DVD playback

  Prijenosni DVD repr.

  Gledajte omiljene televizijske programe i DVD sadržaje bilo gdje

  Uživajte u besplatnim digitalnim televizijskim programima uz ugrađeni digitalni TV prijemnik na prijenosnom DVD reproduktoru PD7025. Uz TFT LCD zaslon širokog formata i 7 inča možete uživati u do 3 sata filmova, glazbe i fotografija dok ste u pokretu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Prijenosni DVD repr.

LCD dijagonale 17, 8 cm (7 inča), 3 sata reprodukcije, DTV PD7025/12 Pronađi slične proizvode

Gledajte omiljene televizijske programe i DVD sadržaje bilo gdje

jednostavno postavljanje

 • Kompatibilan s DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD diskovima

  Kompatibilan s DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD diskovima

  Prijenosni DVD repr. tvrtke Philips kompatibilan je s većinom DVD i CD diskova dostupnih na tržištu. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD i CD - svi se mogu reproducirati na DVD repr. DVD+/-R je skraćeni termin za DVD pogon koji prihvaća oba uobičajena formata DVD diskova. Analogno tome, DVD+/-RW se odnosi na oba uobičajena formata diskova s mogućnošću presnimavanja.

 • Reprodukcija formata MP3-CD, CD i CD-RW

  Reprodukcija formata MP3-CD, CD i CD-RW

  MP3 je revolucionarna tehnologija kompresije kojom se velike datoteke s glazbom mogu smanjiti do 10 puta, bez radikalnog smanjivanja kvalitete zvuka. Na jednom CD mediju može se pohraniti do 10 sati glazbe.

 • Do 3 sata reprodukcije uz ugrađenu bateriju*

  Do 3 sata reprodukcije uz ugrađenu bateriju*

  Ovaj repr. tvrtke Philips isporučuje se s kompaktnom ugrađenom baterijom s mogućnošću punjenja za dugotrajno napajanje. Jednim punjenjem može se postići do 3 sata neprekidnog uživanja u reprodukciji filmova, fotografija ili glazbe. Jednostavno priključite kabel za napajanje za ponovno punjenje reproduktora - tako je jednostavno.

 • TFT LCD zaslon u boji dijagonale 17,8 cm / 7" u širokom formatu 16:9

  TFT LCD zaslon u boji dijagonale 17,8 cm / 7" u širokom formatu 16:9

  LCD zaslon u boji oživljava slike, pokazujući vaše drage fotografije, omiljene filmove i glazbu uz jednako bogate detalje i životne boje kao na ispisanim fotografijama visoke kvalitete. Omjer 16:9 predstavlja standard za TV u rasponu od univerzalnih do onih visoke rezolucije. Ugrađeni omjer 16:9 znači prikaz videosadržaja bez traka na dnu i na vrhu slike te bez gubitaka u kvaliteti uslijed skaliranja i mijenjanja slike kako bi odgovarala različitoj veličini zaslona.

 • USB veza za reprodukciju videozapisa, fotografija i glazbe

  USB veza za reprodukciju videozapisa, fotografija i glazbe

  Svoj prijenosni USB uređaj jednostavno priključite u USB priključnicu na prijenosnom DVD reproduktoru tvrtke Philips i izravno reproducirajte digitalne videozapise, glazbu ili fotografije. Omiljene trenutke sada možete podijeliti s obitelji i prijateljima.

 • Priloženi su adapter za automobil i praktičan daljinski upravljač

  Priloženi su adapter za automobil i praktičan daljinski upravljač

  Osim uporabe u vozilu pomoću adaptera za automobil, prijenosni reproduktor možete koristiti za uživanje u DVD-ima kod kuće tako da ga jednostavno povežete s televizorom. Ugodno se smjestite i opustite uz omiljene DVD-e, kontrolirajući funkciju reprodukcije priloženim daljinskim upravljačem.

 • Podrška za standard DVB-T za besplatne digitalne televizijske sadržaje

  Podrška za standard DVB-T za besplatne digitalne televizijske sadržaje
 • Jednostavna instalacija i automatsko pretraživanje kanala

  Jednostavna i brza instalacija i postavljanje. Korisnički izbornik lako je pratiti, a vodit će vas kroz postavljanje televizora. Reproduktor automatski traži sve televizijske kanale dostupne u vašem području, tako da u omiljenim televizijskim programima možete uživati odmah.

 • DivX Certified za reprodukciju standardnih DivX videozapisa

  Zahvaljujući podršci za DivX® moći ćete uživati u videozapisima kodiranima za DivX i filmovima s interneta, uključujući kupljene holivudske filmove. Medijski format DivX je tehn.kompresije utemeljena na formatu MPEG4 koja omogućava spremanje velikih datoteka poput filmova, foršpana ili glazbenih videozapisa na medije kao što su CD-R/RW i DVD diskovi s mogućnošću snimanja, USB memorije i druge memorijske kartice čiji ćete sadržaj reproducirati na DivX Certified® uređaju tvrtke Philips.

Prikaz svih specifikacija
 • DivX, DivX Certified i povezani logotipi trgovačke su marke tvrtke DivXNetworks, Inc. i koriste se u skladu s licencom.
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.
 • Vijek trajanja baterija ovisi o korištenju i postavkama.
 • Vijek trajanja kod reprodukcije je približan i može ovisiti o uvjetima korištenja. Kako biste optimizirali vijek trajanja baterije, LCD pozadinsko osvjetljenje trebate postaviti na minimalnu razinu, priključiti slušalice (ne ugrađene zvučnike) i jačinu zvuka postaviti na srednju razinu te koristiti uređaj na sobnoj temp.
 • DVB-T, podržano samo u određenim državama

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: