima

  S povjerenjem ga upotrebljavajte za uklanjanje dlačica s lica (s gornje usnice i brade) i dijelova tijela poput nogu, pazuha, bikini područja, trbuha i ruku.

 • Pet prilagodljivih razina jačine svjetlosti

  Pet prilagodljivih razina jačine svjetlosti

  Philips Lumea Comfort ima pet prilagodljivih razina jačine svjetlosti kako bi se osigurao nježan, ali učinkovit tretman. Ako se upotrebljava na odgovarajući način, IPL tretman aparatom Philips Lumea siguran je i nježan čak i na osjetljivoj koži i osjetljivim dijelovima tijela.

 • Senzor nijanse kože

  Senzor nijanse kože

  Jedinstveni senzor nijanse kože mjeri ten tretirane kože na početku svake sesije, a ponekad i za vrijeme sesije. Ako prepozna nijansu koja je previše tamna za Lumea Comfort, automatski će prestati s emitiranjem pulsova.

 • Način rada "Slide and Flash" za praktičniju primjenu

  Način rada "Slide and Flash" za praktičniju primjenu

  Lumea Comfort omogućuje klizni pokret za praktičniju i kontinuiranu primjenu.

 • Nema zamjenskih dijelova, nema skrivenih troškova

  Nema zamjenskih dijelova, nema skrivenih troškova

  Philips Lumea Comfort cjelovito je rješenje koje je spremno za uporabu čim ga raspakirate. Još važnije, ne zahtijeva zamjenske žarulje niti uporabu gelova za brijanje.

 • Najmanji i najlakši uređaj iz asortimana Lumea

  Lumea Comfort tvrtke Philips najmanji je i najlakši uređaj iz asortimana Lumea. Dobro leži u ruci i jednostavno doseže sva područja koja želite tretirati.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: