DVD playback

  Prijenosni DVD reproduktor s dva zaslona

  Uživajte u filmovima na putu

  Reproducirajte filmove i glazbu u automobilu! Philips PD7022 ima dva TFT LCD zaslona dijagonale 7 inča / 18 cm i omogućava uživanje u DVD/DivX® filmovima, glazbi i fotografijama dok ste na putu. Jednostavna instalacija i montaža za uživanje u automobilu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Prijenosni DVD reproduktor s dva zaslona

LCD od 18 cm / 7 inča, Dvostruki zaslon PD7022/12 Pronađi slične proizvode

Uživajte u filmovima na putu

uz dva LCD zaslona širokog formata

 • TFT LCD zaslon u boji dijagonale 17,8 cm / 7" u širokom formatu 16:9

  TFT LCD zaslon u boji dijagonale 17,8 cm / 7" u širokom formatu 16:9

  LCD zaslon u boji oživljava slike, pokazujući vaše drage fotografije, omiljene filmove i glazbu uz jednako bogate detalje i životne boje kao na ispisanim fotografijama visoke kvalitete. Omjer 16:9 predstavlja standard za TV u rasponu od univerzalnih do onih visoke rezolucije. Ugrađeni omjer 16:9 znači prikaz videosadržaja bez traka na dnu i na vrhu slike te bez gubitaka u kvaliteti uslijed skaliranja i mijenjanja slike kako bi odgovarala različitoj veličini zaslona.

 • Ugrađeni stereo zvučnici

  Ugrađeni stereo zvučnici

  Stereo zvučnici stvaraju kvalitetan zvuk i omogućavaju njegovo slobodno slušanje. Uživajte u glazbu bilo kada i bilo gdje pomoću ugrađenih stereo zvučnika koji donose praktičnost i uživanje u reprodukciji glazbe jednostavnim isključivanjem slušalica.

 • U kompletu su adapter za automobil i traka za montiranje

  U kompletu su adapter za automobil i traka za montiranje

  Isporučuje se s praktičnim dodacima za automobil, radi povećanja užitka u filmu tijekom putovanja. Adapter za automobil omogućava napajanje prijenosnog DVD reproduktora putem priključka za upaljač, a traka za montiranje omogućava pričvršćivanje reproduktora na naslon za glavu kako bi se putnicima omogućilo gledanje. Postavljanje prijenosnog reproduktora nikada nije bilo jednostavnije.

 • Reprodukcija formata MP3-CD, CD i CD-RW

  Reprodukcija formata MP3-CD, CD i CD-RW

  MP3 je revolucionarna tehnologija kompresije kojom se velike datoteke s glazbom mogu smanjiti do 10 puta, bez radikalnog smanjivanja kvalitete zvuka. Na jednom CD mediju može se pohraniti do 10 sati glazbe.

 • Prikaz slika u formatu JPEG s diskova sa slikama

  Prikaz slika u formatu JPEG s diskova sa slikama

  Reproducirajte fotografije u formatu JPEG spremljene na vašim diskovima. Ponovo proživite najdraže trenutke s obitelj i prijateljima kad god poželite!

 • Kompatibilan s DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD diskovima

  Kompatibilan s DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD diskovima

  Prijenosni DVD repr. tvrtke Philips kompatibilan je s većinom DVD i CD diskova dostupnih na tržištu. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD i CD - svi se mogu reproducirati na DVD repr. DVD+/-R je skraćeni termin za DVD pogon koji prihvaća oba uobičajena formata DVD diskova. Analogno tome, DVD+/-RW se odnosi na oba uobičajena formata diskova s mogućnošću presnimavanja.

 • Povećajte uživanje u filmu uz dvojne TFT LCD zaslone

  Povećajte uživanje u filmu uz dvojne TFT LCD zaslone

  Dvojni zasloni omogućavaju prikaz istih videozapisa ili slika s prijenosnih DVD repr. Jednostavno priključite zaslone i montirajte ih na zaslone za glavu u automobilu. Sada možete jednostavno i udobno uživati u omiljenim DVD filmovima i JPEG fotografijama s obitelji i prijateljima na stražnjim sjedalima.

 • Priključak za stereo slušalice pruža bolji glazbeni užitak

  Priključite svoje slušalice u ovaj uređaj tvrtke Philips kako biste imali osobniji doživljaj slušanja kad god to poželite. Priključivanjem slušalica u uređaj možete uživati u omiljenoj glazbi uz odličan zvuk, bez ometanja drugih osoba.

 • DivX Certified za reprodukciju standardnih DivX videozapisa

  Zahvaljujući podršci za DivX® moći ćete uživati u videozapisima kodiranima za DivX i filmovima s interneta, uključujući kupljene holivudske filmove. Medijski format DivX je tehn.kompresije utemeljena na formatu MPEG4 koja omogućava spremanje velikih datoteka poput filmova, foršpana ili glazbenih videozapisa na medije kao što su CD-R/RW i DVD diskovi s mogućnošću snimanja, USB memorije i druge memorijske kartice čiji ćete sadržaj reproducirati na DivX Certified® uređaju tvrtke Philips.

 • Nastavak nakon prekida napajanja

  DVD-Video reproduktor pamti gdje ste prošli put stali s gledanjem sadržaja prilikom izravnog isključenja ili prekida napajanja. Ako niste prešli na reprodukciju drugog diska, reproduktor će nastaviti reprodukciju od scene na kojoj se prekinula jednostavnim ponovnim učitavanjem diska. To vam uvelike olakšava život!

 • U kompletu je AC/DC adapter

  Ovaj prijenosni DVD reproduktor isporučuje se s AC/DC adapterom. Ukopčajte adapter u bilo koju zidnu utičnicu i odmah možete napajati reproduktor.

Prikaz svih specifikacija
 • DivX, DivX Certified i povezani logotipi trgovačke su marke tvrtke DivXNetworks, Inc. i koriste se u skladu s licencom.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: