Bežični Hi-Fi sustav za Android™

  Streamium

  Bežični Hi-Fi sustav za Android™

  Usmjeravajte glazbu s PC/MAC računala i interneta - bežično

  Uživajte u prožimajućem zvuku koji pruža LivingSound i slušajte ga u svakoj prostoriji uz Multiroom Music. Usmjeravajte glazbu s PC/Mac računala i s internetskog radija na Hi-Fi sustav Philips NP3900/12. Kontrolirajte sadržaj koji reproducirate na dodirnom zaslonu u boji ili putem aplikacije Remote App.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Streamium Bežični Hi-Fi sustav za Android™

Usmjeravajte glazbu s PC/MAC računala i interneta - bežično

Opsesija zvukom

 • Bežično usmjeravajte glazbu i fotografije sa svojeg PC/MAC računala

  Bežično usmjeravajte glazbu i fotografije sa svojeg PC/MAC računala

  Vaše PC/MAC računalo puno je glazbe koju sada na praktičan način možete usmjeriti na svoj audio uređaj Philips, i to bez neurednih kabela. Podijelite svoje omiljene pjesme s drugima na zabavi ili jednostavno uživajte u njima u udobnosti vlastitog doma. Isto možete učiniti i sa zbirkama fotografija te ih pregledati kada vam to odgovara, uz istovremeno slušanje glazbe. Otključajte blaga sa svojeg PC/MAC računala uz praktičnost bežičnog usmjeravanja sadržaja.

 • Zaslon u boji osjetljiv na dodir za jednostavnu navigaciju

  Zaslon u boji osjetljiv na dodir za jednostavnu navigaciju

  Zaslon osjetljiv na dodir omogućava upravljanje uređajem jednostavnim pritiskom na zaslon umjesto korištenja tipaka. Jednostavno uključite uređaj na čijem će se LCD zaslonu prikazati korisničko sučelje sa svim mogućim opcijama za upravljanje. Zaslon osjetljiv na dodir radi po načelu senzora osjetljivih na dodir pomoću snažnog mikroprocesora u kombinaciji s LCD tehnologijom. Dodirom prsta na određenom području zaslona stvara se signal koji se šalje procesoru, a naredba se odmah izvršava.

 • Pretvorite svoj pametni telefon u daljinski upravljač za AV proizvode tvrtke Philips

  Pretvorite svoj pametni telefon u daljinski upravljač za AV proizvode tvrtke Philips

  Aplikacija MyRemote tvrtke Philips omogućava korištenje uređaja iPhone, iPod Touch ili Android Smartphone kao daljinskog upravljača za upravljanje umreženim AV proizvodima tvrtke Philips. Aplikacija automatski prepoznaje Blu-ray reproduktor, kućno kino ili Streamium audio sustav tvrtke Philips povezan s kućnom Wi-Fi mrežom i omogućava trenutno upravljanje uređajima s bilo kojeg mjesta u kući. Ako imate više umreženih AV proizvoda tvrtke Philips, aplikacija vam omogućava da ih mijenjate i svakim zasebno upravljate. Ovu besplatnu aplikaciju ekskluzivno je izradila tvrtka Philips.

 • Usmjeravajte i uživajte u preko 10 milijuna odličnih pjesama iz usluge Napster*

  Usmjeravajte i uživajte u preko 10 milijuna odličnih pjesama iz usluge Napster*

  Uživajte u svakoj pjesmi koju poželite uz Napster, internetsku glazbenu uslugu koja nudi više od 10 milijuna pjesama svih žanrova od 790 000 izvođača i u 980 000 albuma. Usluzi Napster možete pristupati bez napora uz mikro sustav Philips, zahvaljujući LCD zaslonu s ikonama, a tamo ćete pronaći svu glazbu koju poželite - brzo i jednostavno. Uz samo nekoliko pritisaka tipke miša ogromnu zbirku usluge Napster možete osloboditi iz svojeg osobnog ili MAC računala i usmjeriti je bežično kako biste u glazbi mogli uživati putem sustava Philips. Promijenite način slušanja glazbe.

 • Priključite se i pretražite tisuće internetskih radijskih stanica

  Priključite se i pretražite tisuće internetskih radijskih stanica

  Streamium uključuje tisuće internetskih radijskih stanica. Sada možete pratiti sve glazbene žanrove diljem svijeta. Povežite svoj Streamium s Internetom i slušajte omiljene programe na mreži bez potrebe za uključivanjem osobnog/MAC računala.

 • Radi s kućnom širokopojasnom vezom i Wi-Fi usmjerivačem

  Radi s kućnom širokopojasnom vezom i Wi-Fi usmjerivačem

  Vaš Hi-Fi sustav Philips isporučuje se s Ethernet ulazom koji omogućava uspostavljanje plug-and-play internetske veze putem protokola DHCP. Osim toga, sustav ima certifikat za B/G Wi-Fi, što ga čini kompatibilnim s bilo kojim usmjerivačem na tržištu koji ima certifikat za B/G Wi-Fi. Jednostavan i praktičan, ovaj sustav uključuje postavljanje zaštićene Wi-Fi veze jednim dodirom kako bi se osiguralo uspostavljanje sigurne Wi-Fi veze u samo nekoliko sekundi.

 • FullSound obogaćuje glazbu punijim basom i čistoćom zvuka

  FullSound obogaćuje glazbu punijim basom i čistoćom zvuka

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u komprimiranoj glazbi i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu možete slušati bez ikakvih izobličenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • LivingSound za rasprostranjeniji, prožimajući stereo zvuk

  LivingSound za rasprostranjeniji, prožimajući stereo zvuk

  Tehnologija LivingSound tvrtke Philips (patent se čeka) znatno proširuje područje najboljeg ozvučenja (mjesto u prostoriji koje je idealno za slušanje), tako da možete uživati u glazbi koja će vas prožeti na još većem području. Kombinirajući razne procese obrade zvuka, LivingSound vraća bogatstvo i prostorne detalje zvuka koji se često gube kod kompaktnih stereo sustava. Učinak je područje najboljeg ozvučenja veće od očekivanog - područje široko i ravnomjerno raspoređeno prostorijom. Uživanje u glazbi više ne mora biti ograničeno na uobičajeno, malo područje. Uživajte u optimalnom stereo zvuku na širem području.

 • Ukupna izlazna snaga od 30 W RMS

  Ukupna izlazna snaga od 30 W RMS
 • Pregled naslovnica albuma u boji

  Oživite svoj doživljaj slušanja slikama naslovnica albuma punih boja. Slike naslovnica albuma ugrađene su u glazbene datoteke i automatski se prikazuju tijekom odabira i reprodukcije pjesme. Uz naslovnice albuma vaša glazba jednostavno će oživjeti.

Prikaz svih specifikacija
 • Usluga Napster dostupna je samo u Njemačkoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: