Prijenosni DVD i TV

  DVD playback

  Prijenosni DVD i TV

  Gledajte omiljene televizijske programe i DVD sadržaje bilo gdje

  Uživajte u besplatnim digitalnim televizijskim programima uz ugrađeni digitalni TV prijemnik na prijenosnom DVD repr. PD9005. Uz zakretni TFT LCD zaslon 9 "/ 23 cm možete uživati u do 5 sati filmova, glazbe i fotografija dok ste u pokretu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Prijenosni DVD i TV

LCD od 23 cm / 9 inča, 5 sati reprodukcije, DTV PD9005/12 Pronađi slične proizvode

Gledajte omiljene televizijske programe i DVD sadržaje bilo gdje

jednostavno postavljanje

 • Do 5 sati reprodukcije uz ugrađenu bateriju*

  Do 5 sati reprodukcije uz ugrađenu bateriju*

  Ovaj repr. tvrtke Philips isporučuje se s kompaktnom ugrađenom baterijom s mogućnošću punjenja za dugotrajno napajanje. Jednim punjenjem može se postići do 5 sata neprekidnog uživanja u reprodukciji filmova, fotografija ili glazbe. Jednostavno priključite kabel za napajanje za ponovno punjenje reproduktora - tako je jednostavno.

 • Zakretni LCD zaslon u boji od 9 inča za veću fleksibilnost gledanja

  Zakretni LCD zaslon u boji od 9 inča za veću fleksibilnost gledanja

  Zaslon se zakreće za 180 stupnjeva i pruža optimalan kut za gledanje filmova i fotografija. Zakrenite zaslon ili ga podesite prema gore ili prema dolje kako biste uklonili odsjaj i postigli najbolji mogući kut gledanja.

 • U kompletu su AC adapter, adapter za automobil i AV kabel

  U kompletu su AC adapter, adapter za automobil i AV kabel

  Ovaj reproduktor Philips isporučuje se s AC adapterom, adapterom za automobil i AV kabelom koji pružaju veću praktičnost.

 • Kompatibilan s DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD diskovima

  Kompatibilan s DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD diskovima

  Prijenosni DVD repr. tvrtke Philips kompatibilan je s većinom DVD i CD diskova dostupnih na tržištu. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD i CD - svi se mogu reproducirati na DVD repr. DVD+/-R je skraćeni termin za DVD pogon koji prihvaća oba uobičajena formata DVD diskova. Analogno tome, DVD+/-RW se odnosi na oba uobičajena formata diskova s mogućnošću presnimavanja.

 • Utor za SD/SDHC karticu za reprodukciju glazbe, fotografija i videozapisa

  Utor za SD/SDHC karticu za reprodukciju glazbe, fotografija i videozapisa

  Reproducirajte i razmjenjujte videoisječke, fotografije i glazbu jednostavno i u trenutku. Za vrhunsku praktičnost, ovaj repr. tvrtke Philips ima ugrađeni utor za SD/SDHC memorijske kartice. Jednostavnu umetnite karticu u utor smješten na bočnoj strani repr. kako biste pristupili multimedijskim datotekama pohranjenima na kartici i uživali u omiljenoj glazbi, fotografijama i filmovima na bilo kojem mjestu.

 • Reprodukcija formata MP3-CD, CD i CD-RW

  Reprodukcija formata MP3-CD, CD i CD-RW

  MP3 je revolucionarna tehnologija kompresije kojom se velike datoteke s glazbom mogu smanjiti do 10 puta, bez radikalnog smanjivanja kvalitete zvuka. Na jednom CD mediju može se pohraniti do 10 sati glazbe.

 • Podrška za standard DVB-T za besplatne digitalne televizijske sadržaje

  Podrška za standard DVB-T za besplatne digitalne televizijske sadržaje
 • Jednostavna instalacija i automatsko pretraživanje kanala

  Jednostavna i brza instalacija i postavljanje. Korisnički izbornik lako je pratiti, a vodit će vas kroz postavljanje televizora. Reproduktor automatski traži sve televizijske kanale dostupne u vašem području, tako da u omiljenim televizijskim programima možete uživati odmah.

 • DivX Certified za reprodukciju standardnih DivX videozapisa

  Zahvaljujući podršci za DivX® moći ćete uživati u videozapisima kodiranima za DivX i filmovima s interneta, uključujući kupljene holivudske filmove. Medijski format DivX je tehn.kompresije utemeljena na formatu MPEG4 koja omogućava spremanje velikih datoteka poput filmova, foršpana ili glazbenih videozapisa na medije kao što su CD-R/RW i DVD diskovi s mogućnošću snimanja, USB memorije i druge memorijske kartice čiji ćete sadržaj reproducirati na DivX Certified® uređaju tvrtke Philips.

 • Nastavak nakon prekida napajanja

  DVD-Video reproduktor pamti gdje ste prošli put stali s gledanjem sadržaja prilikom izravnog isključenja ili prekida napajanja. Ako niste prešli na reprodukciju drugog diska, reproduktor će nastaviti reprodukciju od scene na kojoj se prekinula jednostavnim ponovnim učitavanjem diska. To vam uvelike olakšava život!

Prikaz svih specifikacija
 • DivX, DivX Certified i povezani logotipi trgovačke su marke tvrtke DivXNetworks, Inc. i koriste se u skladu s licencom.
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.
 • Vijek trajanja baterija ovisi o korištenju i postavkama.
 • Vijek trajanja kod reprodukcije je približan i može ovisiti o uvjetima korištenja. Kako biste optimizirali vijek trajanja baterije, LCD pozadinsko osvjetljenje trebate postaviti na minimalnu razinu, priključiti slušalice (ne ugrađene zvučnike) i jačinu zvuka postaviti na srednju razinu te koristiti uređaj na sobnoj temp.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: