Mini Hi-Fi sustav

  Vrhunski uređaji za zvuk

  Oduševit će vas bas na ovom sustavu snage 650 W s tipkom NX bass koji je idealan za svaku zabavu. Značajka Auto DJ pobrinut će se za miješanje pjesama s USB uređaja, a možete i usmjeravati pjesme s bilo kojeg pametnog telefona putem Bluetooth® veze i koristiti 260.000 svjetlosnih efekata za ludu zabavu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Vrhunski uređaji za zvuk

Opsesija zvukom

 • 260.000 LED lampica za odličan ugođaj na zabavama

  260.000 LED lampica za odličan ugođaj na zabavama

  Unesite vrhunsku atmosferu, ugođaj i strast u svaku zabavu zahvaljujući tisućama svjetala u boji koja trepere, bljeskaju i mijenjaju se u skladu s ritmom. Lako odaberite boje svjetla u skladu s temom ili samo odaberite neku od mnogih prethodnih postavki sustava. Pritisnite gumb NX bass kako bi svjetlosni efekti bili još intenzivniji.

 • DJ Crossfader za miksanje pjesama

  DJ Crossfader za miksanje pjesama

  Zavladajte svakom zabavom! DJ Crossfader omogućava miksanje omiljenih pjesama između kanala A i B radi postizanja neprimjetnih prijelaza između pjesama. Samo odaberite izlaz uređaja za jedinicu A (USB, Bluetooth®, CD, audio ulaz ili tuner) kako biste pokrenuli glazbu, a zatim odaberite ulazni uređaj za jedinicu B (USB ili audio ulaz). Kako biste mijenjali pjesme, pomaknite crossfader s jedne strane na drugu i postignite uglađene prijelaze koji održavaju zabavu na vrhuncu.

 • Gumb NX bass za trenutno pojačanje zvuka i svjetlosne efekte

  Gumb NX bass za trenutno pojačanje zvuka i svjetlosne efekte

  Dostupan u cijelom asortimanu, NX bass privremeno pojačava bas i glasnoću do ekstremnih vrijednosti. Pritisnite gumb NX bass kako biste u trenutku pojačali zvuk, dali oduška svjetlosnim efektima i osjetili kako vam snažni bas iz niskotonaca prolazi kostima.

 • Auto-DJ za automatsko miksanje pjesama na USB pogonu

  Auto-DJ za automatsko miksanje pjesama na USB pogonu

  Pjesme možete automatizirati uz Auto-DJ, značajku koja omogućava automatsko miksanje pjesama na povezanom USB pogonu. Unesite zvučne efekte uz DJ jogwheel. Ne prekidajte zabavu!

 • Ručke i kotačići za jednostavan transport

  Ručke i kotačići za jednostavan transport

  Nosite snažni zvuk gdje god je potreban, na kat, u prizemlje, u zatvoreni prostor ili vani. NITRO audio rješenja lako je držati u kući zahvaljujući njihovim dimenzijama i mogućnostima urednog smještanja te praktičnoj integraciji kontrola. Povežite ih s televizorom ili računalom kako bi doživljaj bio veći te kako bi glazba i filmovi zvučali snažnije nego ikada. Možete ih i premjestiti vani zahvaljujući ugrađenim ručkama i kotačićima te ih tako pretvoriti u vrhunski zvučni sustav za zabavu na otvorenom.

 • Usmjeravajte glazbu putem Bluetooth® veze

  Usmjeravajte glazbu putem Bluetooth® veze

  Ako imate veliku glazbenu kolekciju pohranjenu na pametnom telefonu, tabletu ili računalu, usmjerite je na sustav NITRO koristeći digitalno bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth® veze i osigurajte joj nevjerojatan zvuk. Snažan zvuk rijetko je tako jednostavan ili praktičan.

 • Kopirajte glazbu s medija kao što je CD, radija i karaoke jedinice na USB uređaj

  Kopirajte glazbu s medija kao što je CD, radija i karaoke jedinice na USB uređaj
Prikaz svih specifikacija
 • Izbjegavajte pretjerano korištenje uređaja pri glasnoći iznad 85 decibela koja vam može oštetiti sluh.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: