Heritage Audio

  DVD, Hi-Fi sustav

  Opsesija zvukom

  Doživite Hi-Fi zvuk uz komponentni DVD Hi-Fi sustav tvrtke Philips napravljen od vrhunskih materijala. Vakuumska cijevna predpojačala daju kristalno čist zvuk. Multimedijsko sučelje pune visoke rezolucije (High-Definition Multimedia Interface - HDMI) daje oštriju sliku. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Heritage Audio DVD, Hi-Fi sustav

Hi-Fi cijev, Visokotonac sa svilenom kupolom, 150 W MCD909/12 Pronađi slične proizvode

Opsesija zvukom

Uživajte u toplom Hi-Fi zvuku

 • Vrhunske Hi-Fi cijevi za savršeno čist i prirodan zvuk

  Vrhunske Hi-Fi cijevi za savršeno čist i prirodan zvuk

  Uz ugrađene Hi-Fi cijevi sada možete iskusiti najkvalitetniji zvuk koji obično pružaju samo vrhunski sustavi za audiofile. Analogna značajka cijevi pruža ugodniji zvuk našem nelinearnom slušnom sustavu. Zvuk iz cijevi ima nisku razinu izobličenja, a odabire se zbog čistog i preciznog, toplog i prirodnog zvuka.

 • Neodimijski visokotonski zvučnik za impresivnu vjernost zvuka

  Neodimijski visokotonski zvučnik za impresivnu vjernost zvuka

  Neodimijski visokotonski zvučnik stvara dinamičan i jasan zvuk s prednje strane. To je značajka koja se obično koristi u najnovijim audio sustavima za iznimno vjernu reprodukciju zvuka. Tradicionalni konusi i kupolasti zvučnici zasnivaju se na principu kretanja u smjeru spirale, dok neodimijski zvučnik emitira visoke frekvencije u punom rasponu od 180 stupnjeva, što značajno povećava širinu zvučnog spektra viših tonova i proširuje područje najboljeg ozvučenja za postizanje punog, kristalno čistog i prirodnog zvuka, čak i iz kompaktnih audio sustava.

 • Pozlaćeni priključak zvučnika za najbolji prijem signala

  Pozlaćeni priključak zvučnika za najbolji prijem signala

  Pozlaćeni priključak zvučnika osigurava bolji prijem audio signala u usporedbi s tradicionalnim priključcima za jednostavno povezivanje. Osim toga, gubitak električnog signala od pojačala do zvučnika svodi na najmanju moguću mjeru, čime se omogućava reprodukcija najprirodnijeg mogućeg zvuka.

 • Reproducirajte DVD, DivX®, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) i Picture CD

  Reproducirajte DVD, DivX®, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) i Picture CD

  Reproduktor tvrtke Philips kompatibilan je s većinom DVD i CD diskova dostupnih na tržištu. DVD, DivX®, (S)VCD, MP3/WMA-CD, CD(RW) i Picture CD - sve ih možete reproducirati na reproduktoru. SVCD znači "Super VideoCD". SVCD kvalitetom znatno nadmašuje VCD, naročito kad je u pitanju oštrina slike, jer se koristi viša rezolucija. Uz podršku za DivX® moći ćete uživati u videozapisima u DivX® formatu. DivX format je tehnologija video kompresije koja se temelji na MPEG4 formatu, a omogućava spremanje velikih datoteka poput filmova, najava za filmove i glazbenih spotova na medijima poput CD-R/RW medija i DVD diskova s mogućnošću snimanja.

 • Dolby Digital za vrhunski filmski doživljaj

  Dolby Digital za vrhunski filmski doživljaj

  Budući da Dolby Digital, vodeći svjetski standard za digitalni višekanalni zvuk, koristi postupak kojim ljudsko uho prirodno obrađuje zvuk, iskusit ćete vrhunsku kvalitetu prostornog surround zvuka.

 • Daljinski upravljač s kožnim stražnjim dijelom i metalnim prednjim dijelom te plosnatim tipkama

  Daljinski upravljač s kožnim stražnjim dijelom i metalnim prednjim dijelom te plosnatim tipkama

  Zahvaljujući savršenoj kombinaciji malih dimenzija i male težine, uživat ćete u korištenju ovog ergonomskog daljinskog upravljača. Njegovom elegantnom metalik prednjem dijelu s plosnatim tipkama privlačno kontrastira stražnji dio od prave kože. Pored toga, moderna i precizno izrađena tipkovnica osigurava učinkovito korištenje. Osjetite draž čistih linija i kontrole.

 • USB Direct za reprodukciju glazbe i fotografija

  USB Direct za reprodukciju glazbe i fotografija

  Jednostavno priključite svoj USB uređaj na sustav i podijelite spremljenu digitalnu glazbu i fotografije s obitelji i prijateljima.

 • HDMI 1080p za nadogradnju na visoku rezoluciju koja omogućava oštriju sliku

  HDMI 1080p za nadogradnju na visoku rezoluciju koja omogućava oštriju sliku

  Nadogradnja na HDMI 1080p omogućava kristalno čistu sliku. U filmovima standardne rezolucije sada možete uživati u punoj visokoj rezoluciji, što znači više detalja i slika vjernija stvarnoj. Progresivno skeniranje (naznačeno slovom "p" u oznaci "1080p') uklanja strukturu linija koja prevladava na zaslonima televizora, osiguravajući beskompromisno oštru sliku. Na kraju, HDMI predstavlja izravnu digitalnu vezu kojom se može prenositi nekomprimirani digitalni video visoke rezolucije, kao i digitalni višekanalni audio bez konverzije na analogni format - to znači savršenu kvalitetu slike i zvuka, u potpunosti bez šuma.

 • Kvalitetan aluminijski ormarić i zvučnik od punog drveta

  Kvalitetan aluminijski ormarić i zvučnik od punog drveta
 • Ukupna izlazna snaga od 150 W RMS

  Ukupna izlazna snaga ovog sustava iznosi 150 W RMS. RMS označava srednju kvadratnu vrijednost, koja predstavlja uobičajenu mjeru snage zvuka, odnosno električnu energiju koja se prenosi od pojačala do zvučnika, a mjeri se u wattima. Količina električne energije koja se dovodi do zvučnika i osjetljivost zvučnika određuju snagu zvuka koja će se generirati. Što je vrijednost u wattima viša, veća je i snaga zvuka koju zvučnik emitira.

 • Kontrola visokih tonova i basova za jednostavno podešavanje

  Visoki tonovi i basovi su značajke ekvilizatora koje kontroliraju razine zvukova visokih i niskih frekvencija audio zapisa. Visoki tonovi kontroliraju pojačanje visokih tonova glazbe, a basovi pojačanje niskih tonova. Tipkama gore-dolje slušatelj može jednostavno naglasiti ili smanjiti niske i visoke tonove ili ih ne mijenjati radi originalne reprodukcije zapisa. Kontrola visokih tonova i basova omogućuje vam užitak u slušanju prema vašem ukusu.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: