StyleShaver

  vodootporni aparat za oblikovanje i brijanje

  Izrazite svoj stil

  Styleshaver vam omogućava da kreirate upravo onaj izgled koji želite. Jednostavnim okretom ručnog zgloba, ovaj električni trimer za bradu i aparat za oblikovanje s nastavcima na oba kraja ima sve potrebno za kreiranje savršeno oblikovane brade, 3-dnevne brade ili glatko brijanje, čak i najdebljih dlačica Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

StyleShaver vodootporni aparat za oblikovanje i brijanje

Izrazite svoj stil

Podrezivanje, oblikovanje i brijanje – sve to jednim proizvodom

 • Trimer za bradu s 12 postavki za duljinu, od 0,5 mm do 10 mm

  Trimer za bradu s 12 postavki za duljinu, od 0,5 mm do 10 mm

  Veliki trimer za dulju i kraću bradu tvrtke Philips (32 mm) s 12 prilagodljivih postavki duljine od 0,5 mm do 10 mm olakšava postizanje željene duljine brade. Okrenite kotačić kako biste zaključali savršenu postavku duljine. Izdržljivi metalni trimer ima zaobljene rubove nježne za kožu pa jamči precizno i ravnomjerno podrezivanje.

 • Dvostrani trimer: strane od 32 mm i 15 mm za savršenu preciznost

  Dvostrani trimer: strane od 32 mm i 15 mm za savršenu preciznost

  Ispod odvojivog prilagodljivog češlja nalazi se precizni dvostrani trimer. Jednu stranu čini trimer od 32 mm visoke učinkovitosti. S druge se strane nalazi precizni trimer širine 15 mm koji je savršen za pristup malim površinama, npr. ispod nosa ili oko usta. Dizajniran je za rezanje dlačica vrlo blizu koži, istovremeno je štiteći, a zahvaljujući njegovoj malenoj veličini i zakrivljenom dizajnu lako ćete vidjeti što radite i oblikovati fine linije i detalje.

 • Dvostruki aparat za brijanje s trimerom omogućuje brijanje čak i najdeblje brade

  Dvostruki aparat za brijanje s trimerom omogućuje brijanje čak i najdeblje brade

  Aparat za brijanje s dvije mrežice olakšava uklanjanje kratkih dlačica oko brade, čak i na vratu. Srednji trimer hvata dulje, deblje dlačice, a 2 pomične mrežice savršeno će glatko obrijati sve ostalo.

 • 50 minuta bežične uporabe nakon 4 sata punjenja.

  50 minuta bežične uporabe nakon 4 sata punjenja.

  Snažna litij-ionska baterija traje 50 minuta nakon punjenja od 4 sata. Brzo punjenje od 10 minuta omogućava 10 minuta rada, tako da je aparat spreman kada i vi.

 • 100% vodootporan, što olakšava čišćenje

  100% vodootporan, što olakšava čišćenje

  Brijte ili podrezujte bradu gdje želite, u vlažnim ili suhim uvjetima. Kada završite, jednostavno isperite aparat pod mlazom vode.

 • Sklopivo postolje za punjenje i spremanje

  Sklopivo postolje za punjenje i spremanje

  Sklopivo postolje dizajnirano je tako da može stati i u najmanje prostore, što znači da aparat možete napuniti na bilo kojem mjestu i nositi ga sa sobom na putovanjima.

 • Indikator baterije prikazuje status baterije

  Indikator baterije prikazuje status baterije

  Indikator baterije svijetli svijetloplavo kad je baterija puna, a bljeska narančasto kada vam preostane oko 10 minuta uporabe.

 • 2 godine jamstva, vrijednost napona za sve dijelove svijeta, podmazivanje nije potrebno

  2 godine jamstva, vrijednost napona za sve dijelove svijeta, podmazivanje nije potrebno

  Svi su naši proizvodi za njegu stvoreni da traju. Dolaze s 2 godine jamstva širom svijeta i kompatibilnošću s naponima u svim dijelovima svijeta, a nikada ih ne treba podmazivati.

 • Rezači trimera izuzetnih značajki, nježni prema koži

  Rezači trimera izuzetnih značajki, nježni prema koži

  Čelične oštrice električnog aparata za brijanje lagano se taru jedna o drugu i na taj se način oštre tijekom podrezivanja! Oštrice su uvijek iznimno oštre te uredno i učinkovito režu dlačice, ali njihovi zaobljeni vrhovi i zupci sprječavaju iritaciju kože.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: