DVD playback

  Prijenosni DVD repr.

  Udvostručite doživljaj filma na putu

  Reproducirajte svoje filmove i glazbu u automobilu! Philips PD7042 ima dva DVD reproduktora od 7 inča / 18 cm koji putnicima omogućavaju uživanje u vlastitim DVD filmovima, glazbi i fotografijama na putu. Uz ugrađenu bateriju s trajanjem od 2 sata u filmovima možete uživati bilo gdje. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Prijenosni DVD repr.

LCD od 18 cm / 7 inča, Dvostruki DVD repr. PD7042/12 Pronađi slične proizvode

Udvostručite doživljaj filma na putu

s dva DVD reproduktora

 • TFT LCD zaslon u boji dijagonale 17,8 cm / 7" u širokom formatu 16:9

  TFT LCD zaslon u boji dijagonale 17,8 cm / 7" u širokom formatu 16:9

  LCD zaslon u boji oživljava slike, pokazujući vaše drage fotografije, omiljene filmove i glazbu uz jednako bogate detalje i životne boje kao na ispisanim fotografijama visoke kvalitete. Omjer 16:9 predstavlja standard za TV u rasponu od univerzalnih do onih visoke rezolucije. Ugrađeni omjer 16:9 znači prikaz videosadržaja bez traka na dnu i na vrhu slike te bez gubitaka u kvaliteti uslijed skaliranja i mijenjanja slike kako bi odgovarala različitoj veličini zaslona.

 • Ugrađeni stereo zvučnici

  Ugrađeni stereo zvučnici

  Stereo zvučnici stvaraju kvalitetan zvuk i omogućavaju njegovo slobodno slušanje. Uživajte u glazbu bilo kada i bilo gdje pomoću ugrađenih stereo zvučnika koji donose praktičnost i uživanje u reprodukciji glazbe jednostavnim isključivanjem slušalica.

 • Kompatibilan s DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD diskovima

  Kompatibilan s DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD diskovima

  Prijenosni DVD repr. tvrtke Philips kompatibilan je s većinom DVD i CD diskova dostupnih na tržištu. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD i CD - svi se mogu reproducirati na DVD repr. DVD+/-R je skraćeni termin za DVD pogon koji prihvaća oba uobičajena formata DVD diskova. Analogno tome, DVD+/-RW se odnosi na oba uobičajena formata diskova s mogućnošću presnimavanja.

 • Reprodukcija formata MP3-CD, CD i CD-RW

  Reprodukcija formata MP3-CD, CD i CD-RW

  MP3 je revolucionarna tehnologija kompresije kojom se velike datoteke s glazbom mogu smanjiti do 10 puta, bez radikalnog smanjivanja kvalitete zvuka. Na jednom CD mediju može se pohraniti do 10 sati glazbe.

 • Pametna montaža u automobilu za jednostavnost korištenja

  Pametna montaža u automobilu za jednostavnost korištenja

  Kako biste u zabavnim sadržajima mogli uživati tijekom putovanja, zašto sa sobom ne biste ponijeli prijenosni DVD reproduktor? Jedinstveni sustav montaže u automobilu osigurava jednostavnost korištenja, s polugom za brzo otpuštanje koja omogućava jednostavno skidanje repr. kada se ne koristi. Prijenosni DVD reproduktor možete ponijeti sa sobom, u automobilu ostavljajući samo nosač.

 • Do 2 sata reprodukcije uz ugrađenu bateriju s mogućnošću punjenja*

  Do 2 sata reprodukcije uz ugrađenu bateriju s mogućnošću punjenja*

  Ovaj repr. tvrtke Philips isporučuje se s kompaktnom ugrađenom baterijom s mogućnošću punjenja za dugotrajno napajanje. Jednim punjenjem može se postići do 2 sata neprekidnog uživanja u reprodukciji filmova, fotografija ili glazbe. Jednostavno priključite kabel za napajanje za ponovno punjenje reproduktora - tako je jednostavno.

 • Prikaz slika u formatu JPEG s diskova sa slikama

  Prikaz slika u formatu JPEG s diskova sa slikama

  Reproducirajte fotografije u formatu JPEG spremljene na vašim diskovima. Ponovo proživite najdraže trenutke s obitelj i prijateljima kad god poželite!

 • Isporučuju se 2 kompleta slušalica za osobno uživanje

  Isporučuju se 2 kompleta slušalica za osobno uživanje

  Isporučuju se 2 kompleta slušalica za osobno uživanje.

 • U kompletu je putna torbica

  U kompletu je putna torbica

  Putna torbica omogućava potpunu zaštitu u pokretu.

 • Povezivanje jednim kabelom za brzu instalaciju u automobilu

  Povezivanje jednim kabelom znači da će vam trebati samo jedan kabel za povezivanje dva prijenosna DVD reproduktora tvrtke Philips. Nisu potrebni dodatni kabeli, nema nereda, a instalacija traje nekoliko sekundi.

 • Gledajte filmove zasebno ili jedan film na oba reproduktora

  Dizajn dvostrukog repr. za korištenje u automobilu omogućava zasebno gledanje filmova na svakom prijenosnom DVD reproduktoru. Možete ih i povezati te jednim dodirom gumba za prebacivanje signala suputnicima i na prednjim i na stražnjim sjedalima omogućiti gledanje istog filma na oba DVD reproduktora.

 • DivX Certified za reprodukciju standardnih DivX videozapisa

  Zahvaljujući podršci za DivX® moći ćete uživati u videozapisima kodiranima za DivX i filmovima s interneta, uključujući kupljene holivudske filmove. Medijski format DivX je tehn.kompresije utemeljena na formatu MPEG4 koja omogućava spremanje velikih datoteka poput filmova, foršpana ili glazbenih videozapisa na medije kao što su CD-R/RW i DVD diskovi s mogućnošću snimanja, USB memorije i druge memorijske kartice čiji ćete sadržaj reproducirati na DivX Certified® uređaju tvrtke Philips.

 • Nastavak nakon prekida napajanja

  DVD-Video reproduktor pamti gdje ste prošli put stali s gledanjem sadržaja prilikom izravnog isključenja ili prekida napajanja. Ako niste prešli na reprodukciju drugog diska, reproduktor će nastaviti reprodukciju od scene na kojoj se prekinula jednostavnim ponovnim učitavanjem diska. To vam uvelike olakšava život!

Prikaz svih specifikacija
 • DivX, DivX Certified i povezani logotipi trgovačke su marke tvrtke DivXNetworks, Inc. i koriste se u skladu s licencom.
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.
 • Vijek trajanja baterija ovisi o korištenju i postavkama.
 • Vijek trajanja kod reprodukcije je približan i može ovisiti o uvjetima korištenja. Kako biste optimizirali vijek trajanja baterije, LCD pozadinsko osvjetljenje trebate postaviti na minimalnu razinu, priključiti slušalice (ne ugrađene zvučnike) i jačinu zvuka postaviti na srednju razinu te koristiti uređaj na sobnoj temp.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: