DVD, Hi-Fi sustav

  Opsesija zvukom

  Ovaj vrlo kvalitetni komponentni sustav može se pohvaliti modernim i zadivljujućim dizajnom. Crni zvučnici visokog sjaja daju kvalitetan zvuk i mogućnost reprodukcije DVD medija pa sada možete zadovoljiti svoje audio i video potrebe sa samo jednim mikro sustavom. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

DVD, Hi-Fi sustav

Visokotonski zvučnik, 100 W MCD716/12 Pronađi slične proizvode

Opsesija zvukom

Uživajte u izuzetno vjernom zvuku

 • Reproducirajte DVD, DivX®, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) i Picture CD

  Reproducirajte DVD, DivX®, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) i Picture CD

  Reproduktor tvrtke Philips kompatibilan je s većinom DVD i CD diskova dostupnih na tržištu. DVD, DivX®, (S)VCD, MP3/WMA-CD, CD(RW) i Picture CD - sve ih možete reproducirati na reproduktoru. SVCD znači "Super VideoCD". SVCD kvalitetom znatno nadmašuje VCD, naročito kad je u pitanju oštrina slike, jer se koristi viša rezolucija. Uz podršku za DivX® moći ćete uživati u videozapisima u DivX® formatu. DivX format je tehnologija video kompresije koja se temelji na MPEG4 formatu, a omogućava spremanje velikih datoteka poput filmova, najava za filmove i glazbenih spotova na medijima poput CD-R/RW medija i DVD diskova s mogućnošću snimanja.

 • Video obrada s 12 bita / 108 MHz za oštru i prirodnu sliku

  Video obrada s 12 bita / 108 MHz za oštru i prirodnu sliku

  12-bitni Video DAC je superiorni pretvarač digitalnog signala u analogni koji čuva svaki detalj originalne kvalitete slike. Reproducira suptilne nijanse i blagi prijelaz boja, što daje življu i prirodniju sliku. Nedostaci uobičajenog 10-bitnog pretvarača postaju očiti kod reprodukcije na velikim zaslonima i projektorima.

 • Dolby Digital za vrhunski filmski doživljaj

  Dolby Digital za vrhunski filmski doživljaj

  Budući da Dolby Digital, vodeći svjetski standard za digitalni višekanalni zvuk, koristi postupak kojim ljudsko uho prirodno obrađuje zvuk, iskusit ćete vrhunsku kvalitetu prostornog surround zvuka.

 • USB Direct za reprodukciju glazbe i fotografija

  USB Direct za reprodukciju glazbe i fotografija

  Jednostavno priključite svoj USB uređaj na sustav i podijelite spremljenu digitalnu glazbu i fotografije s obitelji i prijateljima.

 • Neodimijski visokotonski zvučnik za impresivnu vjernost zvuka

  Neodimijski visokotonski zvučnik za impresivnu vjernost zvuka

  Neodimijski visokotonski zvučnik stvara dinamičan i jasan zvuk s prednje strane. To je značajka koja se obično koristi u najnovijim audio sustavima za iznimno vjernu reprodukciju zvuka. Tradicionalni konusi i kupolasti zvučnici zasnivaju se na principu kretanja u smjeru spirale, dok neodimijski zvučnik emitira visoke frekvencije u punom rasponu od 180 stupnjeva, što značajno povećava širinu zvučnog spektra viših tonova i proširuje područje najboljeg ozvučenja za postizanje punog, kristalno čistog i prirodnog zvuka, čak i iz kompaktnih audio sustava.

 • Dinamičko pojačanje basova za dubok i dramatičan zvuk

  Dinamičko pojačanje basova za dubok i dramatičan zvuk

  Dinamičko pojačanje basova poboljšava užitak u glazbi naglašavanjem basova na svim razinama glasnoće jednim pritiskom gumba. Najniže frekvencije obično se izgube pri niskoj razini glasnoće, a da se to spriječi, uključuje se dinamičko pojačanje basova radi uživanja u dubokim tonovima, čak i pri tihoj reprodukciji.

 • Vrhunski dizajn komponenti s postoljem

  Vrhunski dizajn komponenti s postoljem

  Komponentni mikro sustav isporučuje se sa stalkom koji ima četiri trokutasta nogara. On može spriječiti izobličenja frekvencije zvuka nastala uslijed vibracija, pregrijavanja i elektromagnetskih smetnji uzrokovanih pojačalom i uložnicom CD-a. Rezultat je reprodukcija neisprekidanog i odličnog zvuka.

 • Aluminijsko kućište za dojam i izgled koji odišu kvalitetom

  Aluminijsko kućište za dojam i izgled koji odišu kvalitetom

  Kućište od lijevanog aluminija je lagano i može podnijeti više temperature u okruženju, a uz dobru otpornost na koroziju nudi i veliku čvrstoću i krutost.

 • Ukupna izlazna snaga od 100 W RMS

  Ukupna izlazna snaga od 100 W RMS

  Ukupna izlazna snaga ovog sustava iznosi 100 W RMS. RMS označava srednju kvadratnu vrijednost, koja predstavlja uobičajenu mjeru snage zvuka, odnosno električnu energiju koja se prenosi od pojačala do zvučnika, a mjeri se u wattima. Količina električne energije koja se dovodi do zvučnika i osjetljivost zvučnika određuju snagu zvuka koja će se generirati. Što je vrijednost u wattima viša, veća je i snaga zvuka koju zvučnik emitira.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: