Pasivne 3D naočale

  Easy 3D doživljaj kućnog kina

  Podijelite doista prožimajući 3D doživljaj s prijateljima ili cijelom obitelji uz dodatna dva para passive 3D naočala tvrtke Philips. Dizajnirane su za optimalnu udobnost uz odlične radne značajke. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Easy 3D doživljaj kućnog kina

Uživajte u ugodnom 3D doživljaju

 • Jasne slike s niskom razinom preklapanja signala

  Jasne slike s niskom razinom preklapanja signala

  Uz jasne slike i nisku razinu dvostrukih slika, Easy 3D predstavlja najugodniji način gledanja 3D sadržaja. A zahvaljujući tehnologiji FPR (Film Pattern Retarder), naprednom 3D polarizatoru koji je potpuno integriran u zaslon televizora, ovaj je uređaj opremljen za pružanje kinematografskog uzbuđenja za sva osjetila.

 • Mala težina za dugotrajno ugodno korištenje

  Easy 3D naočale ne sadrže nikakve elektroničke dijelove niti baterije. Lagane su i udobne za dugotrajno ugodno korištenje

 • Prilagodljivi oslonac za nos za najveću udobnost

  Oslonci za nos kod ovih 3D naočala mogu se prilagoditi kako bi odgovarali bilo kojem nosu. Čak i ako iza njih nosite naočale za vid, udobno gledanje je zajamčeno.

 • Optimalna pokrivenost lećama, čak i za korisnike koji nose naočale

  Široke leće i suptilan oblik pristaju većini oblika lica, pa čak i osobama koje već nose naočale. Dodatna kukica na gornjem rubu okvira pomaže u pričvršćivanju Easy 3D naočala na vaše osobne naočale.

 • Dva para Passive 3D naočala za prijatelje ili obitelj

  Uz dva dodatna para Passive 3D naočala možete uživati u ugodnom 3D doživljaju s više prijatelja ili članova obitelji.

Prikaz svih specifikacija
 • Zdravstveno upozorenje:
 • Ako kod vas ili članova vaše obitelji postoje evidentirani slučajevi epilepsije ili napadaja zbog fotosenzitivnosti, prije izlaganja izvorima treperave svjetlosti ili brzim izmjenama slika te prije gledanja 3D sadržaja posavjetujte se s medicinskim stručnjakom.
 • Kako biste izbjegli nelagodu kao što je vrtoglavica, glavobolja ili dezorijentiranost, preporučujemo vam da 3D sadržaje ne gledate duže vrijeme. Ako primijetite bilo kakvu nelagodu, prestanite gledati 3D sadržaj i nemojte se odmah upuštati u potencijalno opasne aktivnosti te pričekajte da simptomi nestanu.
 • Roditelji bi trebali nadgledati djecu tijekom gledanja 3D sadržaja kako bi bili sigurni da se kod djece ne pojavljuju spomenuti simptomi. Gledanje 3D sadržaja ne preporučuje se djeci mlađoj od 6 godina jer njihov sustav vida još nije u potpunosti razvijen.
 • 3D naočale nemojte koristiti za bilo kakvu svrhu osim gledanja 3D televizijskih sadržaja.
 • OPASNOST OD GUŠENJA - djeci mlađoj od 3 godine nemojte dopuštati da se igraju 3D naočalama jer bi se mogla ugušiti poklopcem odjeljka za bateriju ili baterijom.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: