Bežični mikro Hi-Fi sustav

  Oslobodite svoju glazbu

  Slavite glazbu na svoj način - uz iznimno čist i snažan zvuk! Uređaj MCi500H 'sve-u-jednom' kapaciteta 160 GB omogućuje vam da uživate u reprodukciji glazbe s tvrdog diska, prenosite glazbu s računala, spojite i reproducirate glazbu s USB uređaja ili da uživate u mnogim drugim glazbenim mogućnostima preko internetskog radija. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Streamium Bežični mikro Hi-Fi sustav

160 GB/2000 CD-a, Besplatni internetski radio, 2 x 50 W MCI500H/12 Pronađi slične proizvode

Oslobodite svoju glazbu

Uživajte u svoj svojoj glazbi na jednom sustavu - bežično

 • Alfanumerička pretraga uz daljinski upravljač

  Alfanumerička pretraga uz daljinski upravljač

  Funkcija alfanumeričke pretrage na tipkovnici daljinskog upravljača omogućava trenutno pronalaženje omiljenog izvođača, pjesme ili albuma. Samo pritisnite tipku "Search" na daljinskom upravljaču, a zatim unesite prvih nekoliko slova ili brojeva u nazivu željene pjesme, izvođača ili albuma. To će vas dovesti do unosa koji najviše odgovara vašem unosu. Nema potrebe gubiti vrijeme krećući se kroz cijelu kolekciju ili pretraživati popis za reprodukciju redak po redak.

 • Proširite svoj sustav dodavanjem do 5 Wi-Fi stanica

  Proširite svoj sustav dodavanjem do 5 Wi-Fi stanica

  Ispunite glazbom bilo koju ili svaku prostoriju u svom domu. Nema žica, kabela niti napora, a svakako nema prepirki s članovima obitelji oko odabira glazbe. Na Streamium bežični glazbeni centar ne samo da možete pohraniti i s njega reproducirati glazbu, nego možete i usmjeriti jednu pjesmu - ili različite pjesme - na do 5 Streamium stanica u svom domu. To je lako uz ugrađene, inovativne značajke kao što su My Room, My Music i Music Broadcast. Oslobodite svoju glazbu i uživajte u njoj bilo gdje u kući.

 • 2 x 50 W RMS Hi-Fi zvuk uz digitalno pojačalo klase "D"

  2 x 50 W RMS Hi-Fi zvuk uz digitalno pojačalo klase "D"

  Ispunite prostoriju omiljenom glazbom uz izlaznu glazbenu snagu od 2 x 50 W RMS i digitalno pojačalo klase "D". Pojačalo analogni signal pretvara u digitalni i zatim ga pojačava. Zatim signal prolazi kroz filtar za demodulaciju i dobiva se krajnji rezultat. Pojačani digitalni izlazni signal pruža sve prednosti digitalnog zvuka, uključujući poboljšanu kvalitetu zvuka. Pojačalo ima i učinkovitost veću od 90% u usporedbi s tradicionalnim AB pojačalom. Ta velika učinkovitost zaslužna je za snažno pojačalo koje zauzima malo mjesta.

 • Jednostavno i intuitivno sučelje s prikazom naslovnice albuma

  Jednostavno i intuitivno sučelje s prikazom naslovnice albuma

  Jednostavno i intuitivno sučelje uređaja GoGear temelji se na naprednoj tehnologiji navigacije. Osim što osigurava brzu i glatku navigaciju, doprinosi i multimedijskom iskustvu punom užitaka koje ćete svladati u kratkom vremenu. Inteligentne značajke kao što je prikaz naslovnice - koja prikazuje naslovnice albuma ugrađene u glazbene datoteke - stvaraju bogatije iskustvo korištenja, baš kao u dobrim starim vremenima kada ste tijekom slušanja svoje glazbe mogli pregledati omot CD ili LP medija.

 • Tvrdi disk kapaciteta 160 GB za pohranu do 2000 CD-a

  Tvrdi disk kapaciteta 160 GB za pohranu do 2000 CD-a

  Tvrdi disk kapaciteta 160 GB pruža vrlo veliki kapacitet za pohranu digitalnih glazbenih datoteka, lako pohranjujući do 2000 glazbenih CD-a. Pametna ušteda prostora, pametno upravljanje glazbenom kolekcijom i lak pristup - sve na jednom mjestu.

 • Tisuće besplatnih internetskih radijskih stanica

  Tisuće besplatnih internetskih radijskih stanica

  Streamium uključuje tisuće besplatnih internetskih radijskih stanica. Sada možete pratiti sve glazbene žanrove diljem svijeta. Povežite svoj Streamium s Internetom i slušajte omiljene programe na mreži na audio sustavu bez potrebe za uključivanjem računala.

 • Pretražite kolekciju po albumu, izvođaču, žanru i pjesmi

  Prenesite svoju glazbenu kolekciju na ugrađeni tvrdi disk Streamium bežičnog mikro Hi-Fi sustava ili računalo i uživajte u bilo kojoj pjesmi u bilo koje vrijeme. Sustav pristupa glazbenim sadržajima putem programa Windows Media Player (WMP) i ugrađenog UPnP poslužitelja. Zatim sustav možete koristiti za lako pretraživanje cijele glazbene kolekcije po albumu, izvođaču, žanru ili pjesmi.

 • Hi-Fi kupolasti visokotonci i wooferi od 13,3 cm (5,25")

  Streamium bežični mikro Hi-Fi sustav koristi najkvalitetnije Hi-Fi pretvarače. 1-inčni visokotonac s mekom kupolom napravljen je od čiste svile i može reproducirati svaki glazbeni detalj i ton, a da pritom ne zvuči grubo i hrapavo. Jednako impresivan 5,25-inčni woofer srednjeg raspona sastoji se od optimiziranog papirnatog stošca koji je istovremeno lagan i krut, a ima odlične značajke prijelaza i frekvencijski odziv do 4 kHz. Ta kombinacija daje izuzetno prirodnu i čistu reprodukciju vokala te snažan i dinamičan bas.

 • Kopiranje s računala povlačenjem i ispuštanjem

  Zahvaljujući WADM softveru (Wireless Audio Device Management; u kompletu) tvrtke Philips, glazbenu kolekciju pohranjenu na računalu možete brzo i lako kopirati na tvrdi disk Streamium centra koristeći tehnologiju povlačenja i ispuštanja. Sada možete uživati u glazbenoj kolekciji bez uključivanja računala.

 • Reproducirajte CD i snimajte na njega uz Gracenote automatske informacije o pjesmi

  Kada umetnete CD u Streamium bežični glazbeni centar, ugrađena Gracenote? baza podataka na mreži automatski traži informacije o albumu, izvođaču i pjesmi. Gracenote? je industrijski standard u tehnologiji za prepoznavanje glazbe i isporuku srodnog sadržaja, tako da nema potrebe za ručnim unosom informacija o pjesmi. Gracenote? olakšava organizaciju glazbe prema izvođaču, albumu, žanru ili nazivu pjesme. Dok se CD reproducira, Streamium će glazbu pretvoriti u MP3 format i pohraniti je na ugrađeni tvrdi disk.

 • Priključite USB flash memorijski uređaj i reproducirajte izravno s njega

  Kada na Streamium centru odaberete USB Direct način rada, odmah možete pristupiti glazbi s USB prijenosnog glazbenog reproduktora i reproducirati sadržaj putem Streamium centra ili stanice. USB Direct vam omogućava reprodukciju MP3, AAC i WMA glazbenih datoteka s USB uređaja te uživanje u prijenosnoj glazbi kod kuće uz zvuk odlične kvalitete.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: