bežični prijenosni zvučnik

  Odličan zvuk · Izdržljiva konstrukcija · Povezivanje u sustav

  Zabavljajte se uz glasnu reprodukciju na bilo kojem mjestu uz prijenosni zvučnik SB5200 legendarnog zvuka i njegov moderni dizajn. Odaberite način rada za zatvoreni prostor kako biste uživali u jasnom, čistom zvuku kod kuće ili način rada za otvoreni prostor kako biste povećali glasnoću i pokrenuli zabavu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

bežični prijenosni zvučnik

Bluetooth®, Lančano povezivanje, Ugrađeni mikrofon za pozive, 10 W, punjiva baterija SB5200K/10 Pronađi slične proizvode

Odličan zvuk · Izdržljiva konstrukcija · Povezivanje u sustav

 • Bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze

  Bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze

  Bluetooth je tehnologija bežične komunikacije kratkog dometa koja je izdržljiva i energetski učinkovita. Tehnologija omogućava jednostavnu bežičnu vezu s uređajima iPod/iPhone/iPad ili drugim Bluetooth uređajima, kao što su pametni telefoni, tableti ili čak prijenosna računala. Tako na ovom zvučniku jednostavno možete uživati u omiljenoj glazbi, zvuku videozapisa ili igri.

 • wOOx™ tehnologija zvučnika za reprodukciju snažnih dubokih basova

  wOOx™ tehnologija zvučnika za reprodukciju snažnih dubokih basova

  wOOx tehnologija je revolucionarni koncept zvučnika koji vam omogućava da čujete i osjetite fantastičan duboki bas, bogatiji od svih ostalih koje nude audio sustavi. Poseban izlazni stupanj zvučnika koji radi paralelno s tzv. wOOx bass radijatorom, te precizno usklađivanje između glavnog i visokotonskog zvučnika omogućavaju blagi prijelaz od niskih i srednjih frekvencija prema visokima. Dvostruka amortizacija i simetrična obostrana konstrukcija daju dubok i precizan bas bez primjetnog izobličenja. wOOx tehnologija koristi cijeli prostor zvučne kutije i pruža izuzetno dubok i dinamičan bas i time istinski produbljuje glazbeni učinak.

 • Lančano povežite više modela BR-1X u veći glazbeni sustav

  Lančano povežite više modela BR-1X u veći glazbeni sustav

  Ako želite snažniji zvuk na otvorenom, lančano povežite koliko god želite modela BR-1X posebnim priloženim audio kabelom. Nakon povezivanja glasnoća na svim uređajima BR-1X uskladit će se. Jednostavno promijenite glasnoću na uređaju BR-1X povezanom s vašim uređajem i glasnoća će se promijeniti na svima.

 • Audio ulaz za jednostavnu reprodukciju glazbe s prijenosnih uređaja

  Audio ulaz za jednostavnu reprodukciju glazbe s prijenosnih uređaja

  Uspostavite jednu jednostavnu vezu i uživajte u cijeloj glazbenoj kolekciji s prijenosnih uređaja i računala. Jednostavno priključite prijenosni uređaj u audio ulaz (3,5 mm) na uređaju tvrtke Philips. Kod računala, veza se obično uspostavlja putem priključnice za slušalice. Nakon povezivanja možete uživati u cijeloj glazbenoj kolekciji izravno preko superiornih zvučnika. Philips jednostavno pruža bolji zvuk.

 • 2 postavke zvuka prilagođene za uporabu na otvorenom i u zatvorenom

  Dvije postavke zvuka dizajnirane za praktičnost i višenamjensku uporabu – način rada u zatvorenom i na otvorenom. Koristite način rada u zatvorenom kada želite snažan bas i kristalno čist zvuk, a način rada na otvorenom kada trebate maksimalnu glasnoću i snagu.

Prikaz svih specifikacija
 • Vijek trajanja baterija ovisi o korištenju i postavkama.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: