MP3 reproduktor

  Više glazbe, superioran zvuk

  Izuzetno kompaktan i nosivi reproduktor Philips GoGear SA018 MP3 isporučuje se s tehnologijom FullSound™ za oživljavanje glazbe u MP3 formatu. Za više glazbenih mogućnosti tu je i FM radio... a sve je to zapakirano u elegantnom i fluidnom dizajnu od nehrđajućeg čelika. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Više glazbe, superioran zvuk

s tehnologijom FullSound™ i FM radijem

 • Izravno punjenje preko računala putem USB veze

  Izravno punjenje preko računala putem USB veze

  Bateriju svojeg reproduktora GoGear možete brzo i jednostavno napuniti preko računala, putem USB veze. Ako reproduktor pomoću isporučenog kabela povežete s računalom i slijedite potrebne upute, vaše će računalo isporučivati energiju za napajanje reproduktora za samo nekoliko sekundi. Uživajte u praktičnosti, bez potrebe za dodatnim punjačem.

 • Jednostavno povlačite i ispuštajte svoje pjesme - softver nije potreban

  Jednostavno povlačite i ispuštajte svoje pjesme - softver nije potreban

  Brzo i jednostavno možete kopirati svoju glazbenu zbirku s računala u reproduktor GoGear. Jednostavno povežite GoGear s računalom uz otvoreni program Windows® Explorer, odaberite pjesme ili mape koje želite kopirati na reproduktor, a zatim povucite odabrane datoteke u mapu s glazbom reproduktora GoGear. Toliko je jednostavno. Nije potreban nikakav dodatni softver!

 • FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u glazbi u MP3 formatu i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu na CD mediju možete slušati bez bilo kakvih iskrivljenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu MP3 glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • Malen i elegantan - poput modnog dodatka

  Malen i elegantan - poput modnog dodatka

  Elegantan dizajn reproduktora GoGear LUXE s ugrađenom kopčom osmišljen je kako bi omogućio nošenje uređaja kao modnog dodatka - jednostavno ga pričvrstite kopčom za torbu ili odjeću. Više ne trebate prevrnuti torbu u potrazi za MP3 reproduktorom. Sada možete uživati u svojoj digitalnoj glazbi u pokretu te istovremeno biti moderni i u trendu.

 • Ugrađena kopča za jednostavno nošenje

  Ugrađena kopča za jednostavno nošenje
 • Kućište od brušenog nehrđajućeg čelika - izdržljivo i elegantno

  Kućište od brušenog nehrđajućeg čelika - izdržljivo i elegantno
 • Nasumičnom reprodukcijom pomiješajte svoje pjesme i iznenadite se svaki puta

  Funkcija "nasumične reprodukcije" oslobađa vas zamornog slušanja glazbe uvijek istim redoslijedom. Nakon učitavanja omiljenih pjesama iz glazbene biblioteke na reproduktor GoGear, sve što trebate je pritisnuti gumb "shuffle" za nasumičnu reprodukciju i vaše će se pjesme izvoditi slučajnim redoslijedom. Osvježite se drukčijim i jedinstvenim glazbenim iskustvom prilikom svakog korištenja reproduktora GoGear kada ste u pokretu.

Prikaz svih specifikacija
 • Kapacitet pohrane temelji se na 4 minute po pjesmi te kodiranju WMA od 64 kb/s ili kodiranju MP3 od 128 kb/s.
 • Stvarna brzina prijenosa može se razlikovati ovisno o operacijskom sustavu i konfiguraciji softvera.
 • 1 GB = 1 milijarda bajtova; raspoloživi kapacitet za pohranu će biti manji.
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.
 • Od tvrtke Philips

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: