Klasični mikro Hi-Fi sustav

  Opsesija zvukom

  Dobar zvuk je samo vaš zahvaljujući klasičnom mikro Hi-Fi sustavu tvrtke Philips. Kopirajte glazbu izravno u MP3 format pomoću USB Direct veze. Nije vam potrebno osobno računalo. Elegantnog dizajna, s drvenim zvučnicima za klasični izgled koji nikada neće izaći iz mode. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Klasični mikro Hi-Fi sustav

Visokotonski zvučnik, 150 W MCM761/12 Pronađi slične proizvode

Opsesija zvukom

Uživajte u izuzetno vjernom zvuku

 • Neodimijski visokotonski zvučnik za impresivnu vjernost zvuka

  Neodimijski visokotonski zvučnik za impresivnu vjernost zvuka

  Neodimijski visokotonski zvučnik stvara dinamičan i jasan zvuk s prednje strane. To je značajka koja se obično koristi u najnovijim audio sustavima za iznimno vjernu reprodukciju zvuka. Tradicionalni konusi i kupolasti zvučnici zasnivaju se na principu kretanja u smjeru spirale, dok neodimijski zvučnik emitira visoke frekvencije u punom rasponu od 180 stupnjeva, što značajno povećava širinu zvučnog spektra viših tonova i proširuje područje najboljeg ozvučenja za postizanje punog, kristalno čistog i prirodnog zvuka, čak i iz kompaktnih audio sustava.

 • Reproducirajte MP3/WMA-CD, CD i CD-RW

  Reproducirajte MP3/WMA-CD, CD i CD-RW

  Tehnologija kompresije zvuka omogućava smanjivanje velikih datoteka s glazbom do 10 puta, bez radikalnog smanjivanja kvalitete zvuka. MP3 i WMA su dva formata za kompresiju koji omogućavaju uživanje u digitalnoj glazbi na Philips uređaju. Preuzmite pjesme u MP3 ili WMA formatu s ovlaštenih internetskih lokacija za preuzimanje glazbe ili izradite vlastite glazbene datoteke u formatu MP3 ili WMA, kopiranjem glazbe s CD medija i njenim prijenosom na svoj uređaj.

 • Uživajte u glazbi MP3/WMA formata izravno s prijenosnih USB pogona

  Uživajte u glazbi MP3/WMA formata izravno s prijenosnih USB pogona

  Jednostavno priključite svoj uređaj u USB ulaz na Hi-Fi sustavu tvrtke Philips. Vaša digitalna glazba reproducirat će se izravno s uređaja. Sada omiljene trenutke možete podijeliti s obitelji i prijateljima.

 • Budilica i funkcija automatskog isključivanja

  Budilica i funkcija automatskog isključivanja

  Mnoge budilice nude razne vrste alarma. Philips radio sa satom probudit će vas uz radio ili tradicionalni alarm. Funkcija automatskog isključivanja omogućava vam programiranje automatskog isključivanja glazbe sukladno vremenu koje vam je obično potrebno da zaspite. Bez obzira na to kakvu budilicu želite, zujalicu ujednačenog zvuka ili uređaj koji vam omogućava slušanje omiljene glazbe dok tonete u san, ovaj radio sa satom ima sve to.

 • Incredible Surround™ za poboljšani doživljaj zvuka

  Incredible Surround je Philipsova audio tehnologija koja na dramatičan način povećava zvučno polje kako bi vas doslovce uronila u zvuk. Pomoću najnovijih dostignuća u elektroničkom faznom pomaku, Incredible Surround miješa zvukove slijeva i zdesna tako da povećava virtualnu udaljenost između dva zvučnika. Ovaj povećani razmak poboljšava stereo efekt i stvara prirodniju zvučnu dimenziju. Incredible Surround znači da uživate u potpunom surround zvuku veće dubine i širine bez korištenja dodatnih zvučnika.

 • Kontrola visokih tonova i basova za jednostavno podešavanje

  Visoki tonovi i basovi su značajke ekvilizatora koje kontroliraju razine zvukova visokih i niskih frekvencija audio zapisa. Visoki tonovi kontroliraju pojačanje visokih tonova glazbe, a basovi pojačanje niskih tonova. Tipkama gore-dolje slušatelj može jednostavno naglasiti ili smanjiti niske i visoke tonove ili ih ne mijenjati radi originalne reprodukcije zapisa. Kontrola visokih tonova i basova omogućuje vam užitak u slušanju prema vašem ukusu.

 • Uložnica CD-a s motorom omogućuje jednostavan pristup

  Motorizirana klizna prednja vrata dodatno uljepšavaju već elegantan dizajn ovog sustava. Moderna vrata iza kojih se nalazi disk služe svojoj svrsi i glatko se pomiču okomito gore i dolje kad god poželite promijeniti glazbeni odabir i pritisnete gumb. Samo sjednite i uživajte u dinamičnom zvuku kroz prozorčić prateći kako se disk pomiče.

 • Pretvorite omiljeni CD sadržaj u MP3

  Jednostavno priključite USB uređaj za pohranu u USB ulaz na Philips audio sustavu i pokrenite snimanje omiljene glazbe s CD medija na USB uređaj ili MP3 reproduktor - jednim dodirom i bez računala. Tako možete izraditi vlastite MP3 datoteke putem izravnog digitalnog snimanja u MP3 formatu.

 • Ukupna izlazna snaga od 150 W RMS

  Ukupna izlazna snaga ovog sustava iznosi 150 W RMS. RMS označava srednju kvadratnu vrijednost, koja predstavlja uobičajenu mjeru snage zvuka, odnosno električnu energiju koja se prenosi od pojačala do zvučnika, a mjeri se u wattima. Količina električne energije koja se dovodi do zvučnika i osjetljivost zvučnika određuju snagu zvuka koja će se generirati. Što je vrijednost u wattima viša, veća je i snaga zvuka koju zvučnik emitira.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: